Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy to forum jest H U J O W E ? - Norwegia

Czytali temat:
Magnus All (3419 niezalogowanych)
5 Postów
Marek Stephan
(marek_s)
Wiking
Jak Janusz Palikot, ja tyko pytam. Nie stwierdzam faktu. Tylko pytam dużymi literami, czy forum, na którym ktoś pyta o bank, o fachowca który coś mu naprawi, o pomoc w umeblowaniu mieszkania, pracę itd. zamiast odpowiedzi ten ktoś dostaje całą masę obelg i poniżenia nie powinniśmy nazwać HUJOWYM?
Tak ten temat jest ironiczny, jest taki, jak przeważający procent wypowiedzi na tym forum. Nie jak wypowiedzi większości osób na forum a jak większość wypowiedzi, które pisze tak naprawdę kilka osób. Nie ma tutaj osoby której nie znieważyła garstka złych ludzi, którzy upodobali sobie to forum. Przepraszam- mnie jeszcze nikt nie znieważył, ale jestem pewien, że tylko do dziś.
.
Dlaczego otwarcie w temacie można zapytać, czy to forum jest HUJOWE? Bo tutaj można napisać wszystko na co ma się ochotę. w cywilizowanym świecie obowiązują jakieś granice.
Każdy kto tutaj przyjechał podjął w życiu jakiś wysiłek i odważył się zrezygnować z komfortu bycia w kraju wśród bliskich po to by zmienić swoje życie na lepsze. Każdy w nagrodę dostał do pomocy forum w prezencie, żeby żyło mu się lepiej, żebyśmy nie czuli się tutaj sami, żebyśmy mogli sobie pomagać, żebyśmy nie byli społeczeństwem, które nos zadziera do góry a na polu integracji nie umywa się do Tuków czy Afgańczyków, których wielu z nas uważa za dzikusów.
Prezent jest takiej jakości, że zastanawiam się, czy ten prezent nie jest -uwaga znów to powiem -HUJOWY? Dlaczego taki jest ? Bo się na to zbyt łatwo godzicie. Strach wstawić normalny post prawda?
Zastanawiam się po co jest tutaj system oklasków skoro można mieć ich -300 i się stąd nie wylatuje, może po to by mieć ich jeszcze więcej na minusie niż ktoś inny. A może ja się nie znam i poprostu chorzy na zespół Tourette'a przechodzą tutaj kurację uwalniania agresji.
.
W prawym dolnym narożniku każdego postu, nawet tego, jest przycisk RAPORT którym możemy wysłać do moderatora raport. Funkcja ta w normalnych forach służy jako pomoc dla moderatora, by łatwiej było mu oczyścić forum z niechcianych elementów. Tutaj nikt nie sprząta, a może nikt nie raportuje. Zacznijcie wysyłać raporty. W nadziei na pozytywne zmiany na forum bedę ten post po chamsku podbijał. Może mi się znudzi a może Pani Barbarze Krasowskiej znudzi się tolerowanie chamstwa i jej życiowym sukcesem nie będzie stworzenie takiego XXXXWEGO forum. (to teraz czekam na miłe słowa, )

Piszcie raporty, bo łatwiej będzie Pani Barbarze usunąć jednego człowieka z forum niż 1500 raportów do jego postów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
pisanie Hujowe zamiast CHujowe jeszcze bardziej podkreśliło sens wypowiedzi.... ;P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
Stephan1 napisał:
Jak Janusz Palikot, ja tyko pytam. Nie stwierdzam faktu. Tylko pytam dużymi literami, czy forum, na którym ktoś pyta o bank, o fachowca który coś mu naprawi, o pomoc w umeblowaniu mieszkania, pracę itd. zamiast odpowiedzi ten ktoś dostaje całą masę obelg i poniżenia nie powinniśmy nazwać HUJOWYM?
Tak ten temat jest ironiczny, jest taki, jak przeważający procent wypowiedzi na tym forum. Nie jak wypowiedzi większości osób na forum a jak większość wypowiedzi, które pisze tak naprawdę kilka osób. Nie ma tutaj osoby której nie znieważyła garstka złych ludzi, którzy upodobali sobie to forum. Przepraszam- mnie jeszcze nikt nie znieważył, ale jestem pewien, że tylko do dziś.
.
Dlaczego otwarcie w temacie można zapytać, czy to forum jest HUJOWE? Bo tutaj można napisać wszystko na co ma się ochotę. w cywilizowanym świecie obowiązują jakieś granice.
Każdy kto tutaj przyjechał podjął w życiu jakiś wysiłek i odważył się zrezygnować z komfortu bycia w kraju wśród bliskich po to by zmienić swoje życie na lepsze. Każdy w nagrodę dostał do pomocy forum w prezencie, żeby żyło mu się lepie, żebyśmy nie czuli się tutaj sami, żebyśmy mogli sobie pomagaś, żebyśmy nie byli społeczeństwem, które nos zadziera do góry a na polu integracji nie umywa się do Tuków czy Afgańczyków, których wielu z nas uważa za dzikusów.
Prezent jest takiej jakości, że zastanawiam się czy ten prezent nie jest uwaga znów to powiem HUJOWY? Dlaczego taki jest ? Bo się na to zbyt łatwo godzicie. Strach wstawić normalny post prawda?
Zastanawiam po co jest tutaj system oklasków skoro można mieć ich -300, może po to by mieć ich jeszcze więcej na minusie niż ktoś inny. A może ja się nie znam i poprostu chorzy na zespół Tourette'a przechodzą tutaj kurację uwalniania agresji.
.
W prawym dolnym narożniku każdego postu, nawet tego jest przycisk RAPORT którym możemy wysłać do moderatora raport. Funkcja ta w normalnych forach służy jako pomoc dla moderatora, by łatwiej było mu oczyścić forum z niechcianych elementów. Tutaj nikt nie sprząta, a może nikt nie raportuje. Zacznijcie wysyłać raporty. W nadziei na pozytywne zmiany na forum bedę ten post po chamsku podbijał. Może mi się znudzi a może Pani Barbarze Krasowskiej znudzi się tolerowanie chamstwa i jej życiowym sukcesem nie będzie stworzenie takiego XXXXWEGO forum. (to teraz czekam na miłe słowa, )

Przecież masz forum pani Anniken tak możesz napisać to i tylko to co jej odpowiada i z czym ona się zgadza a większość jej forumowiczów pisze tutaj to się nazywa demokracja z częściom chamstwa się zgodzę z tobą jest niepotrzebne ,płytkie i świadczy tylko o tych co piszą lub obrażają i nie mamy na to wpływu po szeregu podjętych prób (pozdro Optimus) zniżających się do ich poziomu
ale jeśli chodzi o informację polecam tamto forum
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Avanti napisał:
...możesz napisać to i tylko to co jej odpowiada...
Dlatego "ziziak vel zizia" nadal tutaj pisze!

"Hamstwo" jest PSZASNE jak audycje w TV systemowej!

"Hamstwo" to PRAWDZIWA natura "biedronkowca pospolitego"!

"Hamstwo" jest SOCJALISTYCZNE czyli "za darmoche".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz
To forum dwujęzyczne.

Z niektórymi się tu dogadasz po polsku, z innymi po łacinie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
KATARZYNA A
(KATX)
Wiking
KręcinaZeSzczecina napisał:
To forum dwujęzyczne.

Z niektórymi się tu dogadasz po polsku, z innymi po łacinie.

Dobrze powiedziane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
krzysko x
(maxio)
Wiking
BRAWA DLA Stephana1.

Ja tez miałem w tej kwestii swoje spostrzeżenia odnosnie moderacji na tym forum i napisałem post w podobnym tonie ( chociaz nie tak dobitny ) i zostal on bez żadnego echa . to forum to nie jest prawdziwe forum tylko miejsce w ktorym mozna sie rozładowac po cięzkim dniu . Nikt tego forum nie moderuje ,bo tak jak napisałes Stephan1 ,że za jakiekolwiek przekleństwo czy obrazliwy jezyk należałoby forumowicza zbanowac ,tu nie ma takiej mozliwosci . Wyobrazcie sobie co Norwedzy sobie mysla czytając stek przekleństw i wzajemnych imperatyw. nie znam drugiego narodu ,który może tak sie zachowaywac ,wzajemnie opluwając, i w dodatku nie w swoim kraju. Czy nie dziwiliscie sie kiedykolwiek ,że norwegowie traktuja polakow w sposób oględnie mówiac nonszalancki , ja sie nie dziwie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Dla cweli z zacieciem cenzorskim przytocze slowa Evelyn Beatrice Hall - " Nie zgadzam sie z tym, co mowisz, ale oddam zycie za to, abys mial prawo to powiedziec"

W tlumaczeniu dla bezzebnych - Wara wam chlopki karczemne, wypierdalac ze swym swietym oburzeniem, jak sie komus nie podoba to won na inne forum! Nie probujcie uszczesliwiac nas na sile, Jestesmy tu od lat i dobrze nam w swoim gronie!!! Politycznie poprawne kurwy maja miejsce gdzie indziej.

Tako rzecze pan!

Ps Dzieki Avanti za sarkastyczne pozdro
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
maxio napisał:
BRAWA DLA Stephana1.

Ja tez miałem w tej kwestii swoje spostrzeżenia odnosnie moderacji na tym forum i napisałem post w podobnym tonie ( chociaz nie tak dobitny ) i zostal on bez żadnego echa . to forum to nie jest prawdziwe forum tylko miejsce w ktorym mozna sie rozładowac po cięzkim dniu . Nikt tego forum nie moderuje ,bo tak jak napisałes Stephan1 ,że za jakiekolwiek przekleństwo czy obrazliwy jezyk należałoby forumowicza zbanowac ,tu nie ma takiej mozliwosci . Wyobrazcie sobie co Norwedzy sobie mysla czytając stek przekleństw i wzajemnych imperatyw. nie znam drugiego narodu ,który może tak sie zachowaywac ,wzajemnie opluwając, i w dodatku nie w swoim kraju. Czy nie dziwiliscie sie kiedykolwiek ,że norwegowie traktuja polakow w sposób oględnie mówiac nonszalancki , ja sie nie dziwie .

Norwegowie tego nie czytaja pojebie, a jezeli nawet jakis poliglota sie tu znajdzie to pierdole co on sobie mysli.
A ty tepaku chyba nie wiesz co oznacza slowo IMPERATYW! Mniemam, ze chodzilo ci o inwektywy-

Co do imperatywu - "postepuje tak, aby powszechnym prawem stalo sie osrywanie święcie oburzonych"

Z papiewskim pozdrowieniem "chuj ci w dupe!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
słuchajcie no
przez samo H
lub przez CH pisani przybysze z Polszy
w krajach demokracji zachodniej, wchodząc do czyjegoś domu
bądź miejsca spotkań innych ludzi typu pub, bądź forum
należy zaakceptować zastane tam zwyczaje