Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1058 niezalogowanych)
87 Postów

(espen)
Początkujący
brzydal napisał:
...jest

tak stara,dobra zasada:

- nie przynosic pracy do domu

jednak jak widac ciebie espen (veileder) ona nie dotyczy

i nawet w sobote,musisz zatruwac innym zycie,swoimi 'zawodowymi' zlotymi myslami

co do fachowosci

skoro norwedzy sa lepiej wykwalifikowani,pracuja dokladniej i wydajniej

to po jakiego grzyba,norwescy pracodawcy,zatrudniaja tych mniej wydajnych,mniej dokladnych

itp.itd...obcych?

p/s:
nie tak dawno,mialem kontakt z norweskimi fachowcami.pode mna byl remont i norwescy specjalisci z polygon (swoja droga robili wrazenie wysokiej klasy fachowcow.firmowy woz,firmowe ubranka,w kazdej kieszeni inny srubokret...)przyszli do mnie podejrzec,jak jest zamontowany syfon pod zlewem - bo oni nie wiedza (!)
szczyt profesjonalizmu...

Pierwsza czesc twojego posta to czysta spekulacja wiec co tu komentowac.
Co do drugiej: Nie napisales, czy to byli hydraulicy, wiec ciezko sie odnies. Ale wyglada na to, ze powinienes wyslac aplikacje do tej firmy...ale ale zapowmnialem, ze nie posiadasz wyksztalcenia kierunkowego oooooooo wiec zostaja prywatki., tam cie doceniaja, bo jak jelen zrobisz hydraulike, elektryka, pomalujesz i jeszcze pozmywasz
.

Tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie można powiedzieć że norweski pracodawca to zazwyczaj oszust , naciągacz itd.. bo w śród polaków tego nie brakuje także -- nie bądźmy tacy święci i religijni do przesady

są ludzie i są ludzie -- zależy na kogo trafisz

przykład prosty -- 2 gości z jednej firmy , pracują razem olak i Litwin , i nagle jeden drugiego zabija (Bergen)

a niby wszystko było ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...espen

typowy przerost formy nad trescia

zero konkretow.jedynie glupio/madre komentarze

swoja droga dajesz dobry przyklad norweskiego urzednika (bo veileder to chyba urzednik?)

- bezrozwojowy przecietniak,bazujacy na kilka wyuczonych regulkach,poznanych na obowiazkowych szkoleniach

czuwaj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty kierownik > co do twoich postów, to nic dodac i nic ująć.
ze wskazaniem na wiele ując.......

zmiana avatara i nazwy uzytkownika na niewiele sie zdała i jak byłes aroganckim gburem tak jestes, ze wskazaniem na gbura i z tendencją wzwyzkową .......

pasuje do ciebie moje firmowe powiedzenie > cham bedzie chamem na wieki wieków amen.....

ps: pisałes,ze na Bródzienko masz rzut beretem (?)

To moze jakis meeting live ?

ja stawiam

psII: jestes typowym przykładem takiej sprzedajnej polskiej swini, co to po kilku latach zapomniała kim i skąd jest....
Ale nie przejmuj sie, nie jestes jedyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
marianek73 napisał:

zmiana avatara i nazwy uzytkownika na niewiele sie zdała i jak byłes aroganckim gburem tak jestes, ze wskazaniem na gbura i z tendencją wzwyzkową .......

pasuje do ciebie moje firmowe powiedzenie > cham bedzie chamem na wieki wieków amen.....

ja stawiam

psII: jestes typowym przykładem takiej sprzedajnej polskiej swini, co to po kilku latach zapomniała kim i skąd jest....

Mylisz mnie z kims leszczyno, ale prujesz sie i ublizasz personalnie. Jestes zwykla prujdupa a na zdjeciu postura nikczemna i nie wygladasz na ostrego. Ma nadz, ze jestes szybki jak wiatr. Na forum moge dyskutowac merytorycznie. Jezeli szukasz ustawki napisz na priva chetnie cie sprawdze. Czy tu czy w wawie. za tydzien jestem na weekend a na swieta ok. 2 tyg. wybiesz termin a na priv uzgodnimy warunki konfrontacji. Na forum proponuje zakonczyc watek ew. grozb bo sa smieszne i nie mozna ich sprawdzic.

Tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
marianek73 napisał:

ja stawiam

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
espen napisał:
marianek73 napisał:

ja stawiam

Mylisz mnie z kims leszczyno, ale prujesz sie i ublizasz personalnie. Jestes zwykla prujdupa a na zdjeciu postura nikczemna i nie wygladasz na ostrego. Ma nadz, ze jestes szybki jak wiatr. Na forum moge dyskutowac merytorycznie. Jezeli szukasz ustawki napisz na priva chetnie cie sprawdze. Czy tu czy w wawie. za tydzien jestem na weekend a na swieta ok. 2 tyg. wybiesz termin a na priv uzgodnimy warunki konfrontacji. Na forum proponuje zakonczyc watek ew. grozb bo sa smieszne i nie mozna ich sprawdzic.

Tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
no i pasuje > masz jak w banku .......

widze nerwy sie zakradły i sie kolega pogubił z kopiowamiem/cytowaniem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
marianek73 napisał:
no i pasuje > masz jak w banku .......

widze nerwy sie zakradły i sie kolega pogubił z kopiowamiem/cytowaniem....

Nie nerwy a komp, ale faktycznie... wkurw...sz mnie co sie rzadko zdarza. Wiec skoncz z osobistymi wycieczkami to zalatwimy jak napisalem. Jezeli chcesz sie odnies do postu zapraszam, jezeli chcesz sie pruc to wytrzymaj jeszcze troche bedziesz mial okazje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ty

espen

ty to nawet smieszny jestes

jak postacie z kreskowek

p/s: