BladeRunner napisał:
Nie naleze do PiSu, blizej mi do Endekow, ale irytuje mnie jak kos po 8 latach walkow i zlodziejstwa przegal wybory i nie umie sie z tym pogodzic tylko drze jape, ze rzady PiS trzeba przerwac. Jak PiS bylo w opozycji to nie kwiczalo tyle.
Minister mowi, ze idiota pracuje za 6000tysi, nie obraza cie to? Byle blac sie smieje w oczy. Inny minister mowi, ze olska to chuj, dupa... Tusk mowi, ze Polska to nienormalnosc. Nie chce, zeby tak wygladala Polska. Mam dosc skurwysynow, nadstawiajacych dupe zachodowi! Po prostu.
Tylko Ci Twoi idole po pieniazki poszli do niemieckiego banku,sprzedajac wzamian im akcje skarbu panstwa,mowisz,ze co zlego zrobil Duda no to zaczynamy:
- podpisal ustawe 500 plus,skutek Twoi rodzice wkrotce nie dostana emerytur,jak na pokrycie obiecanek trzeba bedzie siegnac po rezerwy dla emerytur
- podpisal ustawe medialna ,skutek taki ze zamiast konkursow jak to bywa na calym swiecie,o tym co w radiu ma piszczec i telewizji grac dyryguje minister,premier,czyli milionowe odprawy to kosztuje polskich podatnikow,a plus tego jeszcze na jakies media narodowe 15zl
- podpisal ustawe o oswiacie,Jak zauważają samorządowcy, w praktyce ta zmiana może jednak pozbawić miejsca w przedszkolach wiele trzylatków (one prawo do przedszkola dostaną dopiero w 2017 r.),przedszkola dla dzieci z autyzmem np. stracily od 1 styczna dofinansowania
- Trzęsienie ziemi w administracji
Ustawa o służbie cywilnej dotyczy 1,6 tys. stanowisk kierowniczych w administracji rządowej. Stanowiska stracą wszyscy dyrektorzy i ich zastępcy w ministerstwach, urzędach wojewódzkich oraz innych instytucjach podległych rządowi. Ustawa likwiduje również wymóg braku przynależności do partii politycznych w ciągu ostatnich pięciu lat kandydata na szefa służby cywilnej i na stanowiska dyrektorskie.
Moge tak jeszcze wymieniac z 20 szkodliwych ustaw ale szkoda pisania.Jak wielokrotnie pisalem dopoty nie pogoni sie prawiczkow z Sejmu to w polsce zawsze ciemnota bedzie niszczyla ten kraj.