wilk stepowy napisał:
barbara67 napisał:
Po prostu nie rozumiem jak mozna sobie pozwolic na tyyyyyle negatywizmu przy taaaaaaaakim poziomie niewiedzy
A ja nie rozumiem Barbaro...tego typu wypowiedzi...zwłaszcza, kiedy pisze to osoba...która jest pedagogiem...cytuję...
,,Jezeli jestescie tacy pewni tej pl. wyzszosci nad no. - to wracajcie do Pl. i tam sie dorabiajcie,
tam wychowujcie dzieci i budujcie swoje zycie,,
,,A naplywowi moga sie albo tym irytowac, albo to zaakceptowac albo po prostu wrocic do swojej piaskownicy,,
,,Ale przeciez nikt tu pana ladnego na sile nie trzyma - wsrod tych nieuczciwych,
zalkoholizowanych no. dewiatow,,
Sądzę...że wiesz dlaczego i co mam na myśli...jeżeli zaś nie...tym gorzej...
Pozdrawiam...

[/quote]
Nie wiem czemu sie tak obuzasz - moja wypowiedzia o poczuciu wyzszosci pl. kultury nad no., tym, ze obcokrajowcy powinni sie sprobowac nauczyc jez. kraju w ktorym sa i zaakceptowac regoly zadzace w tym kraju, ze okreslam no. jako nieuczciwych, zalkoholizowanych dewiatow - (to esencja wypowiedzi niektorych formuawiczow)
Nie zaluje, mojej wypowiedzi ani jako pedagog, ani jako pl. ani jako no.
Jestem zniesmaczona wypowiedziami ludzi nie majacych pojecia, wiecznie niezadowolonych i nazekajacych, wrecz obrazajacych kraj, ktory daje im mozliwosc dorobienia sie i ludzi tutaj zyjacych - nie chce mi sie szukac przykladow - a jest ich duuuuuzo
Nie, nie wstydze sie o tym pisac, ale czasami jest mi wstyd, ze mam wspolne korzenie z takimi ludzmi