Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Będzie zakaz używania diesla w Oslo? Władze miasta nie chcą czekać na rząd - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Będzie zakaz używania diesla w Oslo? Władze miasta nie chcą czekać na rząd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Stopien idiotyzmu wynikającego z kompleksu bycia prowimcjuszem Europy sięga zenitu. Inni maja szczelanine ( Virginia Tech) to my też ( Utoya), inni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
...lubią Justina Beibera, my też. Inni maja problem że smogiem ( Rzym, Paryż) to my też w naszej metropolii a,la Małdyty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
HeartB napisał:
Stopien idiotyzmu wynikającego z kompleksu bycia prowimcjuszem Europy sięga zenitu. Inni maja szczelanine ( Virginia Tech) to my też ( Utoya), inni

Roztrojenie jazni moze owocowac wypowiedziami godnymi cycka lub jenzyniera ze Stavangera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Bo jak powszechnie wiadomo, nikt nie jest tak dobry w rozwiazywaniu problemow zanieczyszczenia powietrza jak Polacy Jestesmy poprostu w tym niezastapieni i mamy najczystsze powietrze w calej Europie. Najlepsi jednak jestesmy w mowieniu innym jak maja to robic. A jak nie robia to sa idiotami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Powiadajo, co te kontenerowce wiency trujo nizby wszyckie samochodo we swiecie..
Prawde do mowi? To moze by je niewpuszczac czy jak...

www.marinet.org.uk/do-16-ships-still-cre...rs-in-the-world.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Jedrek02)
Wiking
Wypowiedzi godne lewakow albo niedzielnych kierowcow ,ktorzy na codzien smigaja T-bana albo rowerem.Kup auto firmowe jeden z drugim i zajmij sie prowadzeniem firmy to zobaczymy czy to bedzie dla was dobry news o zakazie diesli..Oczywiscie zaraz posypia sie glosy :"kup elektryka".. To ja wam od razu mowie : w dupe sobie wsadzcie swoje elektryki..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

()
Wyjadacz
Jedrek02 napisał:
Wypowiedzi godne lewakow albo niedzielnych kierowcow ,ktorzy na codzien smigaja T-bana albo rowerem.Kup auto firmowe jeden z drugim i zajmij sie prowadzeniem firmy to zobaczymy czy to bedzie dla was dobry news o zakazie diesli..Oczywiscie zaraz posypia sie glosy :"kup elektryka".. To ja wam od razu mowie : w dupe sobie wsadzcie swoje elektryki..

Eee Andrzeju, po co sie srasz, zezlomujesz tego starego VW i kupisz se na benzyne. Toc to firma jednoosobowa, a od 2014 r jakes firme otworzyl to pare groszys pewnikiem zes zarobil, Paniki ni ma. Ja mam same dizle i nie mam sraki.

BTW - kto to te lewaki, bo ciagle o nich slysze? Moze jakie syryjczyki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
A cos ty taki rajdowiec, Jedrus Wiemy, wiemy przeciez ze tylko ty potrafisz jezdzic samochodem i nikt tego nie neguje. Zlosc pieknosci szkodzi !
A propos....... lewak to taki ktory mysli inaczej niz Jedrus
Od propozycji do wprowadzenia jej w zycie to jeszcze baaaaaardzo daleko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Smog w....Oslo !? Chyba smok. Wawelski.
Jest taka scena w " Ziemi obiecanej": Müller oprowadza Borowieckiego po pustym, kiczowatym pałacu. Mówi: "Inne majo salon, to ja tyz mom salon".
Inne majo smog, to my też będziemy mieli smog. A nawet jeszcze wiekszny. Inne lykaja ciapatych to my jeszcze więcej będziemy lykac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok