Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jest decyzja sądu: polska lekarka może wrócić do pracy. Zainspiruje innych lekarzy? - Norwegia

Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski marian mmmmmmm kris *** K F piotr ostrowski Dominika W Kasia K boj fra oszlo ja ja Łukasz Ch krakusik Witam wszystkich marlenia Agulek1981 (1045 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
kris ***
(kris205)
Wiking
Bardzo mnie Cieszy ta wygrana nie było łatwo ale jednak: -)
Pozdrowienia dla wszystkich którzy wspierali akcję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-28  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Widac lubi te dziedzine medycyny, zas nie wszystkie jej aspekty zmuszaja do dzialania wbrew sumieniu. Ponadto kazda specjalizacja obliguje do zachowan etycznych. Pojecie tych ostatnich jest bardzo plynne, w zaleznosci od tla politycznego (lewicowe, prawicowe). Chyba proste, prawda?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
To super. Gratuluję !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Grekap1
(Grekap1)
Wiking
Oby tak dalej Polacy domagali się swego i wygrywali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
ja ja
(szefno)
Początkujący
Jestem ciekaw dlaczego poprzednie posty dostały tyle minusów? Może dlatego, że ludzie są zawistni. Przeszkadza im, że Pani nie porzuciła swoich wartości moralnych i etycznych dla pieniędzy jak zrobili to oni sami. Trzeba mieć godność, a nie sprzedawać ją dla kasy. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
boga nie ma,honor juz dawno nie jeden z was stracil sprzedajac sie rynkowi norweskiemu a ojczyzna tutaj nie jest jakby ktos nie zauwazyl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
ja ja może dlatego że się nie zgadzają z tym komentarzem???pomyśl troszeczkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
białyorzeł co ma wspólnego "BÓG-HONOR-OJCZYZNA" z tą sprawą?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Tomasz Lenartowicz
(Nieobecny)
Wiking
W tej sprawie potrzebna jest rzeczowość. Lekarka odmawia założenia spirali bo: nie umie tego zrobić i jest to niezgodne z jej sumieniem. Wskazuje pacjentce innego lekarza który to może zrobić. Wszystkie późniejsze interpretacje to wyłącznie przedstawianie własnych poglądów. Dobrze że są jeszcze sądy które myślą. A że dla norweskich lewaków to „få blod på tenner” to zupełnie inna bajka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok