Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
natalia MojaNorwegia (1640 niezalogowanych)
12 Posty
Rosario Tijeras
(RosaTi)
Wiking
To żadna dyskryminacja. Dyskryminacja byłaby wtedy gdyby z dwóch kadnydató Norwega i Polaka brali Norwega. Biorą swojego. W Polsce jest tak samo. Ogłoszenie być musi, bo takie przepisy nawet jeśli jest ktoś już na dane stanowisko zaklepany. Kiedy szukasz pracy to Cię to wkurza ale kiedy pracujesz wolisz z kimś swoim, zaufanym, sprawdzonym.
Jak ktoś chodzi na fuchy to też ze sprawdzonym kolegą nie robi castingu...

Kij ma zawsze dwa końce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Pawel x
(MikeP)
Początkujący
RosaTi napisał:
To żadna dyskryminacja. Dyskryminacja byłaby wtedy gdyby z dwóch kadnydató Norwega i Polaka brali Norwega. Biorą swojego. W Polsce jest tak samo. Ogłoszenie być musi, bo takie przepisy nawet jeśli jest ktoś już na dane stanowisko zaklepany. Kiedy szukasz pracy to Cię to wkurza ale kiedy pracujesz wolisz z kimś swoim, zaufanym, sprawdzonym.
Jak ktoś chodzi na fuchy to też ze sprawdzonym kolegą nie robi castingu...

Kij ma zawsze dwa końce.

Masz racje, kazdy woli wziac swojego, ale nie mozna bagatelizowac problemu. W moim przypadku kolega z pracy norweg opowiedzial mi jak zostala mu przedstawiona moja osoba jako kandydat na miejsce pracy. Szef powiedzial mu ze "ma kandydata do pracy tylko ze on jest polakiem "

Ten akurat nie ma nic do polakow ale ilu jeszcze takich jest?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
nie mogę czytać tego lewackiego bełkotu... aż mi się rzygać chce...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Zbigniew Ziobro
(kajetan81)
Wiking
Pracuje w Navie i nie znam takiej polityki - wysylania smsow do "swoich". Kazde zewnetrzne ogloszenie, ktore wplyw do Navu jest rozpatrywane przez pracownika i publikowane. Nie siac towarzysze!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Pracuje w Navie i nie znam takiej polityki - wysylania smsow do "swoich". Kazde zewnetrzne ogloszenie, ktore wplyw do Navu jest rozpatrywane przez pracownika i publikowane. Nie siac towarzysze!!
no widziesz jak cie w pracy dyskryminuja towarzysze!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Michal Kawka
(Michalkawka)
Wiking
tej kraj jest choryy... a dla wszystkich polonorkow... jestescie frajerami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(anna61)
Nowicjusz
Michalkawka napisał:
tej kraj jest choryy... a dla wszystkich polonorkow... jestescie frajeramiraczej ty jestes chory moze nie fizycznie ale psychicznie tak,nawet miwww.mojanorwegia.pl/components/com_fireb...oticons/laughing.png nie zal ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
uderz w stol a nozyce sie odezwa

dopisz cos jeszcze z swoich dodatkowych kont krowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Najwięcej płaczą ci co załapali się do pierwszej lepszej pracy lub nie mogą jej wcale zdobyć bo mają gówno nie doświadczenie, wykształcenie (uprawnienia), czy też wybujałe ego że po studiach polskich( i coś tam, albo marketing etc) są, a tu taki pasterz norek bez szkoły jest jego przełożonym.

Po co starać się o prace tam gdzie mnie nie chcą, znam swoją wartość to znajdę prace w której będą mnie cenić za to co umiem, a nie za pochodzenie.

Jak ktoś szanuje sam siebie i to co potrafi (bez wywyższania się) to i ludzie będą go szanować.

Ile już takich osób spotkałem co to w pracy ogon pod siebie, a po to chojraki co to nie oni, po flaszce to pan wszechświata..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Michalkawka napisał:
tej kraj jest choryy... a dla wszystkich polonorkow... jestescie frajerami
wez mlotka i sie jebn... w ten pusty kaflowaty leb,tylko gumowego bo metalowy bys sie zabil idioto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok