Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Lukasz For (4781 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
[quote]powiatowy myśliciel napisał:
wioska i tyle Optimus

na tym zakończę polemizować o warszawiakach

mówi samo przez się

Dzieki, ze chociaz ty z humorem inni wciaz to samo i do tego dumni z siebie.

pzdr.
Tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(kow@lski)
Wiking
optimus reaktywacja napisał:
[quote]kow@lski napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[quote]BoniiKlaid napisał:
optimus reaktywacja napisał:
Izzy napisał:
ooo masz optimus należało Ci się

Poczytaj swoje posty, tylko tam znajdziesz coś godnego Twojej uwagi.

Ps. "Nie napisałaś" się pisze

Lo matko, co za nadęty dupek....

Jest i pierwszy komentator MN. Zawsze tajemniczo, zza wegla. Zawsze monosylabami.
Probujesz cos komentowac niby zabawnie, sarkastycznie niestety zawsze plytko i bez tresci.

Wracaj do wklejani w dziale muza nieogarniety leszczu. Zapomniales, ze cie znam i pamietam co mi wypisywales? Ogarnij swoje sprawy bo gdy dolaczy do ciebie AM to nie bedziesz w stanie stworzyc godnych warunkow do zycia loserze. Jakie to polskie, gdy ktos wywolany do tablicy opisuje, ze mu sie cos udalo to zostaje ochrzczony "nadetym dupkiem"

W sprawie bledow: To ja czesto piętnuje cudze, niestety z rozpedu napisalem z bledem. Zobaczymy wkrótce polonisto jak ty sobie radzisz z bledami. Choc moze w tak ubogich w tresc postach bedzie ciezko cokolwiek znalezc.
Ale dukaj dalej.

I tu wyszła klasa z zawodnika...co prawda wcześniej to zauważyłem, ale...
Tak naprawdę, to Cię po prostu sprowokowałem...a jak łatwo to zrobić, to widać.
Brakuje mi tylko trzęsacych się rąk do obrazu.

Ech, dupek jednak...
Nic nie rozumiesz, chłopcze, nic nie rozumiesz. Naczytałeś się tych ksiunżek i cóż z tego /póki co/.
Uważaj Reaktywacjo, bo możesz się potknąć o przecinek i będziesz musiał się ponownie reaktywować. Smiesznie już by to wyglądało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Szanowna Administracjo
Najwyższy czas usunąć dział : Świńska grypa w Norwegii
a wprowadzić : Potyczki yntelektualne
coby zainteresowane osobniki nie musieli się szukać po wszystkich parafiach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(kow@lski)
Wiking
jasta102 napisał:
Szanowna Administracjo
Najwyższy czas usunąć dział : Świńska grypa w Norwegii
a wprowadzić : Potyczki yntelektualne
coby zainteresowane osobniki nie musieli się szukać po wszystkich parafiach

Jakie tam intelektualne? Intelekt już dawno mnie przestał interesować i od dawna nie inwestuję w ten dział
Pozdrawiam zdrowych, chorym współczuję...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Natalia P
(BoniiKlaid)
Wiking
czy ty nadal nie rozumiesz ze ja nie pisze o warszawie, tylko o tobie? napisalam wyżej ze jak dla mnie to mozesz byc równie dobrze z dupczy wielkiej i to nic nie zmienia, bo znam wielu ludzi z warszawy którzy prezentują poziom dla ciebie nie osiągalny i tez nie jest to kwestia miasta tylko ludzi.
ale chyba cie na tej super policudzie nie nauczyli czytać ze zrozumieniem, cóż ja tego robić nie bede, najwyraźniej sie nie da wyciągnąć od co niektórych minimum
a i nie interesuje mnie kim jestes albo chciałbyś byc czy tez jakich masz bądź chciałbyś mieć znajomych dochody itp. skoro jestes tak zakochany w swoim mieście i pomimo tego ze nie lubisz no, a tam mieszkasz to świadczy o jednym - ze ci nie za bardzo w życiu poszlo. kolejny sfrustrowany chlop który nie ma nikogo i nic oprocz forum - na takiego sie kreujesz niestety inżynierku.
a co ja mam? kim jestem?
jak dla ciebie moge zasuwać na mopie nawet całą dobę bo pełno takich ludzi ma więcej w głowie niż ty
i ze niby ja chce mieć ostatnie zdanie, po to pisze? hahaha chlopie juz ze 3 razy pisales ze kończysz ta dyskusje bo nie warto ale i tak tu włazisz zeby mi pokazać ze na warszawiaka nie ma cwaniaka lol.
aha i przykro mi ze swoje urlopy spędzasz w egipcie, chociaz jestem młodsza od ciebie pewnie z 20 lat to mialam przyjemność odwiedzić więcej krajów i nie musiałam na to tyrac poprzez 2 firmy w no i 1 w pl. swoją droga muszą super prosperowac skoro musisz ich mieć aż tyle i oprocz tego caly dzien na siedzenie na forum haha. moze to jest wlasnie twoj problem, moze nie wiesz ze życie nie skończyło sie w przedszkolu i w kinie, a teraz normalni ludzie maja inne rozrywki niż wypisywanie na forum co to ja nie jestem
aha, a jedyne co mi udowodniłes to jakim zwykłym pospolitym polaczkiem
jestes, widzisz mądre słówka to nie wszystko i nie robią na mnie żadnego wrażenia inżynierku.
i nie wiem co ty z ta wsią, skad w ogole takie info o mnie, moze znowu leczenie jakichs kompleksów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(kow@lski)
Wiking
BoniiKlaid napisał:
czy ty nadal nie rozumiesz ze ja nie pisze o warszawie, tylko o tobie? napisalam wyżej ze jak dla mnie to mozesz byc równie dobrze z dupczy wielkiej i to nic nie zmienia, bo znam wielu ludzi z warszawy którzy prezentują poziom dla ciebie nie osiągalny i tez nie jest to kwestia miasta tylko ludzi.
ale chyba cie na tej super policudzie nie nauczyli czytać ze zrozumieniem, cóż ja tego robić nie bede, najwyraźniej sie nie da wyciągnąć od co niektórych minimum
a i nie interesuje mnie kim jestes albo chciałbyś byc czy tez jakich masz bądź chciałbyś mieć znajomych dochody itp. skoro jestes tak zakochany w swoim mieście i pomimo tego ze nie lubisz no, a tam mieszkasz to świadczy o jednym - ze ci nie za bardzo w życiu poszlo. kolejny sfrustrowany chlop który nie ma nikogo i nic oprocz forum - na takiego sie kreujesz niestety inżynierku.
a co ja mam? kim jestem?
jak dla ciebie moge zasuwać na mopie nawet całą dobę bo pełno takich ludzi ma więcej w głowie niż ty
i ze niby ja chce mieć ostatnie zdanie, po to pisze? hahaha chlopie juz ze 3 razy pisales ze kończysz ta dyskusje bo nie warto ale i tak tu włazisz zeby mi pokazać ze na warszawiaka nie ma cwaniaka lol.
aha i przykro mi ze swoje urlopy spędzasz w egipcie, chociaz jestem młodsza od ciebie pewnie z 20 lat to mialam przyjemność odwiedzić więcej krajów i nie musiałam na to tyrac poprzez 2 firmy w no i 1 w pl. swoją droga muszą super prosperowac skoro musisz ich mieć aż tyle i oprocz tego caly dzien na siedzenie na forum haha. moze to jest wlasnie twoj problem, moze nie wiesz ze życie nie skończyło sie w przedszkolu i w kinie, a teraz normalni ludzie maja inne rozrywki niż wypisywanie na forum co to ja nie jestem
jestes, widzisz mądre słówka to nie wszystko i nie robią na mnie żadnego wrażenia inżynierku.
i nie wiem co ty z ta wsią, skad w ogole takie info o mnie, moze znowu leczenie jakichs kompleksów.

E tam, nie wymagaj za dużo, on ma elektromagnesy w głowie. Się reaktywuje jak się doładuje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
JustynaPL napisał:
A mi się wydaję, żę temat zszedł na inny tor. Przepraszam bardzo,ale sadziłam, że polak polakowi pomoże doradzi. jednak widze,ze nie wiele takich ludzi. A szkoda.
No, a jak ktos ma ci cos doradzic, jak nie odpowiadasz na pytania. Napisalas gdzie masz zamiar mieszkac? Nie. To jak mozna ci pomoc w znalezieniu lokum. Lub jak mozna sie zaofiarowac pomoc zeby na miejscu już sie jakoś tam odnaleźć jak sie nie wie w jakiej miescowosci/miescie bedziesz mieszkac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(Haniia)
Nowicjusz
BoniiKleid uklon w Twoja strone za prawde jaka piszesz))pozdrawiam milo kimkolwiek jestes<kobieta lub mezczyzna>)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(kow@lski)
Wiking
Dla rozładowania napięcia:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
BoniiKlaid napisał:
a co ja mam? kim jestem?

Mowisz, ze wiesz ale nie zawsze wiesz co mowisz.
Zarzut o tym, ze wciaz odpowiadam jest bezpodstawny, skoro w kazdym poscie starasz sie mnie dyskredytować sadzisz, ze bede milczal? to naiwne jak wszystko co do tej pory napisalas.
Nieustosunkowalas sie do zarzutu a jedynie atakujesz mnie personalnie. Juz ci napisalem jak ten blad logiczny sie nazywa, lecz twoja odpowiedzia bylo to ,ze sa to obce slowka.
Jak mozna dyskutowac z taka sciekowa "argumentacja"
Tych chlopskich trickow erystycznych stosujesz wiecej swiadomie badz nie( mysle, ze nie gdyz nigdy o nich nie slyszalas) Probujesz zyskac przychylnosc innych uzytkownikow stawiajac sie w roli ofiary( ta od mopa) jednoczesnie afirmujac to zajecie -wiesz bowiem, ze wiekszosc kobiet je tu wykonuje i w ten sposob sprowadzasz moje zarzuty do ataku na cala grupe.

Jak powiedzialem - nie odnioslas sie do niczego co przedstawilem wczesniej
Manipulujesz faktami, antycypujesz chcesz zdobyc poklask.
To czym sie zajmuje starsz sie minimalizowac a gdy nie potrafisz to wysmiewasz.
Problem polega na tym, ze opis mojej dzialalnosci byl odpowiedziao na twoje zarzuty, suche fakty ktore po raz kolejny wysmialas. Nie da sie prowadzic dyskusji w ten sposob.
Oczywiście moglbym odpowiedzieć twoim jezykiem, wysmiac ciebie, argumenty a nawet twoje pseudo podroze do iluzorycznych krain, jak to robilem juz wielokrotnie. Mysle jednak, ze zycie bije cie juz dostatecznie.

Uprawiaj dalej zaglerke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok