Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
MyśIiwy (435 niezalogowanych)
1 Post

(Bogumił)
Wiking
Nie podoba mi się ton wypowiedzi autora, prowokuje do myślenia w biedny sposób.W sensie sprowadzacie z kraju brak dojrzałości politycznej. Powiedziano mi kiedyś na wykładach z politologii, demokracja musi dorosnąć, zajmóje to około 100 lat. Ten artykół prowokóje Polaków do myślenia wstecznego. Kierownictwo kraju powinno zrobić tak albo inaczej, ja Płacę podatki i jestem najmądżejszy. Przepraszam za to że wychodzę na"hejtera" Rozejżycie się naprawiciele wszystkiebgo! Macie autobusy do wszebrzeszczyna, Tunele kolejowe których nie wydubowali niemcy. A może wiecie jak tresować psy by nie zaczepiały obcych bez waszej zgody? Projektujecie Polski bulshit w kraju który pracował dłużej nad demokracją niż żyjecie. Ale spoko, byle by pryszcze nastolatka nie stały się trądzikiem. POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Bogumil politolog ,szkoda,ze was tam na tych wykladach nie ucza ortografii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Izaak)
Wiking
Witaj.
Pisząc że nikt nie ma prawa itd.
No cóż prawo stanowi parlament i zapadają decyzję najlepsze dla kraju ludzi otd.
Przynajmniej tak uważają ci którzy prawo tworzą,zatem wpis że nikt nie ma prawa bo Ty tak mówisz chcesz i nawet jeżeli zaczniesz tupać nóżkami nie wiele to zmieni względem prawa w danym kraju.
Pozdrawiam i życzę trochę dystansu i takiego małego spokojnego przemyślenia sprawy czy rzeczywiście tybakurat i tylko Ty masz wpływ na to co się wydarzy w miejscu gdzie tworzy się oeawo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Radoalaw kolakowaki)
Wiking
Dzięki Bogu norwegowie poszli po rozum do głowy
Teraz czas aby się wziąć za inflację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Tomi369
(Tomi369)
Wiking
Ostatnio miałem włamanie i ukradli przez PayPal pieniądze. Bank reklamacji nie uwzględnił. Kartę zablokowałem. Nie mogłem się nawet odlać w centrum sklepów bo gotówki nie przyjmują. Prom żeby dostać się do domu dodatkowo bierze opłatę za płacenie gotówką. Cyfrowe płacenie jest debilne, bonintak płacisz za to żeby płacić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr Lampkowski
(Piotr L)
Wiking
Dlaczego nikt nie mówi że to ciągle są tylko i wyłącznie noty dłużne banku centralnego. Cyfrowe są o tyle groźniejsze że można je włączyć i wyłączyć, zaprogramować. Zapraszam serdecznie do lektury raportów i publikacji BIS.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok