Muzułmanin to nie jest obraźliwe słowo. Nie wiem skąd temu panu przyszło to do głowy?
Religie mozna jak najbardziej krytykować i nie ma to nic wspólnego z rasizmem.
Na tym forum jest pełen przekrój "typowych" Polaków.
Typowy to taki, który wie lepiej co zrobić w sytuacji, w której nigdy nie był, a wie tylko dlatego, ze " wydaje mi sie ze", " ale moge sie mylić".
Dochodzą jeszcze chamskie komentarze o partnerach życiowych innych forumowiczów, porównywanie ich do małp w cyrku, nieudolne sarkazmy, politykowanie na skale wręcz światową a przy tym brak akceptacji i w ogóle nie branie pod uwagę, ze ktoś ma inne poglądy.
Polaczek cebulaczek-buraczek czuje sie lepiej, gdy sobie pouzywa, zwyzywa od ciapatych i czarnuchow, będzie dumny ze do dziecka mówi w domu po norwesku i ogólnie jest bardziej norweski od Norwegów.
To sie nigdy nie zmieni. Niestety im niższy status społeczny " polaczka", tym większy z niego rasista i przemądrzały cham.
Widać to po tysiącach wpisów na tym forum, wyśmiewaniu ze wiele dziewczyn pracowało lub pracuje przy sprzątaniu czy w kantynach. Żeby Polak okazał szacunek, to trzeba wykonywać PRESTIŻOWY zawód, najlepiej to prawnik lub architekt, albo inny gdzie trzeba mieć studia. Tylko pózniej takie osoby, które sa elokwentne uważane są na forum za " wszystkowiedzące i wywyższające sie".
O, jeszcze klaskanie przy lądowaniu, wtedy jest mi wstyd przyznać sie, ze jestem Polką. Niech cebulaki zrozumieją, ze ci " ciapaci i czarnuchy" często wiedza jak sie zachować, a wy prawdziwi Polacy w skarpetach, sandałach, w solarnianej opaleniźnie i z wykrzywionymi gębami na selfies oraz powiewającą na wietrze plastikową, zużytą torbą nie wiecie.