Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
10 Postów
zbigniewA
(zbigniewA)
Wiking
no ten gabriel to wyjatkowa szuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
napisał:
czesio2009 napisał:
ja543 napisał:
wiece co jest wspolne dla komentarzy pod praktycznie kazdym artykulem na MN?
a no to ,ze praktycznie zawsze komentarze i wymiana zdan sprowadzaja sie do ublizania i sadzenia ku...w na innych. ja tego nie oceniam zeby bylo jasne.taka refleksja tylko

o widzę że zaglądasz do knajpy o nazwie \\\"Moja Norwegia\\\"...czasem wpadam i ja..
za barem stoi moderator który od czasu do czasu poda jakieś siki w formie tzw artykułów,są też zawodowe dziewczyny do naciągania nowych klientów a to na tłumaczonko,zwrot podatku...może melduneczek zmienic trzeba.
przy stolikach rozsiedli się stali bywalcy którzy znają te knajpę od \\\"genesis\\\"

chociaz pamiętam lata swietnośći \\\"mojej Norwegi\\\" ...kultura,grzeczność,pomoc mozna było dostać i radę w potrzebie...nawet imprezy zapoznawcze i zloty były...ehh...historia...

Ano były zloty , całkiem udane nawet , z samego Berlevag przez Kirkenes do Oslo na jedną docierałem, no i jeden suwenir mi się ostał po tym do tej pory

i co penicylina nie da rady na tę pamiątkę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(BRODA)
Wiking
tak wala oknami i drzwiami po te kredyty,a najbardziej ci bezrobotni hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok