Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
WujekJanek napisał:
cysiek33 napisał:
WujekJanek napisał:
Ktos jeszcze nie wie czemu wszedzie na swiecie Polacy trakowani sa gozej niz podsciolka z pod bydla rogatego (tzw.obornik, potocznie:gnoj)?

bo znajduja sie takie mendy co pluja na wlasny narod

Ktos, kto pod plaszczykiem patriotyzmu chowa nacjonalizm i faszyzm, ktos kto wyznaje zasade, ze kto nie z nami tem przeciw nam, nie jest wart nawet tego, zeby na niego napluc.

Kilka setek lat temu zostalo powiedziane, ze takie beda Rzeczypospolite, jakie ich mlodziezy wychowanie, a ja czytam sobie to i sasiednie fora i dochodze do wniosku, ze takiego mamy Prezydenta, jakiego i statystycznego Polaka. Polaka separatyste, zadymiarza, pieniacza, niewyksztalconego prymitywnego nacjonaliste drzacego ze strachu przed wszystkim co inne, co niepolskie i niekatolickie, Polaka pokrywajacego ten strach agresja i ... setkami wklejek z internetu-
I takiego tez mamy Prezydenta, czlowieka ktory od Kaczynskiego, Macierewicza i Ziobry uczyl sie znaczenia slow tolerancja, poszanowanie dla innych, umiar, przyzwoitosc, dystans. Mamy Prezydenta ktory nie ma pojecia o tym, iz jet prezydentem Polski, a nie wodzem Maczelnym PolakowPiSoKatolikow. Prezydenta ktory nie ma bladego pojecia o tym, ze Polska zamieszkiwana jest przez SPOLECZENSTWO, a nie przez NAROD. Prezydentem zostala osoba dobrze wyszkolona przez pozal sie boze ministra Ziobre. Prezydent, wedle Konstytucji apolityczny, reprezentujacy wszystkich Polakow juz zobowiazal sie do uczestniczenia w kampanii parlamentarnej i poparcia pani Szydlo.

To nie jest moj Prezydent i to On podjal te decyzje wypowiadajac sie o emigrantach i lamiac juz jako Prezydent Elekt konstytucyjna zasade niezaleznosci i neutralnosci. To prezydent Cyska, Jozina czy innych pieniaczy, ale na pewno nie moj. Macie swojego Prezydenta, to sie nim cieszcie. Za chwile PiS wydra wybory parlamentarne, bedziecie miec tez swojego Premiera. Dostaniecie euforii.

I swietnie. Niech rzadza. Niech rzadza i pokarza co potrafia, a wtedy "wyjdzie szydlo z worka i dudy w miech".

A konkretnie Cysiowi, znawcy wszystkiego, w tym i historii pragne niesmialo wskazac ze cala ta sytuacja zaczyna co zywo przypominac 20lecie miedzywojenne w Niemczech. Haslo Polska dla Polakow juz mamy, marsze z pochodniamui juz sa, zdefiniowalismy juz zydow jako wroga wewnetrznego, oraz drugiego wroga, czyli przeciwna opcje polityczna jako tych, ktorzy sprzedali nas Europie. Pierwsze gratulacje Prezydent tez otrzymal z Kremla.

Kolejna runda przed nami: palenie ksiazek i krysztalowa noc.

Ja nie jestem zaniepokojony i niezadowolony z tego co dzieje sie w Polsce.
JA JESTEM PRZERAZONY.

I naprawde pisze to smiertelnie powaznie i na serio.

co to to nie, w Polsce średnio najwięcej studentów w europie jest, więc z tym wykształceniem to mi nie pasuje.

druga sprawa, pomimo bojowego nastawienia to nie ma co się spodziewać akcji jak dwudziestoleciu międzywojennym zbyt duża świadomość w narodz..... tfu. społeczeństwie

pomimo że pis to ostania partia na jaką bym zagłosował to niech tam wygra. jak zawali sprawę to elektorat mu zmaleje (poza ortodoksyjnymi żołnierzami) i reszta społeczeństwa ruszy następnym razem do wyborów..... choć w sumie to głosować nie ma na kogo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
119 Postów
Leon .
(benek22)
Początkujący
lepiej niech PIS przegra ,PO powinno samo sprzatac ten burdel po sobie ,zwlaszcza ze juz nie ma co sprzedac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
398 Postów

(Zawisz)
Stały Bywalec
Powinni to być wypierdoleni z kraju. Albo po sądzie, bądźmi paragrafistami, wypierdolonymi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
WujekJanek napisał:
cysiek33 napisał:
WujekJanek napisał:
Ktos jeszcze nie wie czemu wszedzie na swiecie Polacy trakowani sa gozej niz podsciolka z pod bydla rogatego (tzw.obornik, potocznie:gnoj)?

bo znajduja sie takie mendy co pluja na wlasny narod

Ktos, kto pod plaszczykiem patriotyzmu chowa nacjonalizm i faszyzm, ktos kto wyznaje zasade, ze kto nie z nami tem przeciw nam, nie jest wart nawet tego, zeby na niego napluc.

Kilka setek lat temu zostalo powiedziane, ze takie beda Rzeczypospolite, jakie ich mlodziezy wychowanie, a ja czytam sobie to i sasiednie fora i dochodze do wniosku, ze takiego mamy Prezydenta, jakiego i statystycznego Polaka. Polaka separatyste, zadymiarza, pieniacza, niewyksztalconego prymitywnego nacjonaliste drzacego ze strachu przed wszystkim co inne, co niepolskie i niekatolickie, Polaka pokrywajacego ten strach agresja i ... setkami wklejek z internetu-
I takiego tez mamy Prezydenta, czlowieka ktory od Kaczynskiego, Macierewicza i Ziobry uczyl sie znaczenia slow tolerancja, poszanowanie dla innych, umiar, przyzwoitosc, dystans. Mamy Prezydenta ktory nie ma pojecia o tym, iz jet prezydentem Polski, a nie wodzem Maczelnym PolakowPiSoKatolikow. Prezydenta ktory nie ma bladego pojecia o tym, ze Polska zamieszkiwana jest przez SPOLECZENSTWO, a nie przez NAROD. Prezydentem zostala osoba dobrze wyszkolona przez pozal sie boze ministra Ziobre. Prezydent, wedle Konstytucji apolityczny, reprezentujacy wszystkich Polakow juz zobowiazal sie do uczestniczenia w kampanii parlamentarnej i poparcia pani Szydlo.

To nie jest moj Prezydent i to On podjal te decyzje wypowiadajac sie o emigrantach i lamiac juz jako Prezydent Elekt konstytucyjna zasade niezaleznosci i neutralnosci. To prezydent Cyska, Jozina czy innych pieniaczy, ale na pewno nie moj. Macie swojego Prezydenta, to sie nim cieszcie. Za chwile PiS wydra wybory parlamentarne, bedziecie miec tez swojego Premiera. Dostaniecie euforii.

I swietnie. Niech rzadza. Niech rzadza i pokarza co potrafia, a wtedy "wyjdzie szydlo z worka i dudy w miech".

A konkretnie Cysiowi, znawcy wszystkiego, w tym i historii pragne niesmialo wskazac ze cala ta sytuacja zaczyna co zywo przypominac 20lecie miedzywojenne w Niemczech. Haslo Polska dla Polakow juz mamy, marsze z pochodniamui juz sa, zdefiniowalismy juz zydow jako wroga wewnetrznego, oraz drugiego wroga, czyli przeciwna opcje polityczna jako tych, ktorzy sprzedali nas Europie. Pierwsze gratulacje Prezydent tez otrzymal z Kremla.

Kolejna runda przed nami: palenie ksiazek i krysztalowa noc.

Ja nie jestem zaniepokojony i niezadowolony z tego co dzieje sie w Polsce.
JA JESTEM PRZERAZONY.

I naprawde pisze to smiertelnie powaznie i na serio.

Niezle wali goscia w dekiel. Przeciez to trzeba leczyc ,a nie z tym dyskutowac.
Podobnie, jak cala ta ferajne z Czerskiej.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
119 Postów
Leon .
(benek22)
Początkujący
Przez 8 lat rzadow platwormy zginelo wiecej generalow niz w czasie IIWS. Ilosc afer jest przytlaczajaca .a oni dalej strasza PIS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
wujek janek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
cysiek33 napisał:
wujek janek

Gdybys mogl doprecyzowac. Wlasnie wrocilem z weekendy i po przejzeniu forum zauwazam, iz zostalem przez milosnikow Prezydenta "Wszystkich" Polakow, goracych polskich Patriotow, tem Kwiat Inteligencji nazwany
-pedalem
-pedalskim lobby
-hujem
-debilem
-glutojadem
-zdrajca Narodu, ruskim agentem
i wiele innych tym podobnych.
Podziwiam jednolita semantyke, oraz wiernosc idealom i zasadom. Oraz powielanie wzorcow z najwiekszych polskich Patriotow. Dla przykladu najwiekszy polski narodowiec, Roman Dmowski glosil (w 20leciu miedzywojennym do ktorego sie odnosilem i porownywalem owcesne nastroje niemckich "patriotow" do dzisiejszych nastrojow polskich "patriotow" iz najlepszym ustrojem jaki istnieje i jaki nalezalo by wprowadzic w Polsce jest faszyzm, oraz nalezy powierzyc stery rzadu mezowi stanu na miare Mussoliniego. Inna z kolei IKONA polskich narodowcow, wowczas mlody kleryk (dzis posiadacz wielu pomnikow i obeliskow, Stefan Kardynal Wyszynski) w swoich publikacjach wyslawial pod niebiosa najwieksego wspolczesnego meza stanu ktory podniosl z kleczek swoj Narod, przywrocil mu dume i potege, oraz zrobil porzadek z wrogami narodu. S.Wyszynski mial na mysli Adolfa Hitlera.

Romana Dmowskiego zabrala smierc, natomiast Wyszynski bardzo bolesnie zmuszony zostal przez zycie do zweryfikowania swej opinii... To tak na marginesie...

Wracajac do tematu... Czy moglbyc Cysku doprecyzowac, bo twoj przekaz wizualny jest dla mnie niejasny... Rozumiem ze chciales mnie zwyzywac i obrzucic obelgami, to jasne, nie jestem wszak zwolennikiem ani PiSu, ani Prezydenta "wszystkich" Polakow, ani nawet Jaroslawa Kaczynskiego, wiec w pelni na obelgi zasluguje (a moze nawet, daj Bog gdy prawdziwi Polacy zaczna rzadzic przyslugiwac mi bedzie miejsce na pryczy i wytatuowany na przedramieniu numer obozowy). Ale jakimi konkretnie epitatami rzyczysz sobie uprzejmie mnie obdarzyc? Z pobieznej analizy wnioskuje, ze moze chodzic o: debil, klamca, zyd, zdrajca, jakala...
Gdybys mogl doprecyzowac, bede wdzieczny

Pozdrawiam serdecznie i milej nocki zycze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
A tak z zupelnie innej beczki...
W poniedzialek, wtorek, srode, czwartek, piatek, sobote i niedziele... Cysiek zawsze na forum MN...
O 8:00, o 23:00 i o 16:00 Cysiek na forum MN...
Deszcz, snieg, spiekota, huragan, osuwanie mas ziemi, upadek statku powietrznego, zamieszki, gwalty zbiorowe... Cusiek na forum MN...

Cysiek, ty mi wyklaruj jedna rzecz... Jestes cholernie zamoznym facetem, rentierem, ktory nie musi pracowac... twoja praca to wlasnie pisanie proPiSowskich komentarzy na portalach... czy moze to twoje hobby, a dzielalnosc zawodowa ograniczasz do wysylania meldingu do NAV raz na 2 tygodnie???
No sorry ale zadna inna opcja jest absolutnie nie mozliwa.

Osobiscie mysle, ze jestes bardzo bogatym facetam, rentierem (opcja pierwsza), ale tak dla pewnosci, moglbys to potwierdzic??? Please...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
119 Postów
Leon .
(benek22)
Początkujący
Mówcie co chcecie,
Ale za Komorowskiego nie było takich upałów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
WujekJanek napisał:
cysiek33 napisał:
wujek janek

Gdybys mogl doprecyzowac. Wlasnie wrocilem z weekendy i po przejzeniu forum zauwazam, iz zostalem przez milosnikow Prezydenta "Wszystkich" Polakow, goracych polskich Patriotow, tem Kwiat Inteligencji nazwany
-pedalem
-pedalskim lobby
-hujem
-debilem
-glutojadem
-zdrajca Narodu, ruskim agentem
i wiele innych tym podobnych.
Podziwiam jednolita semantyke, oraz wiernosc idealom i zasadom.

Pozdrawiam serdecznie i milej nocki zycze.

Nie mozna wymagac od cycka i jego braci ideologicznych zbyt wiele.

Wszystkie burki uwiazane do budy szczekaja i ujadaja. Nic innego nie umieja.
Im glosniej ujadaja, tym lepiej spelniaja swoj obowiazek burka. Licza to na, ze ktos ich uslyszy i zrozumie.
Spuszczone z lancucha gryza na oslep i lataja bez celu toczac piane - nie sa przyzwyczajone do wolnosci. Na koniec wracaja do swojej budy, gdyz jest to jedyne bezpieczne i znane miejsce.

Burkom nie znane sa zasady dyskusji/wymiany pogladow - jest to niepotrzebny balast obciazajacy i tak skolatana glowe.

NB! Zyczenia dobrej nocy sa w tym wypadku przesada. Burki musza byc zawsze na strazy i pilnowac, czy obok budy nie przemykaja sie obcy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok