Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Onaa Onaa Smoukit (7219 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
uk_kedar napisał:
"powala mnie Wasza inteligencja...
przy Was czuję się bezpiecznie..."

swoją drogą nie chodzi mi o to, że mnie obchodzą lub nie problemy telkin-a,
ale o formę wypowiedzi...
jeżeli nie masz nic do powiedzenia, to nie mów...
a nie rzucasz "mięchem" -
poniżej zera

Gab musisz więcej główkować, albo daj sobie spokój ze zgadywaniem gdzie przebywam,
niechcący może się okazać, że spotkamy się na ulicy...

Przepraszam, ze sie wtrace na bezczelnego, ale to nie Gab i nie glowkuje. Po twoim IP mozna sprawdzic gdzie jestes, ale nie sadze zeby to kogos bardzo interesowalo. Wyjasnij w jaki sposob mogloby sie okazac, ze spotykasz sie z nieznajomym z forum na ulicy? Podchodzisz i pytasz? Hmm, tak tez mozna.
Co do zaznaczonego przez mnie fragmentu, trzeba sie w zwiazku z tym czegos obawiac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
telkin1 napisał:
[quote]uk_kedar napisał:

nic na to nie poradzisz.....stary..;]
ja nie mam problemów...maja je ci co do mnie te bzdety wypisują ,pokaz palec a jak te hieny ci rozdrapia całe ciało głównie z nudów bo nie maja co robic ....i jeszcze tranwescyta kaze mi z mojego własnego posta spieprzać....klika małych ludzi co to chcą byc naj....
bez urazy bo mam na myśli tylko te osóbki co zdąrzyłem juz poznać...

Jeszce tu kurwa jestes inteligencie z jezykiem soltysa? Czyz nie napisalem ci wyraznie - spierdalaj?
Nie mozesz sobie znalez miejsca? teraz znalazles blata to bedzie sie komu wyzalic.
Prowadził ślepy kulawego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
telkin1 napisał:
uk_kedar napisał:

poniżej zera

Gab musisz więcej główkować, albo daj sobie spokój ze zgadywaniem gdzie przebywam,

ja nie mam problemów...maja je ci co do mnie te bzdety wypisują ,pokaz palec a jak te hieny ci rozdrapia całe ciało głównie z nudów bo nie maja co robic ....i jeszcze tranwescyta kaze mi z mojego własnego posta spieprzać....klika małych ludzi co to chcą byc naj....

i nawet z twojego Witam zrobili sympozjum prawie naukowe...he he...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
optimus reaktywacja napisał:
[quote]telkin1 napisał:
uk_kedar napisał:

Jeszce tu kurwa jestes inteligencie z jezykiem soltysa? Czyz nie napisalem ci wyraznie - spierdalaj?
Nie mozesz sobie znalez miejsca? teraz znalazles blata to bedzie sie komu wyzalic.
Prowadził ślepy kulawego.

nie che mi sie z tobą gadać...( buzi z jęzorkiem)....a ty popisz sobie jeszcze dziwolągu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
telkin1 napisał:
[quote]telkin1 napisał:
[quote]uk_kedar napisał:

i nawet z twojego Witam zrobili sympozjum prawie naukowe...he he...

To nie sympozium tępaku, tylko dobra rada. Ale czego wymagac od fizycznego. Madry wyciagnie wnioski, idiota poczuje sie urazony. Przyjmij to jako aksjomat. Skonczylem i ide do domu.

Szalom pizdy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(uk_kedar)
Wiking
powiedziałbym pierdol się sam, ale ty robisz to przecież codziennie...
jesteście zajebiści
miłego popołudnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
telkin1 napisał:
uk_kedar napisał:

poniżej zera

ja nie mam problemów...maja je ci co do mnie te bzdety wypisują ,pokaz palec a jak te hieny ci rozdrapia całe ciało głównie z nudów bo nie maja co robic ....klika małych ludzi co to chcą byc naj....

czas konczyc te nie rowna walke... Jade do domu sie zrelaksowac... Koniec pracy na dzis... Norweski luksus nudy w pracy nie jest przeznaczony dla wszystkich... Telkin, nie gotuj sie tak i zmniejsz gabaryty bo sie nie zmiescisz na granicy

Telkin, wzor cnot i przyklad sukcesu, duzy wielki czlowiek, ktory jest naj, proszacy jednoczesnie plebs o miejsce do spania... Tak napisalem, a co mam na mysli?? Hmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Janusz Telka
(telkin1)
Nowicjusz
Yatsek napisał:
telkin1 napisał:
uk_kedar napisał:

poniżej zera

ja nie mam problemów...maja je ci co do mnie te bzdety wypisują ,pokaz palec a jak te hieny ci rozdrapia całe ciało głównie z nudów bo nie maja co robic ....klika małych ludzi co to chcą byc naj....

czas konczyc te nie rowna walke... Jade do domu sie zrelaksowac... Koniec pracy na dzis... Norweski luksus nudy w pracy nie jest przeznaczony dla wszystkich... Telkin, nie gotuj sie tak i zmniejsz gabaryty bo sie nie zmiescisz na granicy

Telkin, wzor cnot i przyklad sukcesu, duzy wielki czlowiek, ktory jest naj, proszacy jednoczesnie plebs o miejsce do spania... Tak napisalem, a co mam na mysli?? Hmmm

Trzeba umiec rozruzniać zdania pomiędzy proszeniem,skamlaniem a zapytaniem o pewne rzeczy....ja tu nikogo o nic nie prosiłem tylko zadałem konkretne pytania i dostałem w odpowiedzi stek wyswisk od fachowców z Norge jak to co niektórzy piszą...dwa dni z dojazdem za granicą i juz sie w główce popitoliło...
Akcja rodzi reakcje reakcja akcje także poza tranwescytą i daltonistą przepraszam jeśli kogoś uraziłem... nie pomyslałem nawet ze ten post pójdzie w takim kierunku ..zrobiono ze mnie agresora a juz pierwsza odpowiedz pokazała wyzszość mądrości....he he osiołkowi w żłoby dano....no cóz..dzieki za mądre porady ci co chcą jeszcze sobie jakies idiotyzmy popisać to trudno ..niech piszą...a jeśli ktoś miałby cos mądrego do powiedzenia to zapraszam na priw
Jestem normalnym facetem bez zadnego spinania sie jak co niektórzy tutaj piszą i chcę zdobyc prace w Norwegi i zarobic godziwą kasę...i wierzę w to że mi się uda....
Czołem.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:czas konczyc te nie rowna walke... Jade do domu sie zrelaksowac... Koniec pracy na dzis... Norweski luksus nudy w pracy nie jest przeznaczony dla wszystkich...
I Ja dzisiaj również posmakowałem Norweskiej Nudnej Pracy na Telefon w biurze ... / wszak są wakacje /.
Szkoda iż takich luksusów nie mam na co dzień .
---
DYŻUR zakończony ...
Nic to , Toyota zaparkowana , brama zamknięta , biuro za moment też zamknę i rowerkiem spokojnie do domu , na obiado-kolację ....
---
A tępe Aliensy nie dały się Nudzić na Tym Forum ...
UFFFFFFfffffff ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Usuniety Profil
(usunietyprofil)
Wiking
Czy nikt tego nie moderuje???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj