Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

„Nie chcę wracać”. Co trzyma Polaków w Norwegii? - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Nie chcę wracać”. Co trzyma Polaków w Norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
W Polsce mozna byc tylko patryjota, w Norwegii awansuje sie do bycia prawdziwym patryjota przebywajacym na dobrowolnym wygnaniu/ zsylce.
Posiadanie tego atutu przetargowego jest warte lat poniewierki i placy w koronach.
Szkoda tylko, iz przy wodce trudno jest pokazac swoje patryjotyczne rany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
HotLips napisał:
W Polsce mozna byc tylko patryjota, w Norwegii awansuje sie do bycia prawdziwym patryjota przebywajacym na dobrowolnym wygnaniu/ zsylce.
Posiadanie tego atutu przetargowego jest warte lat poniewierki i placy w koronach.

--------
Patriota pochodzi od PATRIA. Jest dla mnie nią również Europa. Nie dam zrobić z niej salaficzno-syficznego kalifatu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Cortez1 napisał:
HotLips napisał:

--------
Patriota pochodzi od PATRIA. Jest dla mnie nią również Europa. Nie dam zrobić z niej salaficzno-syficznego kalifatu.

Mam nadzieje, ze nie bedziesz zabijal w imie lepszego boga jak popadnie

www.nrk.no/ostlandssendingen/spurte-om-h...-med-kniv-1.12664508
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Kogo najbardziej brzydzi się prostytutka jak już zostanie czyjąś bogatą żoną ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(An.dżej)
Wiking
Patryjota? Do szkoły głąby!!! Aż oczy bolą jak się to czyta, chyba że chodziło o Patryk Jota a nie patriotę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(An.dżej)
Wiking
A druga sprawa "co trzyma Polaków w norwegi " cóż za durny temat, to samo ich trzyma co przyciąga ( kasa) i nic więcej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(An.dżej)
Wiking
Trzecia sprawa, Janek, po przeczytaniu kilku twoich postów śmiem twierdzić że jesteś jednym z glupszych Polaków w Norwegii z resztą twoje zdjęcie profilowe nie odbiega daleko od tego twierdzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(1234anna)
Wiking
Norwegia to kraj spokojny, demokratyczny , sprawiedliwy. Tu kazdy czlowiek jest respektowany-nie ma obludy, kretactwa, cwaniactwa,wywyzszania sie i lapowkarstwa jak jest w Polsce.I dlatego to doceniam po 30 latach pobytu w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Liljan Andersen
(Liljan)
Początkujący
Kazdy ma inny powod, przyczyn jest wiele.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok