Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka MN Adam Rakowski Kasia K Cortez1 N Josephvol.2 smith sid87 HeartB swinka chart (749 niezalogowanych)
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
napisał:
Mój feiring będzie taki jak gabriela. Napierdole się wyborowa , potem coś zajebie a na koniec będę płodzil posty na MN.
Ogórków tylko nie mam ale i tak nie szkoda bo bym zwrócił.

A i jeszcze zajebie w jajo jak to my przegrani na permitteringu mamy w zwyczaju. Opierdole żonę przez tel. A dzieciom przepije barnetrygd
A i założę koszulkę z wykletym czy tam przeklętym

Tomasz Jerzy by się przydał jeszcze do obicia ryja

-----1
....i Olenka Kubala do tanca na rurze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Josephvol.2 napisał:
jasta102 napisał:
napisał:
Mój feiring będzie taki jak gabriela. Napierdole się wyborowa , potem coś zajebie a na koniec będę płodzil posty na MN.
Ogórków tylko nie mam ale i tak nie szkoda bo bym zwrócił.

A i jeszcze zajebie w jajo jak to my przegrani na permitteringu mamy w zwyczaju. Opierdole żonę przez tel. A dzieciom przepije barnetrygd
A i założę koszulkę z wykletym czy tam przeklętym

Tomasz Jerzy by się przydał jeszcze do obicia ryja

....no właśnie i jeszcze miałby co zaruch.....

Gdybym nie był takim burakiem to bym atakował takie studentki jak ta Natalia czy paulina..chuj tam wie jak jej było. Ale że nie skończyłem wyższej szkoły że spojnikiem w nazwie to mam chujowe szanse. Taki socjolog czy politolog to by je rzucił na kolana..a ja po nedznej polibudzie jestem ino budowlancem bez pracy.
Ha ha che che czy jak ten debil tam wypisuje.

Dobra. Wylogowuje się do życia. Wracam 25.05
Bawta się dobrze starzy wyjadacze. A pijakowi gabrysce i gazeciarzowi cyskowi norweskiego chu.a w du.e. życzę...z całego serca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok