Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5436 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Zuzu napisał:
marianek73 napisał:
od dzis jestem jednym z twoich fanów (moze jedynym), ale jestem
jestes poprostu boski
tylko mam wrazenie,ze ta twoja miara niebawem sie zesra,bo swiat nigdy nie był taki jak bysmy chcieli,ale ty jestes z innej bajki,jestes boski
a tobie podczas tej nauki jezyków i new zawodu polski gdzies zaginął.......
policz błedy i napisz ile ich zrobiłes (nie chgodzi o literówki).......
jak cie sie uda je policzyc,to bedą z ciebie ludzie,a jak nie to ucz sie nowego zawodu.......

Hmm, ale ty chłopie nie rozróżniasz braku polskich znaków od błędów ort?
O czytanie ze zrozumieniem to już nie wspomnę.
Poza tym nie znasz gościa to jak możesz wiedzieć jaki jest jego poziom języka angielskiego czy norweskiego i mieć pewność że twój jest lepszy?

Zuzu daj mu spokoj...widzisz ze on nie potrafi zrozumiec co sie do niego mowi , hehehe...szkoda czasu...niech sobie pokrzyczy....tylko tyle mu pozostalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
marianek73 napisał:
ty zuzu to adwokatem powinienes byc!
po co sapiesz, kiedy rozmowa cie nie dotyczy......
skoro ty jego błedów nie widzisz,to jestes w podobnym stopniu ograniczony......
faktycznie, nie znam stopnia jego jezyka, ale skoro pisze ze polacy tacy ciemni,tzn ze jest sztywny i ogarnia rózne jezyki w stopniu bdb!
ta jego miara jest jaka jest i pewnie tak mu juz zostanie.....

tak...tak....napisalem ze wszyscy polacy sa ciemni...tak.....tak.....a teraz juz ...ciiiiii.... i spac....lekarstewka zaczna niedlugo dzialac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
marianek73 napisał:
ty zuzu to adwokatem powinienes byc!
po co sapiesz, kiedy rozmowa cie nie dotyczy......
skoro ty jego błedów nie widzisz,to jestes w podobnym stopniu ograniczony......
faktycznie, nie znam stopnia jego jezyka, ale skoro pisze ze polacy tacy ciemni,tzn ze jest sztywny i ogarnia rózne jezyki w stopniu bdb!
ta jego miara jest jaka jest i pewnie tak mu juz zostanie.....

To jest forum, a nie czat, więc każdy może swoje zdanie przedstawić.
Dużo łatwiej się czyta to co Bizi pisze niż Ty, pomimo braku polskich znaków i błędów.
Jak chcesz wytykać komuś błędy to najpierw zacznij sam poprawnie pisać. Gdzie u ciebie się zaczynają zdania bo dużych liter brak, no i kropek też.
Masz tu kilka ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
skopiuj sobie i wklejaj do postów w przyszłości. Można by tak sporo tego jeszcze wytknąć, ale to nie jest lekcja j.polskiego i dyktando.
Każdy może mieć swoje zdanie, ale nie wszyscy muszą sie z nim zgadzać, więc weź to sobie pod uwagę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
marianek73 dziekuje slicznie za zrozumienie sedna ...Nie przyjmiesz ich systemu to zle przyjmiesz zabiora za wrazenie najwyzsza cene...mama Nikoli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
Witaj gabrielu mama Nikoli jak milo sie czyta niewiedze twoja coz ale masz prawo pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
OWACJE CI SIE NALEZA AZ PRZYKRO COZ ALE POZDRAWIAM MAMA JEJ I NIKOLA olsen napisał:
Tylko BOG wie najlpeiej jak tam bylo ale nie pierdol nastepnym razem no bo kasa kasa kasa latwa bo jestes zalosny chlopcze.Nie wierze ze masz odwage spojrzec w oczy komus i powiedziec prawde marny hejterze.Do tej pory mialem podzielone opinie na twoj temat.Smialem sie jak jechales idiota (bylem za tym)ale wkurzalem sie jak dogadywales ludzia niepotrzebnie bo zawsze i wszedzie musisz swoj ryj gdzies wsadzic i cos napisac.Opinie mozna zbierac zbierac a potem wnioskowac ale juz napisalem kto wie najlepiej.Mi wcale nie chodzilo o tym jak bylo i kto ma racje.Chodzi mi o to jak wy Takie "PAROWY" sie wypowiadacie.Wasz styl przypomina mi styl [bycia qrwa czy to w polsce czy to w norwegi)]Sami gadacie do swoich "NORWESKICH kolegow z tymi falszywymi usmieszkami"(napewno nie wszyscy sa tacy bo wszedzie mozna zanelsc normalna myslaca osobe lub idiote dodatkowa dwulicowa)" opowiadajac o nas polakach mylacpojecie "normalnych z debilami" a oni z was sie smieja ze kundle jestescie,w dupe wchodzicie dla kasy kasy kasy badz dla pozycji;]bo tak latwiej.Oczywiscie naczytaja sie tych glupich gazet lub ogladajac wiadomosci i maja potem taka a nie inna opinie(widze ze to modne wypowiadac sie o kims ,tylko kurcze nie kazdy spojrzy na siebie bo nie znam czlowieka idealnego.Troszke szacunku do innych i inteligentnej wypowiedzi nie wymagam ale tez prosic nie bede bo taki tlumok(kolo konia stoi i sie madrzy siedzac w domu czasem na koniku,przed kompem na forum)Pogadaj blondyneczko z tym koniem na zdjeciu on ma wielki leb to ciebie wyslucha;]

ps.Nie chce z wami "PAROWY" dyskutowac wiecej bo jak bede to kontynuowal to zejde do waszego poziomu a potem wygracie doswiadczeniem.Kultury chamy !!!Chyba ze was tak rodzice tak wychowali wiec zalujcie ze duzo wczesniej wasze rodziny nie wemigrowaly bo by was zabrali do tej IDELANEJ NORWESKIEJ RODZINY hahahha zal.pl Szkoda ze takie wychowanie bardzo czesto doprowadza do zboczen typu narkomania czy alkoholizm co kazdy z nas wie i widzi a o tym jakos oni nie mowia tak glosno.Chodzi mi tu o norwegow.
Uzylem sporo niekonwencjonalnych bo juz nie moge wytrzymac z takim zjawiskiem we wspolczensym spoleczenstwie ktore jest bardzo zauwazalne.

Pozdroweczki dla Ludzi a srodkowym palcem dla reszty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
Lusinda napisał:
Przykre, że nie znając mnie ani mojej sytuacji tak łatwo mnie oceniacie. PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO - wiem, i nie korony był powodem mojego przyjazdu do Norwegii. Starsza córka wybiera się na studia, zna biegle angielski a norweski komunikatywnie i jest w trakcie dodatkowych kursów. Ja też nie rozmawiam tylko po Polsku, jak te - wg Was - tępę Polaczki, które przyjechały za FUNTOZĄ... Piszecie, że Norwedzy Nas źle oceniają...a Wy???? Jak sami siebie oceniacie? a Innych??? Miło, że Wam się wszystko różowo układa. Boli, że pokazujecie Norwegom, jak sami siebie nienawidzimy. Apropo kultury, nikt nie powiedział, że TRZEBA żyć wg Ich zasad, trzeba żyć tak, żeby nie krzywdzić innych. Kiedy Pani z Barnevernet dowiedziała się od mojej córki, że sama sprząta swój pokój i łazienkę na górze była w szoku - taka ciekawostka. Nigdy też nie korzystała z żadnych dopłat do mieszkania ani z innej formy pomocy. I na koniec - przyjechałam tutaj, żeby starsza córka mogła tu studiować, bo bardzo tego chciała, żeby młodsza córka miała rodzinę w komplecie, i żeby mąż po pracy miał normalne zajęcia rodzinne - a nie jak niektórzy z Was samotność zatapiana w kieliszku z kumplami w wynajętej piwnicy (znam takich wielu). Pozdrawiam ciepło i oświadczam, że wiem, iż "pieniądze to nie wszystko". Lusinda dziekuje wiem ze do poki sie nie przezyje do tad mozna pisac pisac bez konca i rodzic zlosc Ty znasz Bv ja tez Mama Nikoli pozdrawiam cie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
pozdrawiam wszystkich z calego serca Tych co maja racje i Tych co nie maja ..bo kazdy ma prawo miec swoje zdanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(Kovalska)
Początkujący
pozazycie napisał:
pozdrawiam wszystkich z calego serca Tych co maja racje i Tych co nie maja ..bo kazdy ma prawo miec swoje zdanie

No i właśnie tak jest. Zdania są podzielone.
Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok