Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...koty

je wytepilly? (te krety)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Witam,widzę że temat ruszył.Czytałam inne forum(ktoś tu podał) i zastosuję jeszcze wodę na te śmierdziuchy,bo jeszcze się ich nie pozbyłam.W ogródku już tak śmierdzi że nie mogę wytrzymać,a koperek to nie wiem czy ruszę bo też tam siedziały.Jak się ich pozbędę to dam znać.Mam tylko nadzieje że nie będę musiała ich usunąć siłą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
toja napisał:
...Mam tylko nadzieje że nie będę musiała ich usunąć siłą.
my też, iż użyjesz godności osobistej

tak na marginesie, to gdy się ma smaka na czystą żywność, to trzeba kupić umyte w supermarkecie z farmy, a jak się propaguje zdrową żywność to trzeba w pełni aprobować, że urosła na czyichś gównach, krety po tym łaziły i muchy srały
albo, albo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
Koty to bardzo mądre zwierzątka, jednak dość pamiętliwe i mściwe, także bez przyczyny nie dokuczają człowiekowi

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta" - George Bernard Shaw
"Ludzie dzielą się na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los" - Faith Resnick
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Sugerujesz że coś im zrobiłam?Nie jestem zdolna do tego bo już by wszystkie we wsi wyginęły.Może kochasz koty a ja nie pałam wielką miłością do nich,koty dla mnie są fałszywe,boje również się o dzieci bo już widziałam jak potrafią zaatakować dziecko i im nie ufam.Mam dzieci jeśli by coś im zrobiły to napewno nie ręczę za siebie.Koniec tematu z mojej strony bo jesteś napewno miłośniczką tych zwierząt więc nie ma o czym dyskutować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
Absolutnie nie zamierzam kontynuować tej dyskusji.
Z mojej strony dodam tylko tyle w tym temacie, że jeśli kot atakuje to czyni to tylko i wyłącznie w obronie koniecznej i często do napadu agresji zmusza go właśnie sam człowiek.
Małe dzieci same zaczepiają koty, rzucają w nie kamieniami, ciągną za ogony, wyrywają wąsy... a później z płaczem, podrapane ale oczywiście niewinne biegną do zaślepionej matki, która mówi "niedobry kotek, fałszywy kotek, wredny kotek..." żądna zemsty i śmierci małego niewinnego futrzaka, bo przecież jej dziecko nic nie zrobiło... tylko być może złamało łapkę, wrzuciło kotka do wody albo wpadło na zupełnie inny idiotyczny pomysł!!!

"Kto jest okrutny w stosunku do zwierzat, ten nie moze byc dobrym człowiekiem" -Arthur Schopenhauer
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
toja napisał:
,koty dla mnie są fałszywe,

Dziwne dla mnie jest przypisywanie ludzkich cech zwierzakom...
Popieram Darcia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Sugerujesz że moje dzieci męczą zwierzęta?!Nie oceniaj kogoś jak go nie znasz.Moje dzieci bardzo lubią zwierzątka i nie każe łamać im łapek,wyrywać wąsów,rzucać kamieniami,ciągnąć za ogon.Ale palnęłaś!!!!Zastnów się troche
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
uważam że z kotami trzeba zrobić to co z niedźwiedziami tylko trochę mniej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Zapomniałam napisać że koty mnie nie atakują,tylko srają pod moje kwiatki,tzn.tylko jeden reszta u sąsiada pewnie zmieniła lokum.A co znęcania się to może Twoje dzieci tak robią(jeśli masz).Może podasz mnie do sądu o znęcanie się nad zwierzętami?skoro uważasz że je zabijam i znęcam się.Ja tylko chcę aby nie srały i nie siurały na moim podwórku.Tobie najwyrażniej nie przeszkadza jak zleje Ci się koło stołu kiedy jesz śniadanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok