Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26451 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
cyt: Już Ci kiedyś mówiłem , jeszcze mi kły nie wypadły A teraz tylko dodam że jeszcze się nie szczepiłem przeciw wściekliźnie,takrze obawiałbym się trochę o tą twoją atrapę psa

Mam nadzieję, że zaszczepisz się przed zlotem ??!! no wiesz, zagrażałbyś w końcu Nam wszystkim [/quote] Ale za to będę miał dużo miejsca wokół siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
HEHE taki pewny tego jesteś???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...oj giovi,ty grasz troche nie fair! dwie sliczne istotki w jednym miejscu,nawet panladny moze nie dac rady!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...duchem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
[quote]retier1 napisał:
[quote]giovi2 napisał:
retier1 napisał:
panladny napisał:
...czy mozna wyladniec,jeszcze bardziej?
a ty retier co.podobno wszystkie chlopy(i nie tylko) teraz boksy ogladaja?
.....................a i owszem,owszem na ipla oglądam,ale głównie mnie interesuje główna walka A TY giovi nie wyskakuj mnie tutaj z tą atrapą psa ha,ha,ha,ha,ha bo sobie kota kupię i..............

Panie Retier1 grabisz Pan se po calosci,ale to nic odbije to sobie na zlocie.Przyjade z Kikunia i Cie poszczuje
Ja bym sie nie cieszyla tak na Twoim miejscu bo nie wiem czy pamietasz ,ze mamy stoczyc pojedynek.
Ja tam bym nie chciala byc w Twojej skorze.Spadaj Retier1 ogladac ten swoj boks i cicho sza bo Ci przyloze
Moja Kikunia mi wlasnie szepnela na uszko,zeby sie z Toba nie klocic ,bo madrzejszy musi ustapic,co tez czynie
No to chyba ta kikunia jest mądrzejsza od Ciebie że Ty ją słuchasz a nie na odwrót To ona Cię trenuje do tej walki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
giovi2 napisał:
panladny napisał:
...duchem!

No jak to tak ? Nie wierze !!!

...ja tez,nie wierze.
poza tym obawiam sie,ze szalony tlum moich psychofanow,moglby mnie stratowac lub jeszcze cos gorszego,zrobic mi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok