Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1007 niezalogowanych)
87 Postów

(espen)
Początkujący
brzydal napisał:
...espen

typowy przerost formy nad trescia

zero konkretow.jedynie glupio/madre komentarze

swoja droga dajesz dobry przyklad norweskiego urzednika (bo veileder to chyba urzednik?)

- bezrozwojowy przecietniak,bazujacy na kilka wyuczonych regulkach,poznanych na obowiazkowych szkoleniach

czuwaj...

Odniesiesz sie do czegos czy dalej bedziesz zmienial temat? Gdzie ten przerost formyy? mysle, ze post jest tresciwy i zawiera wiele przykladow. Mozesz zakwestionowac system szkolen zawodowych w Polsce lub Norwegii, mozesz zakwestionowac moje SUBIEKTYWNE typy, ALE ZROB COS zadaj klam tej tezie tego oczekiwalem po tym dyskursie a nie ataku na moja osobe. Moge miec 2 glowy i byc w Norge 1 tydz lub 20 lat - to nie jest przedmiotem sprawy. Zrozum to i napisz cos sensownego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...bla

bla,bla

powiedzial wyszkolony nieuk espen...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
brzydal napisał:
...ty

espen

ty to nawet smieszny jestes

jak postacie z kreskowek

p/s:
jak tak bardzo rwiesz sie na solo,to po drodze do wa-wy
wpadnij do miasta lodzi,na 'stare polesie'...jestem dostepny od 16.12.11

To ja zostalem "wyzwany" na to solo, czytaj uwaznie, Zaraz bede musial jezdzic po Polsce i walczyc z kims kims waszego pokroju. Ale mam inny pomysl, Moze razem z kolega wpadniecie do mnie w Norge. Mam klucze do sali, caly sprzet , tak ze nawet nie musicie ryzykowac facjata- termin dowolny codziennie po 21 salka jest po treningach i mozna wpasc. Zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
brzydal napisał:
...bla

bla,bla

powiedzial wyszkolony nieuk espen...

Twoj kolega zaproponowal konfrontacje i podjal rekawice -ja to szanuje
Ty natomiast nie jestes wart wzmianki. Jestes prawdziwym rasowym frajerem, chc taka prujdupa nawt nie wie co to znaczy. "ciupiesz "bez opamientania wiedzac, ze nie mozna cie dopasc.
Wiec zrobie to co kazdy czlowiek by zrobil na moim miejscu. Oficjalnie wbijam ci ch..a w d..pe.

Koncze z toba rozmowe palo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...no

brawo

w koncu pokazujesz swoja ludzka twarz

chama i prostaka...

a propos:
chuja wbitego w dupe,to ty juz pewnie miales (nie raz)
skoro tak ci sie to spodobalo,ze proponujesz to innym...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
brzydal napisał:
...no

brawo

chama i prostaka...

a propos:

Mialem nie odpowiadac ale widze, ze lubisz miec ostatnie slowo.

Prowokowales nieeleganckie wypowiedzi a gdy wpisalem sie w twoja retoryke placzesz i zarzucasz mi brak dobrego wychowania?? Zaprawde masz tupet. Moglbym wypunktowac niekonsekwencje w twoich postach oraz kilka bledow logicznych ale to dla ludzi rozumiejacych terminologie.

PS. Pasujesz do tego syfonu na ktory sie powolales...

Jestes jak karaluch mimo proby wytepienia ciagle sie pojawiasz i siejesz zamet.
Wciaz nieodpowiedziales na moj post odnosnie konfrontacji. Zapraszasz tylko do siebie, bo wiesz ze nikt nie jest takim idiota by tluc sie do lodzi aby cie ocwiczyc. Zreszta w Tel awiwie juz bylem wiec po co mam to powtarzac.

To byl ostatni raz od tej chwili pierd..e cie palo!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
espen napisał:
brzydal napisał:
...no

brawo

chama i prostaka...

a propos:

Prowokowales nieeleganckie wypowiedzi a gdy wpisalem sie w twoja retoryke placzesz i zarzucasz mi brak dobrego wychowania?? Zaprawde masz tupet. Moglbym wypunktowac niekonsekwencje w twoich postach oraz kilka bledow logicznych ale to dla ludzi rozumiejacych terminologie.

Wciaz nieodpowiedziales na moj post odnosnie konfrontacji. Zapraszasz tylko do siebie, bo wiesz ze nikt nie jest takim idiota by tluc sie do lodzi aby cie ocwiczyc. Zreszta w Tel awiwie juz bylem wiec po co mam to powtarzac.

styki ci sie grzeją chłopie......

na chuj sie męczysz powiedz?

jesli rzeczywiscie to co masz w profilu, to prawda, to ja zaczynam rozumiec kryssa i jemu podobnych....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów

(espen)
Początkujący
marianek73 napisał:
espen napisał:
brzydal napisał:
...no

brawo

chama i prostaka...

a propos:

styki ci sie grzeją chłopie......

na chuj sie męczysz powiedz?

jesli rzeczywiscie to co masz w profilu, to prawda, to ja zaczynam rozumiec kryssa i jemu podobnych....

Myslalem, ze zastosujesz sie do prosby o zaniechanie osobistych wycieczek do czasu wyjasnienia.
Twoj kolega sam narzucil taka retoryke. Post byl na inny temat i w waszych odp. zabraklo odniesien do artykulu. Mowilem, ze mnie meczysz wiec czekam na priv i mam nadz, ze sie wycofasz bo przekroczyles rubikon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
..no

coz

karaluch piekne stworzenie,przezyje nas wszystkich

a propos: konfrontacji

szkoda twojego zachodu: sala,wyposazenie...dostaniesz w leb na pierwszy lepszym rogu,pozniej juz tylko przetracic kulosy...i po espenie

zreszta nikt nie bedzie,po takim madrym inaczej plakac.wrecz przeciwnie.odetchna ci,ktorzy mieli

watpliwa przyjemnosc spotkac ciebie,na swojej zawodowej drodze...

tak wiec: oby do poniedzialku.znowu bedziesz mogl zablysnac,w swojej ulubionej roli:

- samozwanczego doradcy informacji nikomu niepotrzebnych
najwazniejsze,ze kasa sie zgadza i (chora) ambicja zaspokojona...

lacze sie w bolu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Piwa nie pijesz bo Ci szkodzi , ale to nie mój problem tylko Twój . Jeśli piszesz do mnie to " ty " piszę się z dużej litery . Nie atakuję Ciebie tylko bronię siebie , a to dwie rożne rzeczy , a myślenie zostaw innym , bo za dużo myślisz i to Ci szkodzi . A o czym tu dyskutować i z kim ??? Dobranoc prostaku .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok