Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Chcesz zjeść mięso? Musisz poprosić. Oslo zmienia standardy odżywiania na wegetariańskie - Norwegia

Czytali temat:
Mariusz Kucharski mart enty KRZYSZTOF MARCINIAK boj fra oszlo MałeMi agacior (659 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
sebeqn
(sebeqn)
Wiking
I w ten sposób małymi kroczkami, cegiełka po cegiełce, baryłka po baryłce, licząca 1,4 miliarda ludzi w swoim kraju Norwegia ”zbawi” świat...Sorki, chodziło przecież o Chiny które nie mają żadnych założeń w polityce klimatycznej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Tytus Romek
(Bulejs)
Wiking
To normalne nie jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Sarpis
(Sarpis)
Nowicjusz
Dobry pomysl. Jedzenie wegetarianskie jest bardzo dobre, ale wielu ludzi nie chce nawet pomyslec, ze obiad moze byc bez miesa.
Mieso nie jest zabronione, trzeba tylko zaznaczyc, ze chce sie je zjesc - czy to jest az takim duzym wysilkiem?
Ja i moja rodzina od lat jestesmy wegetarianami. Polecam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-15  
Odpowiedz   Cytuj
151 Postów
MałeMi
(MałeMi)
Stały Bywalec
Sarpis napisał:
Dobry pomysl. Jedzenie wegetarianskie jest bardzo dobre, ale wielu ludzi nie chce nawet pomyslec, ze obiad moze byc bez miesa.
Mieso nie jest zabronione, trzeba tylko zaznaczyc, ze chce sie je zjesc - czy to jest az takim duzym wysilkiem?
Ja i moja rodzina od lat jestesmy wegetarianami. Polecam.

Hmm gdyby żywność wegetarianska by była twoja z ogródka to ok, bys się odżywiał zdrowo,ale kupujesz w sklepach to jesteś chemicznym wegetarianinem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok