Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5101 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
panladny napisał:
...naiwazniejsza jest wysoka samoocena (tym bardziej jesli nikt inny cie,nie ceni)
poza tym,wiem co dobre!
Czyżbyś wracał do formy panieładny , coś tak jakoś skromnie to robisz A może jeszcze nie te kondycyjum u waści co dawnymi czasy bywała

Czekaj,daj chwile czasu chlopakowi .Musi nadrobic zaleglosci najpierw a pozniej przystapi do akcji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
gazetka ma status nieregularnika,czyli ciezko wyczuc.
a propos...faktycznie trudno mi dojsc do siebie,po tej dawce (konskiej) sympatii i zrozumienia mojego literackiego geniuszu!

badzcie dobrej mysli-moi drodzy!
tematow na pewno,nie zabraknie!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
panladny napisał:
a propos...faktycznie trudno mi dojsc do siebie,po tej dawce (konskiej) sympatii i zrozumienia mojego literackiego geniuszu!

Trzymamy kciuki i czekamy niecierpliwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
retier1 napisał:
panladny napisał:
...naiwazniejsza jest wysoka samoocena (tym bardziej jesli nikt inny cie,nie ceni)
poza tym,wiem co dobre!
Czyżbyś wracał do formy panieładny , coś tak jakoś skromnie to robisz A może jeszcze nie te kondycyjum u waści co dawnymi czasy bywała

Czekaj,daj chwile czasu chlopakowi .Musi nadrobic zaleglosci najpierw a pozniej przystapi do akcji
Giovi a Ty już tu Przyleciałaś nadrabiać zaległości , lepiej patrz pod siebie co by tam jakie szczęki5,6, czy któreś tam Cię capły w tej wodzie Nudno by potem jakoś było bez Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
panladny napisał:

Trzymamy kciuki i czekamy niecierpliwie

byle bysmy sie doczekali szybciej niz obiecany komiks mg psycholog
ktory stał sie legenda zanim wyszedł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
giovi2 napisał:
retier1 napisał:
panladny napisał:
poza tym,wiem co dobre!

Giovi a Ty już tu Przyleciałaś nadrabiać zaległości , lepiej patrz pod siebie co by tam jakie szczęki5,6, czy któreś tam Cię capły w tej wodzie Nudno by potem jakoś było bez Ciebie

A Ty retier1,wiecznie mnie bedziesz przesladowal?Nie martw sie,jak jakis rekin sie zblizy, rzuce Ciebie na pozarcie a ja sie zawine i tyle mnie beda widzieli.Nudno?Na tym forum zawsze znajdzie sie jakas pocieszna postac Nie zawsze musicie sie smiac ze mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
A kto powiedział że ja tam będe w tym czasie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:

Juz ja sie o to postaram
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
retier1 napisał:

Juz ja sie o to postaram
No,noooooooooo ,nie wiem cz znajdziesz gdzieś taką cumę coby mnie utrzymała na uwięzi Tytanik nie taki był a poszedł na dno ,pójdziesz i Ty ale bezemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
giovi2 napisał:
retier1 napisał:

Juz ja sie o to postaram
No,noooooooooo ,nie wiem cz znajdziesz gdzieś taką cumę coby mnie utrzymała na uwięzi Tytanik nie taki był a poszedł na dno ,pójdziesz i Ty ale bezemnie

Niech Cie glowa o to nie boli Z tego co wiem korniki siedza w drzewie,wiec jak ja pojde na dno,to Ty razem ze mna.Ja sie uczepie miedzy zebami i wyjde z tego bez szwanku,a Ty....no coz,addio jak to mowia Wlosi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok