Chcialem zaglosowac ale nie mam pewnosci,czy moi kandydaci beda startowac w tych wyborach,a mysle tu o Slawku Nowaku -mlodym obiecujacym polityku z PO.Na Ukrainie mowili na niego Bob budowniczy, ale nie poznali sie na jego wielkim talecie budowlanym i przekazali polskiej prokuraturze-co za czasy ,co za ludzie......dajcie spokoj.
Mam nadzieje,ze pozostali moi faworyci tzn. Tomek Grodzki ,obecnie ukrywajacy sie za imunitetem przed pieciopalczasta reka sprawiedliwosci ludowej oraz wesoly Romek zwany przez niektorych koniem,rowniez ukrywajacy sie, tym razem za granica ,zdolaja dostac sie na listy kandydatow PO.
Z sympatia mysle tez o innym czarnym koniu tych wyborow ,a mianowicie znanym przekreciarzu z pomorza,ktory krecil lody na panstwowych zleceniach -Staszku Gawlowskim,
chlopak ciezko sie napracowal dla sprawy-bardzo oddany towarzysz.
Trzymalem tez mocno kciuki za Wlodka Karpinskiego (ministra skarbu w rzadzie Tuska),
ktory ogarnial temat smieci w ratuszu warszawskim -taki wiecie, chlopak od wszystkiego wysokiego Rafaua,ale rezim kaczystowski uwzial sie na niego i wyladowal na dolku-co za pech.
Mam nadzieje,ze moje propozycje pomoga wam w dokonaniu trafnego wyboru-przeciez jestescie ludzmi uczciwymi i popieracie uczciwosc w zyciu politycznym.