Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5106 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
proszę przestańcie straszyć tymi filmikami przecież wiadomo,że w NO nie dadzą nie sprawdzonych szczepionek
   Efekty testów widać . Problemem są składniki szczepionki, mogące być przyczyną zatrucia bądź reakcji alergicznej, prowadzących do zgonu lub kalectwa. Dotyczy to niewielkiej części populacji, jednak przy masowości szczepień może się okazać, że szczepionka zabije więcej ludzi niż sama choroba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:
proszę przestańcie straszyć tymi filmikami przecież wiadomo,że w NO nie dadzą nie sprawdzonych szczepionek
   Efekty testów widać . Problemem są składniki szczepionki, mogące być przyczyną zatrucia bądź reakcji alergicznej, prowadzących do zgonu lub kalectwa. Dotyczy to niewielkiej części populacji, jednak przy masowości szczepień może się okazać, że szczepionka zabije więcej ludzi niż sama choroba.

też o tym słyszałam, ale ja, moja córka i mąż będziemy szczepieni....iiii takie filmy to tylko mnie o dreszcze przyprawiają co ma być to i tak będzie,ale nie wierzę,żeby Norwegia szczepiła nie sprawdzonymi szczepionkami... tutaj mam większe zaufanie do szczepionek niż w PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
...

też o tym słyszałam, ale ja, moja córka i mąż będziemy szczepieni....iiii takie filmy to tylko mnie o dreszcze przyprawiają co ma być to i tak będzie,ale nie wierzę,żeby Norwegia szczepiła nie sprawdzonymi szczepionkami... tutaj mam większe zaufanie do szczepionek niż w PL

Zaufanie nie ma nic do tego, chodzi o reakcję organizmu. Jeśli ktoś już szczepił się przeciwko zwykłej grypie i nie miał skutków ubocznych, to może szczepić się bez większych obaw .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
przeciw zwykłej grypie? nei pamiętam żebym się szczepiła może kiedyś w szkole... ale na pewno szczepiłam sie przeciw żółtaczce i to 3 dawki miałam...ale to już nie ten temat

hmm to mi daje do myślenia....ciekawe jak z takim dzieckiem jak moja mała to się ma....?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Globalny spisek firm farmaceutycznych PANOWIE SZABLE W DLON I NA SWIATOWA ORGANIZACJE ZDROWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRODUCENCI CZOSNKU CEBULI DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPOTRZEBOWANIE NA TE SPECYFIKI WZROSNIE O CO NAJMNIEJ 1000 %

Dino prowadzisz badania w tajnym laboratorium gdzies na biegunie???Rozumie ze sa tajne i nie wyjawisz nam szczegolow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:
przeciw zwykłej grypie? nei pamiętam żebym się szczepiła może kiedyś w szkole... ale na pewno szczepiłam sie przeciw żółtaczce i to 3 dawki miałam...ale to już nie ten temat

hmm to mi daje do myślenia....ciekawe jak z takim dzieckiem jak moja mała to się ma....?

Ja szczepiony byłem przez kilka lat w Polsce, w pracy na koszt firmy , przetrwałem bez problemów i od rozpoczęcia szczepień do chwili obecnej nie chorowałem na grypę, co wcześniej się zdarzało . Sprawa zagrożeń skutkami ubocznymi dotyczy większości leków, poczytaj sobie karteczki dostarczane z lekami, czasem aż włos się jeży . Jak jest z wpływem na dzieci, niestety nie wiem. Możesz zapytać lekarza. Ja sądzę, że ryzyko nie jest zbyt wielkie i jeśli dostanę taką szczepionkę za darmo, to się zaszczepię .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dino napisał:
magdalena_d84 napisał:

Ja szczepiony byłem przez kilka lat w Polsce, w pracy na koszt firmy , przetrwałem bez problemów i od rozpoczęcia szczepień do chwili obecnej nie chorowałem na grypę, co wcześniej się zdarzało . Sprawa zagrożeń skutkami ubocznymi dotyczy większości leków, poczytaj sobie karteczki dostarczane z lekami, czasem aż włos się jeży . Jak jest z wpływem na dzieci, niestety nie wiem. Możesz zapytać lekarza. Ja sądzę, że ryzyko nie jest zbyt wielkie i jeśli dostanę taką szczepionkę za darmo, to się zaszczepię .

TO JUZ NIC NIE ROZUMIE SZCZEPIC SIE CZY NIE??? BRAC LEKI CZY NIE??? MALO JUZ MI WLOSOW ZOSTALO NA GLOWIE ZEBY JE JEZYC PRZECIEZ MOGA SIE POLAMAC.

DINO I POWIEDZIALES JEDNA MADROS W SWOJEJ WYPOWIEDZI-ZAPYTAJ LEKARZA!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Globalny spisek firm farmaceutycznych PANOWIE SZABLE W DLON I NA SWIATOWA ORGANIZACJE ZDROWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRODUCENCI CZOSNKU CEBULI DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPOTRZEBOWANIE NA TE SPECYFIKI WZROSNIE O CO NAJMNIEJ 1000 %

Dino prowadzisz badania w tajnym laboratorium gdzies na biegunie???Rozumie ze sa tajne i nie wyjawisz nam szczegolow.

Ładny deszczyk dzisiaj padał. Globalny spisek zostaw doktorkowi z you tube , nakręcił się chłopak .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dino to juz nie strasz nam kobiet i dzieci takimi watkami!!!!hihihihiihihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Dino napisał:
...

TO JUZ NIC NIE ROZUMIE SZCZEPIC SIE CZY NIE??? BRAC LEKI CZY NIE??? MALO JUZ MI WLOSOW ZOSTALO NA GLOWIE ZEBY JE JEZYC PRZECIEZ MOGA SIE POLAMAC.

DINO I POWIEDZIALES JEDNA MADROS W SWOJEJ WYPOWIEDZI-ZAPYTAJ LEKARZA!!!!!!!

Przekalkuluj sobie co się bardziej opłaca, wziąć lek przy niewielkim prawdopodobieństwie wystąpienia skutków ubocznych, czy chorować długo i szczęśliwie dla spadkobierców przenieść się na tamten świat . Zazwyczaj musimy wybierać między większym złem a mniejszym, nie tylko przyjmując leki.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok