RONN lekarze nie zwinili mam opinie 3 niezależnych lekarzy pełna dokumentacja pierwszy zabieg teraz w czwartek juz operacja z pełna narkozą bo tak narobili ze trzeba jechac od łokcia do palców teraz ale to juz inna kwesta NAV odmówil co mam tez na papierze że brak znajomosci jezyka co uniemożiliwia mi podjecie lżejszej pracy gdzie rok chorobowego było 100% niezdolności do pracy a nie 80 czy 50 % dalej jestem chory i nikt mnie nie przyjmie wiedząc ze czekam na operacje lewa reka tez do ciecia a rehabilitacja itd lekarze nie chca słyszec o powrocie do pracy dopóki nie przejde wszystkich zabiegów na 5 którzy mnie badali 4 powiedziało ze do zawodu nie wrócę ale nikt mi tego nie chce dac na papierze bo niby za wcześnie by osądzac , myślę że mam Adwokata w porzadku i dobrze wykonuje swoje obowiazki zreszta pracowal z tego co sie dowiedziałem w NAV i pomaga duzo takim jak ja , KLAGI wysłane teraz czekam w sumie na odpowiedzi to Adwokat mi pomógł z artykułami w gazecie za jego pośrednictwem mam jego pełne wsparcie i on jest przekonany że takie świadczenie sie należy mimo ze jestem krócej jak 3 lata bo wczesniej tez ktos sugerował sie moim krótki pobytem w No .