Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Hania mojanorwegia Agnieszka.Wisniewska Maciej1101 (31915 niezalogowanych)
10 Postów
Grzegorz Radecki
(Grzegorz1717)
Wiking
no ale i nie najlepszy zagranica ,a tym bardzej w norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

Eee tam Polski, odnowicie oblicze ziemi...tej ziemi!!!

odnowimy, odnowimy... dzisiaj jest inna świadomość i inne pokolenie jak za solidarności, dzisiaj jest inny świat... Wiem, że ty byś tego nie chciał ale ty sobie możesz razem z jastą pomerdać po pitolku Jesteście za mali i za bardzo zakompleksieni!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
blanko napisał:
ale i za to nie ma żadnych powodów aby być dumnym z bycia Polakiem
szczególnie w Polsce

Jan Paweł II! Jestem dumny, że Polska ziemia wydała takiego syna! Autorytet uważany na całym świecie!!!

no i nie mniejszy autorytet wydalony przez tę ziemię to Lech Wawelski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
jasta102 napisał:

nie wpadajmy z jednej skrajności w drugą
może i nie najgorszy
szczególnie w Polsce[/quote]

Okazuje sie ,ze donaldu nalezy do osob o skrajnych pogladach,a to juz jest niebezpieczne.

www.wprost.pl/ar/324862/Donald-Tusk-dla-...est-OK-Badzmy-dumni/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

Lecha Kaczyńskiego, jego żonę i 94 obywateli tego kraju zabili nad Smoleńskiem. Już dzieci to wiedzą! Wiem, że jest ci ciężko to pojąć skoro pastowałeś buty trotylem A taki inteligent "światowy"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
blanko napisał:
szczególnie w Polsce

Jan Paweł II! Jestem dumny, że Polska ziemia wydała takiego syna! Autorytet uważany na całym świecie!!!

A potrafisz chociaz powiedziec dlaczego jest dla ciebie autorytetem? Czy moze w mysl obiegowej opinii " Jan Pawel ll wielkim czlowiekiem byl "powielasz te komunaly.
Poczytaj o zarzytach wobec jego pontyfikatu to moze później porozmawiamy, choc szczerze watpie, ze zrozumiesz wartosc merytoryczna argumentow.

www.racjonalista.pl/kk.php/s,325/q,Cieni...fikatu.Jana.Pawla.II
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
blanko napisał:

Lecha Kaczyńskiego, jego żonę i 94 obywateli tego kraju zabili nad Smoleńskiem. Już dzieci to wiedzą! Wiem, że jest ci ciężko to pojąć skoro pastowałeś buty trotylem A taki inteligent "światowy"

O kurwa!

mam nadzieje, ze nie jestes w norwegii i nie zamierzasz przyjechac ?

O kurwa!

Nowe pokolenie, powstaną z popiołów, wyjda z podziemia,etc.....

Kiedy my polacy najlepiej czzujemy sie w podziemiu....

O kurwa!
PS: Tacy jak ty wyzywaja nas (emigrantów) od zdrajców, nieudaczników, antypatriotów, itp...
By za "chwile" skamlec na MN o pomoc w znalezieniu pracy....

O kurwa!

Spierdalaj do podziemia!

O kurwa!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
blanko napisał:

Tu sie zgodze! sztuczna mgla, brzoza i strzaly w tyl glowy to robota ruskich siepaczy, a metody iscie z NKWD. Kazde POLSKIE dziecko wie, jak wspanialym czlowiekiem byl Lech.
Moze co nieco za duzo popijal i za czesto latal sluzbowym samolotem do Gdanska, ale to jednak wieki czlowiek!!
Choc niski.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jabin z Hazo napisał:

Okazuje sie ,ze donaldu nalezy do osob o skrajnych pogladach,a to juz jest niebezpieczne.

www.wprost.pl/ar/324862/Donald-Tusk-dla-...est-OK-Badzmy-dumni/

a jak inaczej głosy gawiedzi zdobyć
Lech z Jarosławem też chwalili
a prywatnie do Polaka na ulicy jak mówili????
no..............
SPIEPRZAJ DZIADU
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący

A potrafisz chociaz powiedziec dlaczego jest dla ciebie autorytetem? Czy moze w mysl obiegowej opinii " Jan Pawel ll wielkim czlowiekiem byl "powielasz te komunaly.
Poczytaj o zarzytach wobec jego pontyfikatu to moze później porozmawiamy, choc szczerze watpie, ze zrozumiesz wartosc merytoryczna argumentow.

www.racjonalista.pl/kk.php/s,325/q,Cieni...fikatu.Jana.Pawla.II

oczywiście, że potrafię, nie jestem lemingiem i przeczytałem kilka książek na temat Jana Pawła II oraz kilka jego książek, poza tym, byłem na dwóch pielgrzymkach, wysłuchałem bardzo dużo jego przemówień nie tylko w Polsce ale np. w takich krajach jak USA. Za dużo by wypisywać dlaczego jest dla mnie autorytetem ale tak z grubsza ujmując... bo szanował każdego człowieka, niezależnie od wyznania, koloru skóry, pochodzenia... wiedział, że każdy człowiek jest dziełem Bożym i że każdy póki żyje ma szansę na poprawę, choćby pierwszy z brzegu Ali Agca. Ty być wybaczyć takiemu człowiekowi, który chciałby cię zabić? wątpie skoro czytasz takie idiotyczne strony jak racjonalista
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok