Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przeżyj 17 maja na szlaku - z plecakiem i norweską flagą! - Norwegia

Czytali temat:
Agnieszka MN Adam Rakowski Kasia K Cortez1 N Josephvol.2 smith sid87 HeartB swinka chart (748 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przeżyj 17 maja na szlaku - z plecakiem i norweską flagą!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
I najlepiej sobie to flage wsadzic w 4 litery. Czy to polskie swieto, czy norweskie? Czemu Polak ma nosic norweska flage?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Przeważnie olewam brednie z artów MN ale tego naprawdę nie rozumiem...co on ma oznaczać? Czy polak na szczycie Gaustatoppen ma wpierdalac gofry i śpiewać norweski hymn? Do kogo to kierowane?
Długotrwałe przebywanie na MN bez resetu jest szkodliwe i zurnalistki powinny to wiedzieć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
optymysta napisał:
Czy polak na szczycie Gaustatoppen ma wpierdalac gofry i śpiewać norweski hymn? .

Zawsze mozna zaspiewac miedzynarodowke.
Ja z reguly spiewam "Crazy" - Patsy Cline, czym wprawiam rodzine w zaklopotanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
optymysta napisał:
Przeważnie olewam brednie z artów MN ale tego naprawdę nie rozumiem...co on ma oznaczać? Czy polak na szczycie Gaustatoppen ma wpierdalac gofry i śpiewać norweski hymn? Do kogo to kierowane?
Długotrwałe przebywanie na MN bez resetu jest szkodliwe i zurnalistki powinny to wiedzieć.

------
OPTY, wyluzuj. Co w tym zlego, ze taki Polak jak ja - utuczony na Norwegii - kazdego 17 maja puszcza, zwlaszcza na tarasie w PL hymn norweski w wykonaniu Age Aleksandersen pt. Fire pils og en pizza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
HotLips napisał:
optymysta napisał:
Czy polak na szczycie Gaustatoppen ma wpierdalac gofry i śpiewać norweski hymn? .

Zawsze mozna zaspiewac miedzynarodowke.
Ja z reguly spiewam \"Crazy\" - Patsy Cline, czym wprawiam rodzine w zaklopotanie.

Jak dajesz radę to winszuje. Trudny kawałek. Rozpierdala mnie ta norweska narracja. Jeśli oni lubią bo tak mają zindoktrynowane łby to ja to rozumiem. Po chuj jednak wciskać Polakowi taka koncepcje jako alternatywę na spędzenie czasu? Nie spotkałem jeszcze polaka co potrafi bezbłędnie zaspiewac 4 zwrotki polskiego hymnu a co dopiero obcy. Jeśli ktoś się nauczył norweskiego to ma nierówno pod deklem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
HeartB napisał:
optymysta napisał:

------
OPTY, wyluzuj. Co w tym zlego, ze taki Polak jak ja - utuczony na Norwegii - kazdego 17 maja puszcza, zwlaszcza na tarasie w PL hymn norweski w wykonaniu Age Aleksandersen pt. Fire pils og en pizza.

Nawet nie wiem kto on i zacz. Norweskie życie kulturalne jest u mnie w rozsypce..No do opery zaglądam ale śpiewają w inszych językach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

()
Wyjadacz
Mój feiring będzie taki jak gabriela. Napierdole się wyborowa , potem coś zajebie a na koniec będę płodzil posty na MN.
Ogórków tylko nie mam ale i tak nie szkoda bo bym zwrócił.

A i jeszcze zajebie w jajo jak to my przegrani na permitteringu mamy w zwyczaju. Opierdole żonę przez tel. A dzieciom przepije barnetrygd
A i założę koszulkę z wykletym czy tam przeklętym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
napisał:
Mój feiring będzie taki jak gabriela. Napierdole się wyborowa , potem coś zajebie a na koniec będę płodzil posty na MN.

A i jeszcze zajebie w jajo jak to my przegrani na permitteringu mamy w zwyczaju. Opierdole żonę przez tel. A dzieciom przepije barnetryg.

Nareszcie jakis konkretny plan milego spedzenia majowki norweskiej.
Az ci zazdroszcze i juz sie ciesze na twoje komentarze 17 - to majowe.

Na zdrowie i na na pohybel wrogom.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
napisał:

A i jeszcze zajebie w jajo jak to my przegrani na permitteringu mamy w zwyczaju. Opierdole żonę przez tel. A dzieciom przepije barnetrygd

Tomasz Jerzy by się przydał jeszcze do obicia ryja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok