Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Lukasz For (4777 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
kow@lski napisał:
jasta102 napisał:
Szanowna Administracjo
Najwyższy czas usunąć dział : Świńska grypa w Norwegii
a wprowadzić : Potyczki yntelektualne
coby zainteresowane osobniki nie musieli się szukać po wszystkich parafiach

Jakie tam intelektualne? Intelekt już dawno mnie przestał interesować i od dawna nie inwestuję w ten dział
Pozdrawiam zdrowych, chorym współczuję...

Swiadomie klamiesz, poniewaz intelekt nigdy nie byl twoja mocna strona! Próbujesz na tym forum stylizowac sie na Stanczyka a niestety jestes zwyklym blaznem.
Prowokacja? - nawet nie wiesz co to slowo oznacza. A wyobrazenia o mojej reakcji na to nia sa tak samo na wyrost jak twoje wyobrazenia o wlasnej wyjatkowosci.

Snij dalej pajacu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
kow@lski napisał:
[quote]Dla rozładowania napięcia:

Co ty chcesz rozladowywac? moze swoje napiecie? Sposob znasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
kow@lski napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[quote]kow@lski napisał:
[quote]BoniiKlaid napisał:
Izzy napisał:
ooo masz optimus należało Ci się

Ech, dupek jednak...
Nic nie rozumiesz, chłopcze, nic nie rozumiesz. Naczytałeś się tych ksiunżek i cóż z tego /póki co/.
Uważaj Reaktywacjo, bo możesz się potknąć o przecinek i będziesz musiał się ponownie reaktywować. Smiesznie już by to wyglądało

Czy ty czytasz to co napiszesz? Jestes bardzo, bardzo slaby. Muslisz zapewne, ze to kwintesencja dobrego humoru? Niestety musze cie rozczarowac-tak nie jest!

Inni chociaz probuja, ty nawet nie zadajesz sobie trudu. Chcesz stac z boku i gdy atmosfera sie zagesci rzucic cos blyskotliwego. Stawiasz sie w roli cynika, niestety jak juz wczesniej pisalem - jestes blaznem.

Kilka lat na forum i wciaz te same suchary - zal mi ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(kow@lski)
Wiking
optimus reaktywacja napisał:
[quote]kow@lski napisał:
[quote]kow@lski napisał:
[quote]BoniiKlaid napisał:
optimus reaktywacja napisał:
Izzy napisał:
ooo masz optimus należało Ci się

Ech, dupek jednak...
Nic nie rozumiesz, chłopcze, nic nie rozumiesz. Naczytałeś się tych ksiunżek i cóż z tego /póki co/.
Uważaj Reaktywacjo, bo możesz się potknąć o przecinek i będziesz musiał się ponownie reaktywować. Smiesznie już by to wyglądało

Czy ty czytasz to co napiszesz? Jestes bardzo, bardzo slaby. Muslisz zapewne, ze to kwintesencja dobrego humoru? Niestety musze cie rozczarowac-tak nie jest!

Inni chociaz probuja, ty nawet nie zadajesz sobie trudu. Chcesz stac z boku i gdy atmosfera sie zagesci rzucic cos blyskotliwego. Stawiasz sie w roli cynika, niestety jak juz wczesniej pisalem - jestes blaznem.

Kilka lat na forum i wciaz te same suchary - zal mi ciebie

Aż tyle postów poswieciłeś nic nie znaczącej osobie? Ciekawe to, zaiste...
Nawet nie próbuję wchodzić w ten bełkot - no, tak spływa to po mnie, a jeśli o Ciebie chodzi - musisz mieć niezły bałagan w głowie, że tak żywo reagujesz.
Moja rada - popracuj nad swoim ego. Wbrew pozorom ego jest słabe, kiedy tak zawzięcie go bronimy. Czeka Cię długa praca chłopcze, ale powodzenia.
Całuski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kowalski > mam nadzieje, ze tym razem jak usuniesz swoje konto, to juz for good...(?)

sapiesz, ziajesz bez sensu, na siłe szukasz kumpli.....

Łatwiej bedzie psa lub kota kupic w twoim przypadku.....

Kiedys chciałes słowem biczowac jako anna maria, potem sprowadzac do parteru "błyskotliwym" zartem, a tymczasem brniesz w nicośc, niczym ja kilkaset postów temu....

Optimus bije cie pod kazdym względem, kładzie na łopatki kazdym postem, więc odklep chłopie, póki jest czas, bo niebawem zaliczysz glebe i sedzia przerwie ten nierówny pojedynek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
MN zaczyna się robić ciekawe jak " Me jak miłość"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
oj inżynierku inżynierku ty chyba naprawde jestes jakiś przytrzymamy albo masz tak narcystyczny obraz samego siebie ze nie dociera do ciebie nic poza tym co sam sobie mowisz. chyba cie strasznie musieli w szkole tyrac i dlatego teraz masz takie ziaziu w główce
wracając do twoich pseudo inteligentnych wypocin- nie sądziłam ze bedziesz milczał, bo ja w przeciwieństwie do ciebie nie sądzę - ty sam to napisales chyba ze 3 razy, a ze kompleksy cie zzeraja, to nigdy sobie nie dasz spokoju bo tylko w necie mozesz sie przedstawiać jako nie wiadomo kto i tego tez sie usilnie trzymasz.
Nie ustosunkowałam sie do zarzutu? jakiego zarzutu to raz, a dwa prokuratorem to ty raczej nie jestes i nigdy nie bedziesz zeby mi jakies zarzuty stawiał
następnie, niby moja odpowiedzią bylo to ze używasz 'obcych słówek'? pokaż mi gdzie tak napisalam, bo ewidentnie znowu kłania sie brak umiejętności czytania z twojej strony. chyba ze zrozumiałes tak moja wypowiedź o tym ze dla mnie jestes zwykłym polaczkiem a mądre słówka nie wystarczą zeby ludzie myśleli ze jest inaczej, jesli tak to ci szczerze współczuje myślenia, a raczej jego braku.
dalej w tej swojej opowieści zarzucasz mi ze próbuje zdobyć przychylność użytkowników forum stawiając sie w roli ofiary od mopa? hahaha no tutaj to juz przeszedłes samego siebie, przeciez to ty stwierdziłes ze jestem ta od mopa, a ja powiedzialam ze jak dla ciebie to moge nawet robić 24h na mopie, jesli uważasz to za jakas obelge, a mi i tak to nie ubliza bo szczerze wolalabym to robić niż mieć taki ubogi mozdzek jak ty.
'opis mojej działalności' lol inżynierku po tym co tu piszesz to mozesz mieć nawet 250 firm, w tym 200 w boskiej warszawie a ja i tak uważam ze cie życie skrzywdziło. ty tez o tym wiesz w głębi duszy tylko myslisz ze jak bedziesz udawał to nikt nie zauważy, a tu masz od razu widać ze jakas ofiara zabiera głos bo myśli ze w wirtualnym świecie sobie odbije hehe.
a moje pseudo podróże? haha i znowu sie kłania twoje przytrzymanie, bo widzisz sam chcesz mi ubliżyć jakimś mopem, egiptem, wiejska dziewuszka itp 'wypierdalaj klikac na onet' czy cos w tym stylu, a pozniej starasz sie to obrócić w drugą stronę. ale ok, dla mnie pseudo podróże, dla ciebie net w którym masz 3 firmy, super przyjaciół i piękne życie ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Polska biało czerwoni
tylko mi o paciorku przed snem nie zapomnieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(kow@lski)
Wiking
marianek napisał:
kowalski > mam nadzieje, ze tym razem jak usuniesz swoje konto, to juz for good...(?)

sapiesz, ziajesz bez sensu, na siłe szukasz kumpli.....

Łatwiej bedzie psa lub kota kupic w twoim przypadku.....

Kiedys chciałes słowem biczowac jako anna maria, potem sprowadzac do parteru "błyskotliwym" zartem, a tymczasem brniesz w nicośc, niczym ja kilkaset postów temu....

Optimus bije cie pod kazdym względem, kładzie na łopatki kazdym postem, więc odklep chłopie, póki jest czas, bo niebawem zaliczysz glebe i sedzia przerwie ten nierówny pojedynek

Jak czytam takie posty, to rzeczywiście mam przeświadczenie, że to będzie mój ostatni raz tutaj.
"Rywalizacja", "szukanie kumpli" - widać jaka motywacja ludziom tu przyświeca...
A Anna Maria is real - dałbym Ci nawet numer telefonu, ale ona z oszołomami nie chce mieć nic do czynienia.
Ps. Marianek, dzięki, dajesz mi dodatkową motywację, tylko to jest jak z papieroskami - wiesz że bez sensu, że szkodzi, a palisz dalej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
BoniiKlaid napisał:
oj inżynierku inżynierku ty chyba naprawde jestes jakiś przytrzymamy albo masz tak narcystyczny obraz samego siebie ze nie dociera do ciebie nic poza tym co sam sobie mowisz. chyba cie strasznie musieli w szkole tyrac i dlatego teraz masz takie ziaziu w główce
wracając do twoich pseudo inteligentnych wypocin- nie sądziłam ze bedziesz milczał, bo ja w przeciwieństwie do ciebie nie sądzę - ty sam to napisales chyba ze 3 razy, a ze kompleksy cie zzeraja, to nigdy sobie nie dasz spokoju bo tylko w necie mozesz sie przedstawiać jako nie wiadomo kto i tego tez sie usilnie trzymasz.
Nie ustosunkowałam sie do zarzutu? jakiego zarzutu to raz, a dwa prokuratorem to ty raczej nie jestes i nigdy nie bedziesz zeby mi jakies zarzuty stawiał
następnie, niby moja odpowiedzią bylo to ze używasz 'obcych słówek'? pokaż mi gdzie tak napisalam, bo ewidentnie znowu kłania sie brak umiejętności czytania z twojej strony. chyba ze zrozumiałes tak moja wypowiedź o tym ze dla mnie jestes zwykłym polaczkiem a mądre słówka nie wystarczą zeby ludzie myśleli ze jest inaczej, jesli tak to ci szczerze współczuje myślenia, a raczej jego braku.
dalej w tej swojej opowieści zarzucasz mi ze próbuje zdobyć przychylność użytkowników forum stawiając sie w roli ofiary od mopa? hahaha no tutaj to juz przeszedłes samego siebie, przeciez to ty stwierdziłes ze jestem ta od mopa, a ja powiedzialam ze jak dla ciebie to moge nawet robić 24h na mopie, jesli uważasz to za jakas obelge, a mi i tak to nie ubliza bo szczerze wolalabym to robić niż mieć taki ubogi mozdzek jak ty.
'opis mojej działalności' lol inżynierku po tym co tu piszesz to mozesz mieć nawet 250 firm, w tym 200 w boskiej warszawie a ja i tak uważam ze cie życie skrzywdziło. ty tez o tym wiesz w głębi duszy tylko myslisz ze jak bedziesz udawał to nikt nie zauważy, a tu masz od razu widać ze jakas ofiara zabiera głos bo myśli ze w wirtualnym świecie sobie odbije hehe.
a moje pseudo podróże? haha i znowu sie kłania twoje przytrzymanie, bo widzisz sam chcesz mi ubliżyć jakimś mopem, egiptem, wiejska dziewuszka itp 'wypierdalaj klikac na onet' czy cos w tym stylu, a pozniej starasz sie to obrócić w drugą stronę. ale ok, dla mnie pseudo podróże, dla ciebie net w którym masz 3 firmy, super przyjaciół i piękne życie ;p

Wciaz powtarzasz to samo, mam wrazenie , ze "rozmawiam z koniem" - juz mi sie nie chce wyjasniac - skoro nie rozumiesz to zacytuje K. Borowiecjiego:
Masz racje i nie masz racji - swinia gdyby rozumowala o orle rozumowałaby tak samo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok