Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Daniel Buczek Michal H (2977 niezalogowanych)
1660 Post贸w
kryss d
(kryss)
Maniak
taaa koalski bo ty juz nie masz zoladka
a tak powaznie to miesiac temu przejechalem szlifierka po udzie,w okolicach ....no wiadomo czego brrrr,pogotowie jakies pol godziny w poczekalni,pozniej 2,5 na kozetce,przyszla pani zaszyla 6 szwow,tylko wyczyscic zapomniala,jedynie przeplukala,efekt po tygodniu nie moglem chodzidz znow lekarz tym razem moj, infekcja sie wdala antybiotyk 9 dni zwolnienia i do dzis jeszcze sie nie zroslo,jakby nie mozna bylo odrazu rany oczyscic porzadnie,to byl moj drugi taki uraz i poprzednio lekarz zrobil jak nalezy i po 2 tygodniach bylo zagojone,
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Post贸w
jacek pawlowski
(jaczekpaw)
Nowicjusz
witam zgadzam sie z wami z tymi lekarzami jest cos nioe tak kilka dni temu bylem u swojego lekarza i mowie mu ze lataja mi pzred oczyma czarne kropki i prosze go zeby daj skiertowanie do okulisty odp, ze nie ma takiej potrzeby ze to jest normalne u ludzi i ze jak mi sie zrobi gardine i nic nie bede widzial to zebym wtedy przyszedl smiech na sali..... brak slow
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
200 Post贸w

(Kowalscy)
Sta艂y Bywalec
jaczekpaw napisa艂:
witam zgadzam sie z wami z tymi lekarzami jest cos nioe tak kilka dni temu bylem u swojego lekarza i mowie mu ze lataja mi pzred oczyma czarne kropki i prosze go zeby daj skiertowanie do okulisty odp, ze nie ma takiej potrzeby ze to jest normalne u ludzi i ze jak mi sie zrobi gardine i nic nie bede widzial to zebym wtedy przyszedl smiech na sali..... brak slow
jaczekpaw napisa艂:
witam wszystkich mam takie pytanie dosc czesto mam uczucie goraca w stopie z wielkim bolem trwa okolo kilkunastu minut i znika pojawia sie na 2 dzien lub za kilka dni czy ktos sie spotkal z taka dolegliwoscia

Zrobisz co uwa偶asz, ale ja z takimi dolegliwo艣ciami poszed艂bym do lekarza od ca艂ej g艂owy
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
237 Post贸w
iwona .
(ivka111)
Sta艂y Bywalec
AA jeszcze mi sie przypomnialo jak mi drugi raz sciagali szwy z tego nieszczesnego lokcia to poszlam do fastlege ale ze nie trzeba lekarza do tego to mnie jakas helsesekret忙r wziela i do sciagania.. no ale ze slabo mi bylo ze strachu to mowi ze sie musze polozyc na wszelki wypadek no to mnie prowadzi na jakies Zaplecze.. mysle okej.. posadzila mnie na jakims lozku podlozyla pod reke KOC nie wiem ile on byl nie prany i skad on sie tam wzial wogole ale podlozyla! ja bylam w szoku wiec malo mowilam tylko myslalam " co jest do cholery" no ale w pokoiku ciemno jak w ciemni.. no to dawaj ciagnie mnie do okna.. przez okno tez ledwo widac bo zaslony jakies i firanki byly:! ja malo nie padne tam przy tym sciaganiu, rwie jak cholera, boli jak diabli a ona trzyma mi lokcia i wygina go we wszystkich mozliwych kierunkach w strone okna zeby cos zonbaczyc i wyciagnac te nieszczesne szwy.. ludzie jak sobie to przypomnie to mam ochote znowu sie polozyc.. tym razem juz nei na tym kocyku
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Post贸w

(Kowalscy)
Sta艂y Bywalec
ivka111 napisa艂:
AA jeszcze mi sie przypomnialo jak mi drugi raz sciagali szwy z tego nieszczesnego lokcia to poszlam do fastlege ale ze nie trzeba lekarza do tego to mnie jakas helsesekret忙r wziela i do sciagania.. no ale ze slabo mi bylo ze strachu to mowi ze sie musze polozyc na wszelki wypadek no to mnie prowadzi na jakies Zaplecze.. mysle okej.. posadzila mnie na jakims lozku podlozyla pod reke KOC nie wiem ile on byl nie prany i skad on sie tam wzial wogole ale podlozyla! ja bylam w szoku wiec malo mowilam tylko myslalam " co jest do cholery" no ale w pokoiku ciemno jak w ciemni.. no to dawaj ciagnie mnie do okna.. przez okno tez ledwo widac bo zaslony jakies i firanki byly:! ja malo nie padne tam przy tym sciaganiu, rwie jak cholera, boli jak diabli a ona trzyma mi lokcia i wygina go we wszystkich mozliwych kierunkach w strone okna zeby cos zonbaczyc i wyciagnac te nieszczesne szwy.. ludzie jak sobie to przypomnie to mam ochote znowu sie polozyc.. tym razem juz nei na tym kocyku

Podaj臋 namiary gdzie mo偶na si臋 po艂o偶y膰... na wygodnej kozetce.
Zyczliwy

www.google.no/search?aq=f&gcx=w&...biw=1024&bih=653

W za艂膮czeniu:
www.mojanorwegia.pl/forum/view/5/nasze_s...ci_10,40.html#142452
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...a_10,240.html#142455
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Post贸w

(aga31)
Maniak
ebkas napisa艂:
To chyba ja jestem osamotniona w pozytywnym widzeniu sluzby zdrowia w NO. Odakd tu jestem moje dzieci , nie biora antybiotykow. W Polsce corka chorowala czesto. Teraz (odpukac) jest zdrowa. Lekarz zawsze nas traktowal rzecowo. Nigdy nie spotkalam sie ze slabym lekarzem. Maz byl w szpitalu i tez potraktowali go super. Diagnoza trafna i leczenie dobre. Moze mielismy szczescie. Oby nas nie opuszczalo.
Nie jestes osamotniona Moja przychdnia jest super wyposazona. Moja fastlege bardzo mloda ale niczego nie lekcewazy. No pomijajac fakt, ze jak bylam w ciazy, to do 20 tygodnia kazala mi na wszystkie bole brac paracet Ale to tutaj normalne. A teraz bardziej moge powiedziec,ze mam nadmiar zainteresowania ze strony tutejszej sluzby zdrowia Moja corka miala nietypowe objawy alergii. Problemy z oddychaniem i takie tam. Zrobili jej wszystkie mozliwe badania i znalezli przyczyne. 5 dni w szpitalu,pokoj z lazienka,pelne wyzywienie za darmo, nadzor lekarski cala dobe. Teraz kontrole co miesiac w szpitalu. Do tego telefony z helsestasjon z pytaniami czy wszystko jest ok. Oby tak dalej Mysle,ze nie ma co uogolniac,ze wszyscy lekarze sa beeeee. Ile przypadkow tyle historii...Mam nadzieje,ze nie bedzie mi dane spotkac lekarza,ktory swoja wiedze czerpie z google...
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Post贸w
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...oczywiscie

jesli chodzi o lekarskie kompetencje

najwazniejsze jest darmowe wyzywienie...
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Post贸w

(aga31)
Maniak
brzydal,ale mi dowaliles, uuuuuuuu chyba sie schowam pod dywan wspomnialam o warunkach w szpitalu bo byly po prostu bardzo dobre. Jedzenie zreszta tez A lekarze byli bardzo kompetentni. Biorac pod uwage, ze przypadek mojej corki byl naprawde trudny i nietypowy. Uwierz,ze nie bylo mi do smiechu. Dostalysmy w szpitalu oczekiwana pomoc i bylam bardzo zadowolona. Nie wygonili nas do domu i nie powiedzieli,ze nie wiedza co jest Julce. Zrobili jej mnostwo badan i znalezli przyczyne. I to jest dla mnie najwazniejsze
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Maniak
nie by艂o mnie tu pare tyg, ale widze ze nic nie straci艂em.....

dobrze, ze jesc dali w tym szpitalu kolezance, bo zamiast alergii nabawi艂a by sie anemi......

Proponowa艂bym uwazac na Julke, bo skoro tak czule i troskliwie sie ni膮 zajeli, to pewnie tez zdjecie juz posz艂o do BW.....
Nasze dzieci s膮 艂adniejsze, no i maj膮 geny ( i to jakie) po rodzicach/dziadkach... : )

ps: ja swojego przypadku nie bede juz opisywa艂, bo na sam膮 mysl o tej wizycie smiech mnie ogarnia!

paracet dobry na wszystko, za to nasz ibuprom niedozwolony, bo za mocny i w og贸le beeeee
A jak pomoze nasze, to norki prosz膮 jak cpuny, zeby im ibuprom max przywiezc z tej jakze "zacofanej" polandii....
Niby maj膮 sw贸j ibux,ale on jest dobry na b贸l .....w艂os贸w!

ps II: Ivka > co z tym 艂okciem?
pewnie zupa by艂a za s艂ona.....
Pozdrawiam wszystkich moich wrog贸w i tych z min. trzema nickami : )
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Post贸w

(aga31)
Maniak
marianek73, pewnie,ze dobrze. 5 dni bez jedzenia??? To by dopiero bylo A tak na powaznie.
Aluzja do BW- zdecydowanie nie na miejscu...
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok