Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Onaa Onaa Smoukit (7222 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
telkin1 napisał:
Yatsek napisał:
telkin1 napisał:
uk_kedar napisał:
"powala mnie Wasza inteligencja...
przy Was czuję się bezpiecznie..."

swoją drogą nie chodzi mi o to, że mnie obchodzą lub nie problemy telkin-a,
ale o formę wypowiedzi...
jeżeli nie masz nic do powiedzenia, to nie mów...
a nie rzucasz "mięchem" -
poniżej zera

Gab musisz więcej główkować, albo daj sobie spokój ze zgadywaniem gdzie przebywam,
niechcący może się okazać, że spotkamy się na ulicy...

nic na to nie poradzisz.....stary..;]
ja nie mam problemów...maja je ci co do mnie te bzdety wypisują ,pokaz palec a jak te hieny ci rozdrapia całe ciało głównie z nudów bo nie maja co robic ....klika małych ludzi co to chcą byc naj....

czas konczyc te nie rowna walke... Jade do domu sie zrelaksowac... Koniec pracy na dzis... Norweski luksus nudy w pracy nie jest przeznaczony dla wszystkich... Telkin, nie gotuj sie tak i zmniejsz gabaryty bo sie nie zmiescisz na granicy

Telkin, wzor cnot i przyklad sukcesu, duzy wielki czlowiek, ktory jest naj, proszacy jednoczesnie plebs o miejsce do spania... Tak napisalem, a co mam na mysli?? Hmmm

Trzeba umiec rozruzniać zdania pomiędzy proszeniem,skamlaniem a zapytaniem o pewne rzeczy....ja tu nikogo o nic nie prosiłem tylko zadałem konkretne pytania i dostałem w odpowiedzi stek wyswisk od fachowców z Norge jak to co niektórzy piszą...dwa dni z dojazdem za granicą i juz sie w główce popitoliło...
Akcja rodzi reakcje reakcja akcje także poza tranwescytą i daltonistą przepraszam jeśli kogoś uraziłem... nie pomyslałem nawet ze ten post pójdzie w takim kierunku ..zrobiono ze mnie agresora a juz pierwsza odpowiedz pokazała wyzszość mądrości....he he osiołkowi w żłoby dano....no cóz..dzieki za mądre porady ci co chcą jeszcze sobie jakies idiotyzmy popisać to trudno ..niech piszą...a jeśli ktoś miałby cos mądrego do powiedzenia to zapraszam na priw
Jestem normalnym facetem bez zadnego spinania sie jak co niektórzy tutaj piszą i chcę zdobyc prace w Norwegi i zarobic godziwą kasę...i wierzę w to że mi się uda....
Czołem.....

w norwegi nawet maleńkie dziecko wie ,że nie można pokazywać negatywnych emocji
z tym prostym text-em ty siedź na swoim zadupiu i jak ci coś nie spasuje to lej ziomków po mordzie jak napisałeś powyżej
bo tu jadąc do pracy nie dość ,że musisz się uśmiechać to jeszcze machać do ludzi w koło
buraku
aaa chwileczkę bo bym zapomniała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
evellynn napisał:
Czy nikt tego nie moderuje???

...masz

okazje,sie wykazac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Izzy z tym machaniem to nie przesadzaj. Byłaś może z 2 razy w Norwegii i się wielka znawczyni z Ciebie zrobiła... przyjedź tutaj i trochę pomieszkaj a później się udzielaj.
Nie wiem skąd tyle jadu w Tobie jak parę miesięcy temu sama prosiłaś o rady itd.....
Zastanów się czasami nad tym co piszesz bo witki opadają...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
Izzy napisał:
telkin1 napisał:
Yatsek napisał:
telkin1 napisał:
uk_kedar napisał:
przy Was czuję się bezpiecznie..."

swoją drogą nie chodzi mi o to, że mnie obchodzą lub nie problemy telkin-a,
ale o formę wypowiedzi...
jeżeli nie masz nic do powiedzenia, to nie mów...
a nie rzucasz "mięchem" -
poniżej zera

Gab musisz więcej główkować, albo daj sobie spokój ze zgadywaniem gdzie przebywam,
niechcący może się okazać, że spotkamy się na ulicy...

nic na to nie poradzisz.....stary..;]
ja nie mam problemów...maja je ci co do mnie te bzdety wypisują ,pokaz palec a jak te hieny ci rozdrapia całe ciało głównie z nudów bo nie maja co robic ....klika małych ludzi co to chcą byc naj....

czas konczyc te nie rowna walke... Jade do domu sie zrelaksowac... Koniec pracy na dzis... Norweski luksus nudy w pracy nie jest przeznaczony dla wszystkich... Telkin, nie gotuj sie tak i zmniejsz gabaryty bo sie nie zmiescisz na granicy

Telkin, wzor cnot i przyklad sukcesu, duzy wielki czlowiek, ktory jest naj, proszacy jednoczesnie plebs o miejsce do spania... Tak napisalem, a co mam na mysli?? Hmmm

Trzeba umiec rozruzniać zdania pomiędzy proszeniem,skamlaniem a zapytaniem o pewne rzeczy....ja tu nikogo o nic nie prosiłem tylko zadałem konkretne pytania i dostałem w odpowiedzi stek wyswisk od fachowców z Norge jak to co niektórzy piszą...dwa dni z dojazdem za granicą i juz sie w główce popitoliło...
Akcja rodzi reakcje reakcja akcje także poza tranwescytą i daltonistą przepraszam jeśli kogoś uraziłem... nie pomyslałem nawet ze ten post pójdzie w takim kierunku ..zrobiono ze mnie agresora a juz pierwsza odpowiedz pokazała wyzszość mądrości....he he osiołkowi w żłoby dano....no cóz..dzieki za mądre porady ci co chcą jeszcze sobie jakies idiotyzmy popisać to trudno ..niech piszą...a jeśli ktoś miałby cos mądrego do powiedzenia to zapraszam na priw
Jestem normalnym facetem bez zadnego spinania sie jak co niektórzy tutaj piszą i chcę zdobyc prace w Norwegi i zarobic godziwą kasę...i wierzę w to że mi się uda....
Czołem.....

w norwegi nawet maleńkie dziecko wie ,że nie można pokazywać negatywnych emocji
z tym prostym text-em ty siedź na swoim zadupiu i jak ci coś nie spasuje to lej ziomków po mordzie jak napisałeś powyżej
bo tu jadąc do pracy nie dość ,że musisz się uśmiechać to jeszcze machać do ludzi w koło
buraku
aaa chwileczkę bo bym zapomniała

he he....miałem juz nie pisać ale to jest szczyt ....gość wyzywa mnie od parcha na odległość a ty mi piszesz o negatywnych emocjach...?....ogarnij się babo...wam sie w dupie poprzewracało...to ze człowiek chce wyjechac do innego kraju i też zarobic prawdziwe pieniądze i miał czelność zapytać się na forum o parę w sumie normalnych rzeczy to co ..?.. to juz go trzeba zgnoić.....trzech synów wychowałem w PL pracując samemu i nie narzekam a teraz chce sobie pohasac po swiecie ....przypomnijcie sobie woły...jak cielęciami byliście....
ale mi sie oszołomy do dyskusji trafili....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
telkin1 napisał:
[quote]Yatsek napisał:
[quote]telkin1 napisał:
[quote]uk_kedar napisał:

Akcja rodzi reakcje reakcja akcje t..

Znamienne, ze kazdy idiota brnie dalej nie zwazajac na kompromitacje.

Jak juz pisalem Schlitzie, nie powinienes uzywac zwrotow ktorych znaczenia nie rozumiesz. Domyslam sie, ze w podstawowce nie miales logiki, jednak 45 lat zycia nawet takiego kretyna powinno zobowiazywac.

Reakcja nie moze rodzic akcji gdyz skutek nigdy nie moze poprzedzac przyczyny.

Chciales zapewne blysnac, niestety sam ukreciles sobie bat tym zwrotem.Nieswiadomie uzyles reguly Chateliera zwanej rowniez regula przekory, ktora mowi:
Jeżeli układ będący w stanie równowagi ( w tym przypadku forum)jest poddawany działaniu bodźców zewnętrznych( twoich/waszych/aliensow), które tę równowagę zakłócają, to w układzie zajdą takie zmiany, które osłabią wpływ bodźców zewnętrznych( kop w wagine od stalych bywalcow).

tak wlasnie akcja rodzi reakcje- nigdy odwrotnie!

A teraz spierdalaj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
optimus reaktywacja napisał:
[quote]telkin1 napisał:
[quote]Yatsek napisał:
[quote]telkin1 napisał:
[quote]uk_kedar napisał:

Akcja rodzi reakcje reakcja akcje t..

Znamienne, ze kazdy idiota brnie dalej nie zwazajac na kompromitacje.

Jak juz pisalem Schlitzie, nie powinienes uzywac zwrotow ktorych znaczenia nie rozumiesz. Domyslam sie, ze w podstawowce nie miales logiki, jednak 45 lat zycia nawet takiego kretyna powinno zobowiazywac.

Reakcja nie moze rodzic akcji gdyz skutek nigdy nie moze poprzedzac przyczyny.

Chciales zapewne blysnac, niestety sam ukreciles sobie bat tym zwrotem.Nieswiadomie uzyles reguly Chateliera zwanej rowniez regula przekory, ktora mowi:
Jeżeli układ będący w stanie równowagi ( w tym przypadku forum)jest poddawany działaniu bodźców zewnętrznych( twoich/waszych/aliensow), które tę równowagę zakłócają, to w układzie zajdą takie zmiany, które osłabią wpływ bodźców zewnętrznych( kop w wagine od stalych bywalcow).

tak wlasnie akcja rodzi reakcje- nigdy odwrotnie!

A teraz spierdalaj.[/quot

nawet nie wiesz jak mnie to boli ze musze ci odpisać ale mój problem polega na tym ze nie lubie być dłużny.....więc poczytaj sobie tranwescyto....tak samo jak dla mnie to podejrzewam ze dla ciebie ta dyskusja to farsa...z tym ze tobie sie wydaje ze bedąc w norwegi jesteś nadtranwescytą..( nie mylić z człowiekem )...i rozmawiasz z jakimś tam drobnym polaczkiem z zadupia....nie bedę wnikał w twoją inteligencję i wykształecenie ale jedno wiem napewno ze gdybyś był chociaż troszkę rozumny to nie napisałbys tu juz ani słowa bo przecież nie możesz się tak poniżać .....ale nie....zaczynynam podejrzewac ze się we mnie bujnąłeś...ale sorki...jestem zonaty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
Ale musze wam powiedziec ze popularność tego postu jest zadziwiająco wysoka....nie spodziewałem sie takiej popularności.....kilku norgów na jednego polaczka z zadupia....ha ha...
Atakujcie dzielni wikingowie......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Kto to jest tranwescyta?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
Hilton napisał:
Kto to jest tranwescyta?

generalnie to aluzja ale skoro facet ma w profilu zdjęcie z jajami to jak mam o nim pisać..?...chodzi o optimus reaktywacja.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
telkin1 napisał:
Hilton napisał:
Kto to jest tranwescyta?

generalnie to aluzja ale skoro facet ma w profilu zdjęcie z jajami to jak mam o nim pisać..?...chodzi o optimus reaktywacja.......

mam na myśli zdjęcie kobiety z jajami....sorki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok