Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
dorota dorota
(nata55)
Wiking
To moze to cos innego jednak.Ja pracowalam dwa razy w tygodniu i tez mnie obserwowano i z tego bedzie raport czy jestem zdolna do pracy, znajoma dostala tez cos takiego i napisali jej ze nie jest zdolna do pracy natomiast kolega dostal na 50% moze pracowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
wygląda ,że to coś innego ale dobrze jest wymieniać się informacjami ,znajomy uważa,że ten kurs byl nudny ale suma sumraum konstruktywny,bo NAV dostaję informacje jak chory funkcjonuje na co dzień ,że nie może siedziec dlugo np w jednej pozycji ,że musi sie położyć ,że boli go glowa itp. Prowadząca jego sprawę w Asok pani przepytywala go jak dlugo jest chory czy byl chory zanim przyjechał do Norwegii jakie leki bierze,gdzie go boli jak go boli, czy chodzi do fizjoterapeuty i jak czesto i gdzie?Jak długo był na zwolnieniu lekarskim ,jakie prace wykonywał co sądzi o porwocie do pracy co mysli o przyszłości?Czy ma rodzinę, dzieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Sebek77)
Wiking
Rodacy informacyjnie do Waszej wiadomości po 4 miesiacach upokorzeń z NAV mój adwokat wywalczył dla mnie ten fundusz rehabilitacyjny dzisiaj dostałem poczte że NAV popełnił bład itp itd i AAP przysługuję od dnia złożenia wniosku co znaczy że nadpłaca minione 4 miesiące . Dlatego chyba warto próbowac walczyc o swoje mimo że może nam sie wydawać sprawa przegrana !!! Dziękuje Wszystkim za komentarze przychylne lub nieprzychylne z każdego mozna cos wywnioskować dla siebie POZDRAWIAM i zdrowia bo to najważniejsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Sebek77)
Wiking
Dziękuje redakcji MojaNorwegia.pl za zainteresowanie sie moim przypadkiem i publikacje atrykułu w moim imieniu pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
GRATULUJE !!!, Stand up get up ,Never don t give up fight for your right ,, Nigdy się nie poddawaj walcz o swoje prawa ,śpiewał Bob Marley.Życzę zdrowia i powodzenia!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
A dzisiaj pierwszy dzień wiosny , więc dobra wróżba !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(BiziVery)
Wiking
preply.com/pl/krakow/oferty-pracy-dla-nauczycieli-języka-chińskiegooferty pracy nauczyciele chińskiego Kraków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Simon B.
(kafel84)
Wiking
Witaj !
Gratuluję zwycięztwa !!! Mam nadzieję ,że operacja się udała . Ja jestem chyba tu przed zwyci€stwem .... okaże się w ciągu tygodnia... Dla Twojej informacji... Skoro NAV przyznał się do błędu, to masz pełne prawo, do odszkodowania ( za stres, za cierpienie fizyczne, za pogorszenie się twojego stanu zdrowia spowodowanego brakiem pieniędzy na leczenie, za dodatkowe koszty niezapłaconych rachunków itp dużo tego jest jeszcze). Nawet jeśli ci to odradzi Twój adwokat, to walcz dalej... Warto ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok