Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweżka ostrzega przed wizytami w Gdańsku: taksówkarz oszukał ją na 2000 koron - Norwegia

1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
1 Post
Solomun .
(Quad)
Wiking
...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Polscy taksowkarze sa niechlubnym przykladem cwaniakow-oszustow i jest ich niestety bardzo wielu.
Zla to reklama dla turystyki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:57  
Odpowiedz   Cytuj
234 Posty

(S83)
Stały Bywalec
Ad Wolanski tu nie chodzi o wartość materialną tylko o oszustwo "tępego buraka" których z resztą u nas nie brakuje, pieniądz to pieniądz i nawet wyłudzona złotówka to dużo. Tylko uber i omijać złotówy bo to chciwe lisy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:35  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów

()
Stały Bywalec
Przebieg zdarzen zacytuję:"Ostatecznie przestraszona klientka zdecydowała zapłacić i przekazała kartę płatniczą taksówkarzowi" tak sie zastanawiam jak mozna obcej osobie dac wlasna karte platniczą.. taki czyn powiewa mi tu totalną naiwnością ja bym mu dała.. butem w zęby! i liść do gęby!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
napisał:
Przebieg zdarzen zacytuję:"Ostatecznie przestraszona klientka zdecydowała zapłacić i przekazała kartę płatniczą taksówkarzowi" tak sie zastanawiam jak mozna obcej osobie dac wlasna karte platniczą.. taki czyn powiewa mi tu totalną naiwnością ja bym mu dała.. butem w zęby! i liść do gęby!

Jako zwolenniczka ekstremalnych rozwiazan powinnas prowadzic swoj kanal na youtube. I uczyc tych mniej rozgarnietych cudzoziemcow jak przezyc w Polsce.
Polska to ektstremalny kraj, tylko dla odwaznych. I dla ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów

(pozytywnazołza)
Stały Bywalec
Satan napisał:
napisał:
Przebieg zdarzen zacytuję:\"Ostatecznie przestraszona klientka zdecydowała zapłacić i przekazała kartę płatniczą taksówkarzowi\" tak sie zastanawiam jak mozna obcej osobie dac wlasna karte platniczą.. taki czyn powiewa mi tu totalną naiwnością ja bym mu dała.. butem w zęby! i liść do gęby!
Jako zwolenniczka ekstremalnych rozwiazan powinnas prowadzic swoj kanal na youtube. I uczyc tych mniej rozgarnietych cudzoziemcow jak przezyc w Polsce.
Polska to ektstremalny kraj, tylko dla odwaznych. I dla ciebie.

No wiesz.. przy Twojej instrukcji.. to kazdy by mial sie dac oszukac prze trojmiejskiego taksòwkarza.. ja niestety nie naleze do naiwnych kobiet,aby wreczac wlasna karte bankomatowa obcym osobom.
piszesz ,ze Polska to ekstremalny kraj.., w kazdym kraju robią takie przekręty ,machloje..,oszustwa... kanal na you tube zaloz sobie w razie potrzeby.. mozesz np: wskazac pewne zalecenia jak wychodzic z kotem na smyczy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
334 Posty

(cham)
Stały Bywalec
Satan napisał:
[/quote]
Polska to ektstremalny kraj, tylko dla odwaznych. I dla ciebie.[/quote]

Okreslil bym te rozwiazania jako ekstrementalne a nie ekstremalne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Key Ar
(Maaan)
Wiking
A co ona myslala ze Polak tylko w Norwegii oszukuje?
Teraz wie, ze Polak oszukuje wszedzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok