BoniiKlaid napisał:
czy ty nadal nie rozumiesz ze ja nie pisze o warszawie, tylko o tobie? napisalam wyżej ze jak dla mnie to mozesz byc równie dobrze z dupczy wielkiej i to nic nie zmienia, bo znam wielu ludzi z warszawy którzy prezentują poziom dla ciebie nie osiągalny i tez nie jest to kwestia miasta tylko ludzi.
ale chyba cie na tej super policudzie nie nauczyli czytać ze zrozumieniem, cóż ja tego robić nie bede, najwyraźniej sie nie da wyciągnąć od co niektórych minimum 
a i nie interesuje mnie kim jestes albo chciałbyś byc czy tez jakich masz bądź chciałbyś mieć znajomych dochody itp. skoro jestes tak zakochany w swoim mieście i pomimo tego ze nie lubisz no, a tam mieszkasz to świadczy o jednym - ze ci nie za bardzo w życiu poszlo. kolejny sfrustrowany chlop który nie ma nikogo i nic oprocz forum - na takiego sie kreujesz niestety inżynierku.
a co ja mam? kim jestem?
jak dla ciebie moge zasuwać na mopie nawet całą dobę bo pełno takich ludzi ma więcej w głowie niż ty
i ze niby ja chce mieć ostatnie zdanie, po to pisze? hahaha chlopie juz ze 3 razy pisales ze kończysz ta dyskusje bo nie warto ale i tak tu włazisz zeby mi pokazać ze na warszawiaka nie ma cwaniaka lol.
aha i przykro mi ze swoje urlopy spędzasz w egipcie, chociaz jestem młodsza od ciebie pewnie z 20 lat to mialam przyjemność odwiedzić więcej krajów i nie musiałam na to tyrac poprzez 2 firmy w no i 1 w pl. swoją droga muszą super prosperowac skoro musisz ich mieć aż tyle i oprocz tego caly dzien na siedzenie na forum haha. moze to jest wlasnie twoj problem, moze nie wiesz ze życie nie skończyło sie w przedszkolu i w kinie, a teraz normalni ludzie maja inne rozrywki niż wypisywanie na forum co to ja nie jestem
aha, a jedyne co mi udowodniłes to jakim zwykłym pospolitym polaczkiem
jestes, widzisz mądre słówka to nie wszystko i nie robią na mnie żadnego wrażenia inżynierku.
i nie wiem co ty z ta wsią, skad w ogole takie info o mnie, moze znowu leczenie jakichs kompleksów.
Mowisz, ze wiesz ale nie zawsze wiesz co mowisz.
Zarzut o tym, ze wciaz odpowiadam jest bezpodstawny, skoro w kazdym poscie starasz sie mnie dyskredytować sadzisz, ze bede milczal? to naiwne jak wszystko co do tej pory napisalas.
Nieustosunkowalas sie do zarzutu a jedynie atakujesz mnie personalnie. Juz ci napisalem jak ten blad logiczny sie nazywa, lecz twoja odpowiedzia bylo to ,ze sa to obce slowka.
Jak mozna dyskutowac z taka sciekowa "argumentacja"
Tych chlopskich trickow erystycznych stosujesz wiecej swiadomie badz nie( mysle, ze nie gdyz nigdy o nich nie slyszalas) Probujesz zyskac przychylnosc innych uzytkownikow stawiajac sie w roli ofiary( ta od mopa) jednoczesnie afirmujac to zajecie -wiesz bowiem, ze wiekszosc kobiet je tu wykonuje i w ten sposob sprowadzasz moje zarzuty do ataku na cala grupe.
Jak powiedzialem - nie odnioslas sie do niczego co przedstawilem wczesniej
Manipulujesz faktami, antycypujesz chcesz zdobyc poklask.
To czym sie zajmuje starsz sie minimalizowac a gdy nie potrafisz to wysmiewasz.
Problem polega na tym, ze opis mojej dzialalnosci byl odpowiedziao na twoje zarzuty, suche fakty ktore po raz kolejny wysmialas. Nie da sie prowadzic dyskusji w ten sposob.
Oczywiście moglbym odpowiedzieć twoim jezykiem, wysmiac ciebie, argumenty a nawet twoje pseudo podroze do iluzorycznych krain, jak to robilem juz wielokrotnie. Mysle jednak, ze zycie bije cie juz dostatecznie.
Uprawiaj dalej zaglerke.