Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Magnus All (3423 niezalogowanych)
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
Wszystko znajdziesz tu:
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743 ZAPRASZAM!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Tomala1)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(dj68)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Tomala1)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
tak to forum jest .........,ale wlasnie dlatego ze takie jest nie ma tu lepszego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
Stephan1 napisał:
może Pani Barbarze Krasowskiej znudzi się tolerowanie chamstwa i jej życiowym sukcesem nie będzie stworzenie takiego XXXXWEGO forum.
Stephan, założyłem kiedyś podobny wątek w którym krytycznie odniosłem się do nieprzestrzegania regulaminu forum przez zarówno uczestników jak samych administratorów. Rezultat był taki, że wątek został skasowany. Dlatego podejrzewam że forumowe trolle to kolesie adminów o ile sami nimi nie są. Szkoda wysiłku na walczenie z szambem. Na szczęście nie wszyscy tutaj są tacy jak Optimus, czy Jasta. Normalnych też można spotkać.
Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Pawel x
(MikeP)
Początkujący
stephan1 popieram
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
A ja uważam, że jeśli sie chcę to mozna pogadac z moderatorka i ona robi porządek jesli ma sporo skarg. Kiedys mialysmy problem z 2 kobietami na forum "mlode mamy w Norwegii". Zostały zbanowane oba konta oraz niektóre ich wulgarne posty. Kiedy okazalo się, że założyly nowe konta i problem zaczął się od nowa został zablokowany numer IP.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...teraz

powinnas

wysunac propozycje

do adm. zeby skazywali tych

ktorzy ci sie nie podobaja,na tortury

a docelowy wypierdalali ich z no.w koncu

bedziesz mogla odetchnac...i zostana tylko ci 'normalni'...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Słuchajcie,ale jak komuś to nie odpowiada to może sie przenies na inne forum....przeciez nikt siłą nikogo tu nie trzyma...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok