Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Magnus All (3423 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
maxio napisał:
BRAWA DLA Stephana1.

Ja tez miałem w tej kwestii swoje spostrzeżenia odnosnie moderacji na tym forum i napisałem post w podobnym tonie ( chociaz nie tak dobitny ) i zostal on bez żadnego echa . to forum to nie jest prawdziwe forum tylko miejsce w ktorym mozna sie rozładowac po cięzkim dniu . Nikt tego forum nie moderuje ,bo tak jak napisałes Stephan1 ,że za jakiekolwiek przekleństwo czy obrazliwy jezyk należałoby forumowicza zbanowac ,tu nie ma takiej mozliwosci . Wyobrazcie sobie co Norwedzy sobie mysla czytając stek przekleństw i wzajemnych imperatyw. nie znam drugiego narodu ,który może tak sie zachowaywac ,wzajemnie opluwając, i w dodatku nie w swoim kraju. Czy nie dziwiliscie sie kiedykolwiek ,że norwegowie traktuja polakow w sposób oględnie mówiac nonszalancki , ja sie nie dziwie .

szkoda, ze nie wiesz jak Norwegowie potrafia sie odzywac do siebie... Np. pracownik obslugi klienta, namawiajacy aby zmienic abonament ( i wiecej placic chociaz wmawia ze to promocja) potrafil klientowi, ktory podziekowal i sie nie zgodzil na zadne promocje, powiedziec "håper du brenner i helvete".
Gdybys czytal cos wiecej niz to forum, np. norweskie gazety, to wiedzialbys o wielu tego typu sytuacjach.
P.s. jak wedlug ciebie wyglada "prawdziwe forum"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Hilton napisał:
maxio napisał:
BRAWA DLA Stephana1.

Ja tez miałem w tej kwestii swoje spostrzeżenia odnosnie moderacji na tym forum i napisałem post w podobnym tonie ( chociaz nie tak dobitny ) i zostal on bez żadnego echa . to forum to nie jest prawdziwe forum tylko miejsce w ktorym mozna sie rozładowac po cięzkim dniu . Nikt tego forum nie moderuje ,bo tak jak napisałes Stephan1 ,że za jakiekolwiek przekleństwo czy obrazliwy jezyk należałoby forumowicza zbanowac ,tu nie ma takiej mozliwosci . Wyobrazcie sobie co Norwedzy sobie mysla czytając stek przekleństw i wzajemnych imperatyw. nie znam drugiego narodu ,który może tak sie zachowaywac ,wzajemnie opluwając, i w dodatku nie w swoim kraju. Czy nie dziwiliscie sie kiedykolwiek ,że norwegowie traktuja polakow w sposób oględnie mówiac nonszalancki , ja sie nie dziwie .

szkoda, ze nie wiesz jak Norwegowie potrafia sie odzywac do siebie... Np. pracownik obslugi klienta, namawiajacy aby zmienic abonament ( i wiecej placic chociaz wmawia ze to promocja) potrafil klientowi, ktory podziekowal i sie nie zgodzil na zadne promocje, powiedziec "håper du brenner i helvete".
Gdybys czytal cos wiecej niz to forum, np. norweskie gazety, to wiedzialbys o wielu tego typu sytuacjach.
P.s. jak wedlug ciebie wyglada "prawdziwe forum"?

Hilton, prawdziwe to tylko polskie...no i katolicke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...gwoli

przypomienia

to nie jest zadne forum

tylko strona reklamowa,prywatnej

firmy! a hujowe jest jak chuj (i tak 3mac)...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
krzysko x
(maxio)
Wiking
ZGADZA SIĘ . JAKIE FORUM ,TACY FORUMOWICZE . NABIJAJCIE SOBIE POSTY BO TO CHYBA WASZE MOTTO ZYCIOWE .
POSŁUCHAM SIE I ZABIERAM SIE Z TEGO SZAMBA ,PRZEPRASZAM FORUM ,A WY SRAJCIE DALEJ NA SIEBIE NAWZAJEM .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Stephan1 napisał:
Dlaczego otwarcie w temacie można zapytać, czy to forum jest HUJOWE? Bo tutaj można napisać wszystko na co ma się ochotę. w cywilizowanym świecie obowiązują jakieś granice.
sam sobie odpowiedziales na pytanie... mozna napisac wszystko co sie chce... chciales umoralnic, Twoje prawo!!!! tak jak na ulicy.. mowisz co chcesz, czasem ktos sie usmiechnie, czasem ktos Cie oleje i pojdzie dalej a czasem ktos da Ci w morde...

tak jak w cywilizowanym swiecie: jesli wchodzisz do knajpy i nie odpowiada Ci klimat miejsca i ludzie tam siedzacy, to siedzisz na sile i zaciskasz zeby a po chwili nie wytrzymujesz i zaczynasz pouczac kilentele ktora juz cos pije czy wychodzisz i szukasz swojego miejsca dalej?????

tutaj rzeczy nazywa sie po imieniu wprost, bez zadnej zbednej bawelny!!!

forum jest jakie jest i miliony tu wchodza i sie loguja!!!!! pisz grzecznie, poprawnie politycznie, w jedynie slusznej idei i pod publiczke u pani eli jesli masz taka ochote....

do widzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
KręcinaZeSzczecina napisał:
To forum dwujęzyczne.

Z niektórymi się tu dogadasz po polsku, z innymi po łacinie.

cos tak zlagodnial?????? listonosz zachorowal i zonka ci w koncu dala??
ze wszytskimi po polsku a do ciebie to tylko dwa slowa: spierdalaj cwelu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
(Yatsek)
Maniak
maxio napisał:
POSŁUCHAM SIE I ZABIERAM SIE Z TEGO SZAMBA ,PRZEPRASZAM FORUM ,A WY SRAJCIE DALEJ NA SIEBIE NAWZAJEM .
pa pa....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Przecież masz forum pani Anniken tak możesz napisać to i tylko to co jej odpowiada i z czym ona się zgadza a większość jej forumowiczów pisze tutaj to się nazywa demokracja z częściom chamstwa się zgodzę z tobą jest niepotrzebne ,płytkie i świadczy tylko o tych co piszą lub obrażają i nie mamy na to wpływu po szeregu podjętych prób (pozdro Optimus) zniżających się do ich poziomu
ale jeśli chodzi o informację polecam tamto forum[/quote]

Na foru Pani Anniken zostałem usunięty z powodu takiegoż iż ośmieliłem sie skrytykować PoloNorków którzy w te pędy zmieniaja obywatelstwo na tfuuu Norweskie , więc jeśli autor tego postu pyta czy wolę wysłuchiwać głupich , niesmacznych czy hamskich odzywek to tak wole to niz totalna kntrolę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
maxio napisał:
ZGADZA SIĘ . JAKIE FORUM ,TACY FORUMOWICZE . NABIJAJCIE SOBIE POSTY BO TO CHYBA WASZE MOTTO ZYCIOWE .
proponuje radio ma ryja tv trwam i podążaj za głosem ojca ryzyka tam jest o wiele przyjemniej i nie obrzucają sie błotem. z bogiem synu krzyz na droge
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz
Yatsek napisał:
cos tak zlagodnial?????? listonosz zachorowal i zonka ci w koncu dala??
ze wszytskimi po polsku a do ciebie to tylko dwa slowa: spierdalaj cwelu....

Ciebie się trzeba prędzej spytać z którego ZOO uciekłeś, pawianie ? Skojarzenia masz iście małpie... Więcej słów nie umiałes wyklepać na klawiaturce ? Inteligencja sie wyczerpała juz po 24 ? Nie chcę cie martwic, ale moj zegarek ma wyzsze IQ ! Tak wiec nie poć się szukajac po alfabecie kolejnych liter, lecz idz za glosem natury i spierdalaj na drzewo banany prostować !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok