Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

12 Posty
X Y
(BladeRunner)
Wiking
Nie naleze do PiSu, blizej mi do Endekow, ale irytuje mnie jak kos po 8 latach walkow i zlodziejstwa przegal wybory i nie umie sie z tym pogodzic tylko drze jape, ze rzady PiS trzeba przerwac. Jak PiS bylo w opozycji to nie kwiczalo tyle.
Minister mowi, ze idiota pracuje za 6000tysi, nie obraza cie to? Byle blac sie smieje w oczy. Inny minister mowi, ze olska to chuj, dupa... Tusk mowi, ze Polska to nienormalnosc. Nie chce, zeby tak wygladala Polska. Mam dosc skurwysynow, nadstawiajacych dupe zachodowi! Po prostu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przypomnij przy okazji co wielokrotnie, głośno i publicznie o polskich ludziach mawiał Naczelnik Państwa i marszałek Polski J.Piłsudski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
BladeRunner napisał:
Nie naleze do PiSu, blizej mi do Endekow, ale irytuje mnie jak kos po 8 latach walkow i zlodziejstwa przegal wybory i nie umie sie z tym pogodzic tylko drze jape, ze rzady PiS trzeba przerwac. Jak PiS bylo w opozycji to nie kwiczalo tyle.
Minister mowi, ze idiota pracuje za 6000tysi, nie obraza cie to? Byle blac sie smieje w oczy. Inny minister mowi, ze olska to chuj, dupa... Tusk mowi, ze Polska to nienormalnosc. Nie chce, zeby tak wygladala Polska. Mam dosc skurwysynow, nadstawiajacych dupe zachodowi! Po prostu.

Tylko Ci Twoi idole po pieniazki poszli do niemieckiego banku,sprzedajac wzamian im akcje skarbu panstwa,mowisz,ze co zlego zrobil Duda no to zaczynamy:
- podpisal ustawe 500 plus,skutek Twoi rodzice wkrotce nie dostana emerytur,jak na pokrycie obiecanek trzeba bedzie siegnac po rezerwy dla emerytur
- podpisal ustawe medialna ,skutek taki ze zamiast konkursow jak to bywa na calym swiecie,o tym co w radiu ma piszczec i telewizji grac dyryguje minister,premier,czyli milionowe odprawy to kosztuje polskich podatnikow,a plus tego jeszcze na jakies media narodowe 15zl
- podpisal ustawe o oswiacie,Jak zauważają samorządowcy, w praktyce ta zmiana może jednak pozbawić miejsca w przedszkolach wiele trzylatków (one prawo do przedszkola dostaną dopiero w 2017 r.),przedszkola dla dzieci z autyzmem np. stracily od 1 styczna dofinansowania
- Trzęsienie ziemi w administracji

Ustawa o służbie cywilnej dotyczy 1,6 tys. stanowisk kierowniczych w administracji rządowej. Stanowiska stracą wszyscy dyrektorzy i ich zastępcy w ministerstwach, urzędach wojewódzkich oraz innych instytucjach podległych rządowi. Ustawa likwiduje również wymóg braku przynależności do partii politycznych w ciągu ostatnich pięciu lat kandydata na szefa służby cywilnej i na stanowiska dyrektorskie.
Moge tak jeszcze wymieniac z 20 szkodliwych ustaw ale szkoda pisania.Jak wielokrotnie pisalem dopoty nie pogoni sie prawiczkow z Sejmu to w polsce zawsze ciemnota bedzie niszczyla ten kraj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
WilhelmTell82 napisał:
w polsce zawsze ciemnota bedzie niszczyla ten kraj.
pierwsze primo
tak samo jak w przypadku alkoholizmu pierwszy krok
to trzeba wiedzieć, że się tą hołoto ciemnoto jest
a nie jem wszystkie wokoło przy ciepłej wódce wmawiajo, że one takie specjalisty mondre, piękne i najlepsiejsze na świecie
i najlepszemy volkswagenamy kombi na rope jeżdżo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
BladeRunner napisał:
Do krowa.
Co wg ciebie sie zmienilo?
Co zbliza nas do Korei?
Mamy pelzac przed KE?
Widzisz jak wygladaja negocjacje Turcji, nie hipokryzja UE?
Kim jest Duda? Prezydentem, ktory zna angielski, jest doktorem, umie poprawnie pisac, czyac i mowic. Nie jest wujkiem na imieninach, czego od niego wymagasz czego teraz nie robi? Co robi nie tak? Konkretnie? Moze dowiem sie czegos i zmienie punkt widzenia.
Czym sa komunistyczne wzorce? Skupienie wladzy w jednych rekach? Czyli ? Jednej partii? A ile ma byc 3? Tak bedzie lepiej? Mniej klotni?
Bycie panswem, ktore nazywa sie Polska to wg ciebie Korea? Gratuluje, wolisz umizgi i kondominium.

Gdybys uwaznie przeczytal i zrozumial, to wiedzialbys o czym mowie i co zbliza nas do Korei. Za mlody podejrzewam jestes zeby pamietac na czym polegal komunizm wiec rozumiem ze nie wiesz o czym mowie. Chyba ze? Chyba ze chcesz byc pionkem w kraju w ktorym wszystkie trzy wladze sa w jednych rekach. Korea Pln., Iran, SA...itd.
Ze co? Ze ladnie pisze Dudek? A tak, bardzo ladnie pisze i wszystko podpisuje. Nawet kota kaczynskiego podpisal. Podpisuje wszystko co mu prezesik podsuwa i ma w dupie caly narod. Tylko widzisz........ortografia nic nie mowi o tym kto jaki jest. Einstein byl dyslektykiem i tez cos soba reprezentowal. (chyba ze sie myle).
Zeby nie bylo nieporozumien, nie zamierzam z Toba dyskutowac. Ale...........wez ty sie chlopie troszke za ksiazki i poczytaj troszke o swiecie, zamiast dac sie olsniewac obietnicami malego psychopaty. Ksiazki powiedza Ci znacznie wiecej niz ja jestem w stanie.
Acha.........teraz ja sie dowiedzialem ze pisowszczycy nie kwiczeli. Bo slychac bylo bardzo tylko................
Taka o dupe roztrzasnac argumentacja. " Jak PO robilo zle to teraz pis tez moze". Wsadzilo PO swoich sedziow do TK..............to teraz my mozemy wsadzic swoich. Kolego ! Oszczedz sobie wstydu i nie probuj myslec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
X Y
(BladeRunner)
Wiking
Nie dyskutuje się o czymś na czym się nie zna. Nie pouczaj ludzi ile i co mają czytać. Nie wiesz na czym polega funkcja TK, PO wybrało członków TK na zaś, żeby wprowadzić zamieszanie i sparaliżować działanie sejmu. Ty jak.dziecko.wierzysz że sędziowie są apolotyczni, gratuluję WIELKI INTELIGENCIE co wszystko już przeczytał. Skąd wiesz co podpisuje Duda, znasz choć jedną ustawę która podpisał i z którą się nie.zgadzasz? Pogogluj sobie teraz nieuku, może.cos.znajdxiesz, zakładam że po prostu nie wiesz nic, kopiujesz jak malpa tvnowskie i kodziarskie slogany. Chcę kraju w którym stary komunistyczny beton z Magdalenki pójdzie się jebac. Rozumiesz lewaku?! Nie masz.zadnych argumentów, rozumiesz? Osmieszasz się, nie udawaj madrzejszego niż jesteś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
X Y
(BladeRunner)
Wiking
Leżysz w szufladzie razem.z podobnymi tobie.dziadkami co drą mordy o demokracji, choć nie mają pojęcia czym ona jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
BladeRunner napisał:
Nie dyskutuje się o czymś na czym się nie zna. Nie pouczaj ludzi ile i co mają czytać. Nie wiesz na czym polega funkcja TK, PO wybrało członków TK na zaś, żeby wprowadzić zamieszanie i sparaliżować działanie sejmu. Ty jak.dziecko.wierzysz że sędziowie są apolotyczni, gratuluję WIELKI INTELIGENCIE co wszystko już przeczytał. Skąd wiesz co podpisuje Duda, znasz choć jedną ustawę która podpisał i z którą się nie.zgadzasz? Pogogluj sobie teraz nieuku, może.cos.znajdxiesz, zakładam że po prostu nie wiesz nic, kopiujesz jak malpa tvnowskie i kodziarskie slogany. Chcę kraju w którym stary komunistyczny beton z Magdalenki pójdzie się jebac. Rozumiesz lewaku?! Nie masz.zadnych argumentów, rozumiesz? Osmieszasz się, nie udawaj madrzejszego niż jesteś.

Yes Sir !!!!!!!!!!!! Zrozumialem, ze zakladasz ze nic nie wiem i przyjmijmy to za pewnik Przyjmuje rowniez do wiadomosci ze nie mam zadnych argumentow bo nie ogladam TVP I masz we wszystkim absolutna racje i jestes nieomylny !!!!!!!!!!!!!!! No i wreszcie dowiedzialem sie kto to jest lewak. Dotychczas bladzilem w swoim zyciu jak slepy szczur ale teraz mnie uswiadomiles Powodzenia , chlopcze !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Nie rozumiem jednego.
Jaki jest sens prowadzić dyskusję z politycznymi tępakami, którzy dyskredytują 8 lat byłych rządów, dokładnie jak macierewicz osiągnięcia Polskiego Wojska.
A jednocześnie dzięki tamtemu rządowi, mieli spokój.
Jaki jest sens, dyskutować z przygłupami ubliżającym Tuskowi i Antenatom Komorowskiego od prokomunistów i sprzedawczyków, skoro nic nie wiedzą na temat tego, jak rodzice kaczyńskich zdobywali cichą władzę.
I dlaczego tylu obecnych polityków, liże dupę Kaczyńskiemu, no tak, tego już niema w polskich środkach przekazu, została jedynie słuszna informacja zgodna z linią pisowszczyków.
Nigdy nie popierałem popaprańców, jednak zawsze przestrzegałem przed pisdzielcami, zwłaszcza iż próbkę ich rządów już przerobiliśmy kiedyś a dzisiaj mamy ciąg dalszy destabilizacji państwa.
Jaki to sens?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
BladeRunner napisał:
-------
Co za tepy, plaski, odmozdzony pisowski typ.
Gdzies wyczytal, ze trzeba miec argumenty i... belkocze o tym w kolko jak ta straszna Szydlo w Sejmie. Rozmowa z nim jest mniej interesujaca niz z uzywana podpaska mojej kochanki. Fuj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok