Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Hania mojanorwegia Agnieszka.Wisniewska Maciej1101 (31918 niezalogowanych)
292 Posty
Stały Bywalec
blanko napisał:

A potrafisz chociaz powiedziec dlaczego jest dla ciebie autorytetem? Czy moze w mysl obiegowej opinii " Jan Pawel ll wielkim czlowiekiem byl "powielasz te komunaly.
Poczytaj o zarzytach wobec jego pontyfikatu to moze później porozmawiamy, choc szczerze watpie, ze zrozumiesz wartosc merytoryczna argumentow.

www.racjonalista.pl/kk.php/s,325/q,Cieni...fikatu.Jana.Pawla.II

oczywiście, że potrafię, nie jestem lemingiem i przeczytałem kilka książek na temat Jana Pawła II oraz kilka jego książek, poza tym, byłem na dwóch pielgrzymkach, wysłuchałem bardzo dużo jego przemówień nie tylko w Polsce ale np. w takich krajach jak USA. Za dużo by wypisywać dlaczego jest dla mnie autorytetem ale tak z grubsza ujmując... bo szanował każdego człowieka, niezależnie od wyznania, koloru skóry, pochodzenia... wiedział, że każdy człowiek jest dziełem Bożym i że każdy póki żyje ma szansę na poprawę, choćby pierwszy z brzegu Ali Agca. Ty być wybaczyć takiemu człowiekowi, który chciałby cię zabić? wątpie skoro czytasz takie idiotyczne strony jak racjonalista

SKORO JST DLA CIEBIE AUTORYTETEM, TO DLACZEGO

NIE STOSUJESZ SIE DO JEGO NAUK???

PATRZ WYZEJ CO NAPISALES!!!!

FALSZ, OBLUDA, ZAKLAMANIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący
marianekk napisał:

O kurwa!

mam nadzieje, ze nie jestes w norwegii i nie zamierzasz przyjechac ?

O kurwa!

Nowe pokolenie, powstaną z popiołów, wyjda z podziemia,etc.....

Kiedy my polacy najlepiej czzujemy sie w podziemiu....

O kurwa!
PS: Tacy jak ty wyzywaja nas (emigrantów) od zdrajców, nieudaczników, antypatriotów, itp...
By za "chwile" skamlec na MN o pomoc w znalezieniu pracy....

O kurwa!

Spierdalaj do podziemia!

O kurwa!

nie wyzywam emigrantów od zdrajców, nieudaczników i antypatriotów! To twoj wyimaginowany obraz w małej główce! Nie bój się! Nie zabiorę ci pracy w Norwegii! A o podziemiu sie nie wypowiadaj bo i tak nic nie rozumiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

tu akurat się z tobą zgodzę przyznaję, człowiek jest grzeszny! Czasami emocje biorą górę nad rozumem nic na to nie poradzę, jedynie cały czas się nawracać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
blanko napisał:

tu akurat się z tobą zgodzę przyznaję, człowiek jest grzeszny! Czasami emocje biorą górę nad rozumem nic na to nie poradzę, jedynie cały czas się nawracać

TO DO SPOWIEDZI, ZALUJ ZA GRZECHY I NIE GRZESZ WIECEJ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
blanko napisał:

nie wyzywam emigrantów od zdrajców, nieudaczników i antypatriotów! To twoj wyimaginowany obraz w małej główce! Nie bój się! Nie zabiorę ci pracy w Norwegii! A o podziemiu sie nie wypowiadaj bo i tak nic nie rozumiesz [/quote]

wal smiało!

jest szansa, duuuza szansa!
A jesli nie przechwycisz mojej roboty, to jest szansa na....talon >>> talon na kurwe i balon!

Nawróc sam siebie, bos grzeszny jak mało który diabeł

Heh jebany kaczystan ......................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

Tu sie zgodze! sztuczna mgla, brzoza i strzaly w tyl glowy to robota ruskich siepaczy, a metody iscie z NKWD. Kazde POLSKIE dziecko wie, jak wspanialym czlowiekiem byl Lech.
Moze co nieco za duzo popijal i za czesto latal sluzbowym samolotem do Gdanska, ale to jednak wieki czlowiek!!
Choc niski.

jaka mgła i strzały? to wina pilotów i Kaczyńskiego Jarosława, który kazał lądować! Anodina i Miller to najświętsza wyrocznia i koniec kropka! Nie ma dyskusji! Mohery do budy Nie dyskutujmy o Smoleńsku bo nie ma sensu! Posłuchaj sobie prof. Biniendy. Ja nie mam nic do dodania!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

wal smiało!

jest szansa, duuuza szansa!
A jesli nie przechwycisz mojej roboty, to jest szansa na....talon >>> talon na kurwe i balon!

Nawróc sam siebie, bos grzeszny jak mało który diabeł

Heh jebany kaczystan ......................

marianek bo się spocisz naprawdę myślisz, że Norwegia jest dla wszystkich ludzi ziemią obiecaną? żyj w niej, ulep sobie bałwana i daj żyć innym!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

TO DO SPOWIEDZI, ZALUJ ZA GRZECHY I NIE GRZESZ WIECEJ

nie twoja w tym sprawa gdzie mam chodzić i co robić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
blanko napisał:

A potrafisz chociaz powiedziec dlaczego jest dla ciebie autorytetem? Czy moze w mysl obiegowej opinii " Jan Pawel ll wielkim czlowiekiem byl "powielasz te komunaly.
Poczytaj o zarzytach wobec jego pontyfikatu to moze później porozmawiamy, choc szczerze watpie, ze zrozumiesz wartosc merytoryczna argumentow.

www.racjonalista.pl/kk.php/s,325/q,Cieni...fikatu.Jana.Pawla.II

oczywiście, że potrafię, nie jestem lemingiem i przeczytałem kilka książek na temat Jana Pawła II oraz kilka jego książek, poza tym, byłem na dwóch pielgrzymkach, wysłuchałem bardzo dużo jego przemówień nie tylko w Polsce ale np. w takich krajach jak USA. Za dużo by wypisywać dlaczego jest dla mnie autorytetem ale tak z grubsza ujmując... bo szanował każdego człowieka, niezależnie od wyznania, koloru skóry, pochodzenia... wiedział, że każdy człowiek jest dziełem Bożym i że każdy póki żyje ma szansę na poprawę, choćby pierwszy z brzegu Ali Agca. Ty być wybaczyć takiemu człowiekowi, który chciałby cię zabić? wątpie skoro czytasz takie idiotyczne strony jak racjonalista

Jak mowil Bil Maher - trzeba byc wielkim hipokrytom, by jadac na kontynent spustoszony przez AIDS wmawiac tym murzynom, ze Bog nie chce, by uzywali prezerwatywy, woli zeby zdychali tysiacami, zeby dzieci rodzily sie chore.
W imie boga tuszujac skandale pedofilskie w kosciele. Tak--ten papiez kochal ludzi.

Bog oczekuje, zebys zapierdalal 250 km piechota do Czestochowy, gdzie przedzierajac sie przez bazar usankcjonowany i opodatkowany przez ojczulkow dotrzesz do obrazka Maryski, ktora w bibli wymieniona zostala 3 razy a wniebowstapila dopiero w 1950r po petycji katolikow o dogmatyzacje fizycznego wstapienia Maryski. Oczywiscie w biblii nie ma o tym slowa.
Rowniez do 1854r Maryska ( co byli oczywiste dla wszystkich) znana byla jako osoba uprawiajaca sex...Niestety nagle w tym to roku okazalo sie ze zostala zapylona niepokalanie! ( dogmat o niepokalanym poczeciu Marysi)

Chcesz wiecej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok