Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26485 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:
oooo to zapraszam, zapraszam tylko bez walki na klaty

Wracamy tutaj Magdalena bo nas zlinczuja
No a Ty znowu sie wyigasz i co znowu sie nie spotkamy

obyło się bez linczowania nie martw się, u mnie wiosna to plan wyjazdu do PL (mamy zamiar ruszyć z budową) dokładnie nie wiem jakiego dnia będziemy jechać. Mam ogromną nadzieję, że mimo mojego wyjazdu na urlop uda nam się spotkać w Stavanger kami ma blisko do mnie, ale jak na razie to cisza o jakimś spotkaniu pewnie dziewczyna zapracowana... będę czekała cierpliwie na tą wiosnę i poznamy się w realu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena spoko mozemy gdzies sie spotkac w weekend tez o tym myslałam tylko musiałbysmy sie spotkac gdzies w centrum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
magdalena spoko mozemy gdzies sie spotkac w weekend tez o tym myslałam tylko musiałbysmy sie spotkac gdzies w centrum

super, to może obok H&M ?? lub przy kościele w centrum?
niech tylko Hania poczuje się lepiej,bo jest z nią coraz gorzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi fajne zdjątko w końcu Twoją psinkę widać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
mistrzostwo usmialam sie jak cholera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ok magdalena to dasj znac jak poczuje sie twoja corcia lepiej
moj młody tez niestety teraz kaszle :/ przynioisł jakies cholerstwo z przedszkola :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
oj, jak nam brakuje przedszkola, już trzeci tydzień leci jak w nim nie byłyśmy my chodzimy do otwartego.
w ten weekend wypadają urodziny mojego Żonka więc na pewno odpada....dopiero sobie o tym przypomniałam..
potrzebuję pomocy!! co mu kupić???? może ma ktoś jakiś pomysł?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
kubek z waszymi zdjeciami do zrobienia w japan foto koszt ok 100-200 kr zanosisz tylko wasze zdjecia
moim zdaniem bardzo fajny prezent
mozesz tez zrobic poduszke puzzlei tp z waszymi zdjeciami itp
a co do spotkanka to looz dogadamy sie jakos ale w weekend jak nie w tym to moze w przyszłym tyg badz za 2 jakby sie nam pogoda zkiepsciła to zawsze mozemy zakotwiczyc np u mnie w domku na kaffke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
kubek z waszymi zdjeciami do zrobienia w japan foto koszt ok 100-200 kr zanosisz tylko wasze zdjecia
moim zdaniem bardzo fajny prezent
mozesz tez zrobic poduszke puzzlei tp z waszymi zdjeciami itp
a co do spotkanka to looz dogadamy sie jakos ale w weekend jak nie w tym to moze w przyszłym tyg badz za 2 jakby sie nam pogoda zkiepsciła to zawsze mozemy zakotwiczyc np u mnie w domku na kaffke

ciekawe pomysły ooo to muszę wyruszyć i tak zrobić a jedyne zdjecie jakie posiadam to nasze ślubne,bo reszta to na karcie w aparacie i w kompie ale to to chyba nie będzie problem.
dzięki kami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok