Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

52 Posty
en kvinne i norge
(enkvinneinorge)
Nowicjusz
qwaszx napisał:
...
Poniżają waz a wy sobie robicie sensacje i śmiechy.

Na glupote najlepiej reagowac smiechem albo obojetnoscia. Czym sie przejmowac, ze jakas mloda bzdziagwa nabazgrala cos w necie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

()
Wyjadacz
Po wpisach na norweskim forum to ją już ocenili w sumie to jej się wydawało *chyba* i tylko zapytała więc i dostała odpowiedz, co do kół to mi nie ukradli ale były i takie sytuacje. A ten film to traktuje jako komedie *blo -17 a co do sceny w ostatnim odcinku *chodz do tatusia* w tych czasach żeby film beż weny ani zdolności artystycznych mógł zaistnieć to musi wzbudzić kontrowersje pozytywne lub negatywne uczucia. Norwedzy jak już to powinni się obrazić ale to tylko film więc relax. Czasem sami ludzie komplikują sobie życie. wyjaśnienie pijanego i kulawego , idą panowie w nocy kulawy mówi do pijanego kurwa ale tu dołki są, a pijany odpowiada a ja se je omijam. a co do bananów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Smutne jest że społeczeństwo Które walczyło najbardziej z dwoma agresorami przeciwko przemocy i niewolnictwem i zbrodni będzie postrzegane Jak w tym ''Ci Polacy,, Ale jak widać Rosjanie wytępili inteligencję a Skąd miała się on wziąć ?? Teraz / dajcie 16 piw zrobię z siebie błazna oooo mam rekord 16 piwa jestem wielkim Błaznem i europejską widownie mam gratulacje To nie wam się będzie zle z taką opinią Tylko waszym dzieciom . A tej Pani proponuję zapodać reportaż jak Polacy walczyli by wspomnianego Niewolnictwa nie było . stereotyp polaka Kto go wykreował .

sam jestes blazen ,akurat norwedzy walczyli hitlerem razem z o to zeby bylo niewolnictwo
a Polska walczyla akurat z czerema agresorami bo jeszcze Litwa i Slowacja pomagala Niemcom i Ruskim

widac ze w dupie byles i gowno widziales

i poczytaj co za nacja odgraza sie Polsce ze bedzie ponizana na arenie miedzynarodowej dokad nie spelni zadan finasowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok