Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
ellada napisał:
Moja Norwegia powinna nagłośnić sprawę o fatalnej ambasadzie !
Szokujące jest to, że oni w niczym nie pomagają ludziom tutaj żyjącym ! Po to jest ta ambasada, żebyśmy mogli załatwiać w niej ważne sprawy urzędowe ! Moja Norwegia zróbcie coś ! Piszce o tym i nagłaśniajćie tak poważna sprawę.
Jak widać z twojego powyższego wpisu to jesteś totalnie denny w sprawach dyplomacji Międzynarodowej.
Dlaczego!?
Ano dlatego iż Ambasady danych krajów, nie są do załatwiania podstawowych spraw własnych Obywateli, a jedynie do kontaktów na szczeblu międzynarodowym między Państwami w których aktualnie rezydują.

Ode kontaktów z szarym, podstawowym i na dodatek parafialnym obywatelem,
/zwanym dalej, emigrant ekonomiczny lubo emigrant polityczny itd./
BYŁ JEST I ZAWSZE BYNDZIE KONSULAT.
I uwież lub nie, ani ten portal, ani inny tego typu, nie ma nic wspólnego z Ambasadą.
Natomiast może mieć coś wspólnego z Konsulatem danego kraju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-15  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(BeataKrzysztof)
Wiking
Norweskie Studia Policyjne hahahahahahahahahahahahhahahahhahahahha,dawni sie tak nie uśmiałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
BeataKrzysztof napisał:
Norweskie Studia Policyjne hahahahahahahahahahahahhahahahhahahahha,dawni sie tak nie uśmiałemCóż głupi/głupia, zawsze śmieją się z własnej niewiedzy o danym kraju, w którym akurat przyszło im przebywać przelotnie.
Później są płacze i błagalne prośby o pomoc na forach, "bo głupi norski policjant" wlepił z uśmiechem mandat, za nieoczyszczone od śniegu szyby w aucie.
Tak to jest niestety, by w Norwegi, zostać zwykłym pałkowym, trzeba najpierw posiedzieć dwa bite lata przed uczelnianą katedrą jako zwykły elev.
I nie tak łatwo jest się dostać na te policyjne studia.
W czałej Norwegi, jest/ są ponoć, tylko TRZY uczelnie tego typu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jakto87
(Jakto87)
Wiking
Dlaczego nie mogę znaleźć nic na norweskich portalach na ten temat, że zgineła 18 letnia dziewczyna pod torami.? Dlaczego jest tak cicho? O co kaman?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
Jakto87 napisał:
Dlaczego nie mogę znaleźć nic na norweskich portalach na ten temat, że zgineła 18 letnia dziewczyna pod torami.? Dlaczego jest tak cicho? O co kaman?Pewnie dlatego iż o ile już, to co najwyżej zginęła NA TORACH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok