panladny napisał: ...
a ty retier co.podobno wszystkie chlopy(i nie tylko) teraz boksy ogladaja?
panieladny, bo to forma igrzysk- rozladowuje napięcie- można w końcu bezkarnie pokrzyczec itp. itd.
Poza tym boks nie jest zarezerwowany wyłącznie dla mężczyzn pozdrawiam
...dzieki za zrozumienie!
ze wzgledu na moja doskonalosc,widzialbym sie raczej w roli jurora. najlepiej takiego,co duzo krytykuje i jeszcze wiecej
zarabia!
giovi2 napisał: retier1 napisał: panladny napisał: ...czy mozna wyladniec,jeszcze bardziej?
a ty retier co.podobno wszystkie chlopy(i nie tylko) teraz boksy ogladaja? .....................a i owszem,owszem na ipla oglądam,ale głównie mnie interesuje główna walka A TY giovi nie wyskakuj mnie tutaj z tą atrapą psa ha,ha,ha,ha,ha bo sobie kota kupię i..............
Panie Retier1 grabisz Pan se po calosci,ale to nic odbije to sobie na zlocie.Przyjade z Kikunia i Cie poszczuje Zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni Już Ci kiedyś mówiłem , jeszcze mi kły nie wypadły A teraz tylko dodam że jeszcze się nie szczepiłem przeciw wściekliźnie,takrze obawiałbym się trochę o tą twoją atrapę psa
cyt: Już Ci kiedyś mówiłem , jeszcze mi kły nie wypadły A teraz tylko dodam że jeszcze się nie szczepiłem przeciw wściekliźnie,takrze obawiałbym się trochę o tą twoją atrapę psa [/quote]
Mam nadzieję, że zaszczepisz się przed zlotem ??!! no wiesz, zagrażałbyś w końcu Nam wszystkim
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.