Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Onaa Onaa Smoukit (7219 niezalogowanych)
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
artisandnes napisał:
No Ok

Chcialem tylko przyblizyc Ci , ze tutaj moze Ci sie wszystko udac, jak rowniez moze byc totalny niewypal.
Mozesz trafic np na dobry dzien wlasciciela firmy i bez problemu Ciebie zatrudni bo nagle potrzebuje pelno ludzi po dostal kontrakt za 5 mln koron !
Mozesz takze wyslac 1000 e-maili z zapytaniami o prace , odwiedzic 100 firm i dupa, nic !

Tutaj potrzebne jest tez szczecie !!!!!

Wiem z dowiadczenia

ps. Makaryna ma faktycznie racje

artisandes...dzieki....;]....jesteś spoko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Artur Kozlowski
(artisandnes)
Początkujący
To trzeba bylo napisac na poczatku tak :

Szukam pokoju do wynajecia w okolicach ...... , place za 2 m-ce z gory. Przyjezdzam np. w sierpniu . Moj tel .......... .

i tyle

jak bys juz tutaj byl to napewno ktos z sublokatorow by ci przy wieczornym piwku powiedzial co i jak , a moze i znalazl by czas aby z toba skoczyc do urzedu

a tak zobacz jak sie temat rozwinal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
artisandnes napisał:
To trzeba bylo napisac na poczatku tak :

Szukam pokoju do wynajecia w okolicach ...... , place za 2 m-ce z gory. Przyjezdzam np. w sierpniu . Moj tel .......... .

i tyle

jak bys juz tutaj byl to napewno ktos z sublokatorow by ci przy wieczornym piwku powiedzial co i jak , a moze i znalazl by czas aby z toba skoczyc do urzedu

a tak zobacz jak sie temat rozwinal

he he.... chyba jednak masz rację..tak powinienem zacząc...nikt nie jest doskonały...ale zobacz ile to człek moze się o sobie dowiedzieć....he he he
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
telkin1 napisał:...a tu od razu zrobiono ze mnie pajaca ,potencjalnego złodzieja , mohera i jeszcze pewnie sie na swój temat naczytam...he he
dzieki za wyczerpujące odpowiedzi...kochani rodacy....he he

DO PAJACA I MOHERA ... SAM SIĘ ZAKWALIFIKOWAŁEŚ ...!
---
Ubliżając Nam iż nie wiemy , że Norge jest krajem Protestanckim .
A co tobie kmiocie pieprzony , przeszkadza Protestantyzm ... ! lub inna wiara ?! .
Skoro jest tu tak źle bo Protestanci , to dlaczego się Tu pchasz parchu ! .
Jeżeli Ktokolwiek nie szanuje innych Cywilizacji , Kultur , to i nie szanuje sam siebie i własnej kultury z której się wywodzi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
gabriel napisał:
telkin1 napisał:...a tu od razu zrobiono ze mnie pajaca ,potencjalnego złodzieja , mohera i jeszcze pewnie sie na swój temat naczytam...he he
dzieki za wyczerpujące odpowiedzi...kochani rodacy....he he

DO PAJACA I MOHERA ... SAM SIĘ ZAKWALIFIKOWAŁEŚ ...!
---
Ubliżając Nam iż nie wiemy , że Norge jest krajem Protestanckim .
A co tobie kmiocie pieprzony , przeszkadza Protestantyzm ... ! lub inna wiara ?! .
Skoro jest tu tak źle bo Protestanci , to dlaczego się Tu pchasz parchu ! .
Jeżeli Ktokolwiek nie szanuje innych Cywilizacji , Kultur , to i nie szanuje sam siebie i własnej kultury z której się wywodzi .

biorąc pod uwage twój wiek nie będę uzywał epitetów ale widać ze za mało sie za komuny wyszalałes w tym ZOMO....nie dość chłopie ze nie umiesz czytac postów to jeszcze z miejsca ubliżasz komus kogo totalnie nie znasz.U mnie za taki tekst dostałbyś od razu w klupę i poszedłbyś po nauki do tybetańskich mnichów. Czy w twoim dzieciństwie nie bywało tak że latałeś za mamą i płakałeś ze chcesz kupę...?....a mamusia odpowiadała ..że zaraz ci ukroi...?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
telkin1 napisał:

biorąc pod uwage twój wiek nie będę uzywał epitetów ale widać ze za mało sie za komuny wyszalałes w tym ZOMO....nie dość chłopie ze nie umiesz czytac postów to jeszcze z miejsca ubliżasz komus kogo totalnie nie znasz.U mnie za taki tekst dostałbyś od razu w klupę i poszedłbyś po nauki do tybetańskich mnichów. Czy w twoim dzieciństwie nie bywało tak że latałeś za mamą i płakałeś ze chcesz kupę...?....a mamusia odpowiadała ..że zaraz ci ukroi...?

Telkin czy jakos tak - plynnie przechodzisz od skruchy do buty, niestety jednoczesnie odkryles swoje prawdziwe oblicze. Nie sadze, ze po czyms takim ktos cie przygarnie.

Czas bys spierdalal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Optimusie, wszystkie egenskaper są ważne. Telin jest rett og slett fleksibel.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Hilton napisał:
Optimusie, wszystkie egenskaper są ważne. Telin jest rett og slett fleksibel.

Jak nie kleknie to moze sie pochylic - kto co lubi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
Czas bys spierdalal.
Mało co , a opuściłbym filiżankę z kawą , że śmiechu ... DOBRE ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
optimus reaktywacja napisał:
telkin1 napisał:

Telkin czy jakos tak - plynnie przechodzisz od skruchy do buty, niestety jednoczesnie odkryles swoje prawdziwe oblicze. Nie sadze, ze po czyms takim ktos cie przygarnie.

Czas bys spierdalal.

Oczym ty piszesz ..?....gość mnie ewidentnie obraża a ja mam to spokojnie czytac...?..jestem normalnym facetem i to sa normalne reakcje....a ty sama czy tam sam spierdalaj...;/....moze faktycznie powinienem inaczej tego posta zacząć bo chce wynająć pokój z kims na spółke i to miałem na mysli... prace załatwie sobie sam...ale nie pozwole zeby takie szemrane kmioty jak ten gabrys czy ty mi ubliżały i tak sobie myslę ze jeszcze jakis stały bywalec tez powinien was troche usadzić...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok