może Norweżka uspokoi się jak pójdzie w marszu jaki organizują w Oslo Norwedzy aby uwolnić Norwega , który został skazany wraz z kolegą w Kongo za zabójstwo czarnoskórego kierowcy, Norwedzy chcą jego uwolnienia i bardzo martwią się jego sytuacją w więzieniu
eh... jaki Polak chciałby takiego niewolnika jak leniwy Norweg, taki dużo je nic nie robi i zabiera dużo miejsca, jakbym miała mieć niewolnika to szybciej pracowitego karzełka.. pracowity, mały, przenośny i niezawodnie tańczy... Pewnie samotna to ma paranoje...
Mam pytanie dla czego nikt nie mówi ze Niemiec porwie mnie do Komory Gazowej ejj no oni tak robili Nie albo do pracy Niewolniczej - Powiem wam Polacy dajecie się ruchać wszędzie hehheh Polaczek hehhehehehehehe rekcja polaka ./ ruchają waz bez wazeliny wszędzie / Dobrze wam i przyjemnie to nastawiajcie dupy
Pamiętajcie Polska to Europejska K..... jeśli sami tego nie zmienicie to Nikt wam w tym nie pomoże Będą waz uważać za dzikusów i tp Powyżej K... / No tak choć niemcy zrobili zamach na istnienie człowieka nikt o nich nie mówi . Dla czego, bo w mentalność prowadzi do wymazywania co złego to nie my . / Tak jak po wyżej
Ci Polacy… Poniżają waz a wy sobie robicie sensacje i śmiechy .
Smutne jest że społeczeństwo Które walczyło najbardziej z dwoma agresorami przeciwko przemocy i niewolnictwem i zbrodni będzie postrzegane Jak w tym ''Ci Polacy,, Ale jak widać Rosjanie wytępili inteligencję a Skąd miała się on wziąć ?? Teraz / dajcie 16 piw zrobię z siebie błazna oooo mam rekord 16 piwa jestem wielkim Błaznem i europejską widownie mam gratulacje To nie wam się będzie zle z taką opinią Tylko waszym dzieciom . A tej Pani proponuję zapodać reportaż jak Polacy walczyli by wspomnianego Niewolnictwa nie było . stereotyp polaka Kto go wykreował .
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.