Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Teresa Fularczyk Robert Kazimierz GRUDZIŃSKI darek k mateusz911 RICO14102 (5703 niezalogowanych)
2 Posty
Piotr Rajski
(jarek251)
Wiking
Bys przecztal ze zrozumieniem bylo by ci latwiej napisac na temat nikt nikogo nie wygryzl mieli opcje albo jechac za darmo albo sie zwolnic no i woleli sie zwolnic a rozchodzi sie w jaki sposob ich zwolniono ty bys wybral opcje za darmo nie macie odwagi sami cos zrobic to docencie to co inni robio dla was bo mozliwe ze jak wasz pracodawca przeczyta ten artykul to bedzie mial wiecej litosci dla was i nie zwolni was bez powodu dorzucajac nagane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gdybys przeczytal ten artykul to pierwsze co rzuca sie w oczy
co te polaczki tu kreca
od poczatku do konca jedynie krecina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Ja tez mam wrazenie ze generalnie jest przedstawiona strona biednych poszkodowanych zastraszanych 30 chlopow

jeden szef zastraszyl 30-stu strongmanow z polski i jeszcze do tego ich sklucil...

I co juz wczesniej pisalem przez dwa lata byl spokoj czyli nic nikkomu nie przeszkadzalo, szef byl OK az tu nagle mu odbilo...

Sami sobie szefa prawdopodobnie tak "wychowali"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fjordzik)
Wiking
kurwa brednie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
bartek makowski
(harry)
Wiking
Przeczytałem tylko kawałek i powiem tylko ze to typowe polaczki najpierw pokazali ze można je....ac za darmo a teraz pretensje!!! Całe życie bedą was jebac!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
teraz skowycza jak kopniety kundel
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
bartek makowski
(harry)
Wiking
Taka sama firma jestFIRMA HAB wywalili całe Adecco gdy poszło do związków zawodowych o zanizanie stawek godz. Pozdrawiam Staszka Zibiego i cala reszte pedalow pracujących dla HABu!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
sprawiedliwy sprawiedliwy
(sprawiedliwy2013)
Wiking
Podobna sytuacja mnie spotkala,lecz nie dalem sie.Rzucilem wypowiedzeniem szefowi w pysk.Ponadto poinformowalem arbeidtilsynet,ktora przeprowadzila kontrole(po 3tyg).Dodatkowo sprowadzilem sprawe na droge sadowa...Tylko najgorsze w tym wszystkim jest to,ze osoby z ktorymi pracowalem-potrafily tylko narzekac miedzy soba.We wlasnym gronie-kazdy mial duzo do powiedzenia,ale zaden nigdy nie reagowal we wlasciwy sposob-zwracajac sie bezposrednio do szefa itp.Ach! Szkoda nawet o tym pisac.Osoby okazaly sie tchorzami! Dupkami! I co zabawne-posiadaja umowy(fasty) ,majac po 3-4-5 lat przepracowanych w tej firmie -pracuja DALEJ po 8-10 godz dziennie za stawke 160nok pr time. Czesto sie zdarza,ze pomimo tego,ze maja umowy stale pracuja po 2-3-4 godz dziennie przy braku projektow nie walczac nawet o permitering i tym podobne. A kochany szef nadal placi jak chce.A to zaplaci za trzy tyg,a to za 2... Jak mu lezy-przeciez i tak nikt sie rzucac nie bedzie. Buhahahha!!! Ale w swojej wiosce ,jeden z drugim-PAN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
sprawiedliwy sprawiedliwy
(sprawiedliwy2013)
Wiking
sprawiedliwy2013 napisał:
Podobna sytuacja mnie spotkala,lecz nie dalem sie.Rzucilem wypowiedzeniem szefowi w pysk.Ponadto poinformowalem arbeidtilsynet,ktora przeprowadzila kontrole(po 3tyg).Dodatkowo sprowadzilem sprawe na droge sadowa...Tylko najgorsze w tym wszystkim jest to,ze osoby z ktorymi pracowalem-potrafily tylko narzekac miedzy soba.We wlasnym gronie-kazdy mial duzo do powiedzenia,ale zaden nigdy nie reagowal we wlasciwy sposob-zwracajac sie bezposrednio do szefa itp.Ach! Szkoda nawet o tym pisac.Osoby okazaly sie tchorzami! Dupkami! I co zabawne-posiadaja umowy(fasty) ,majac po 3-4-5 lat przepracowanych w tej firmie -pracuja DALEJ po 8-10 godz dziennie za stawke 160nok pr time. Czesto sie zdarza,ze pomimo tego,ze maja umowy stale pracuja po 2-3-4 godz dziennie przy braku projektow nie walczac nawet o permitering i tym podobne. A kochany szef nadal placi jak chce.A to zaplaci za trzy tyg,a to za 2... Jak mu lezy-przeciez i tak nikt sie rzucac nie bedzie. Buhahahha!!! Ale w swojej wiosce ,jeden z drugim-PAN pozwole sobie zacytowac kolege- ,,Cale zycie beda Was jebac!!!!"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fjordzik)
Wiking
NO masz racje kolego nie warto walczyc ale nie wolmno sie dac ....
Norki to sa Norki a Polski to frajery bo tylko sie kłuca podpierdalaja .
Ale powiedz mi kolego dlaczego az dwa lata czekałes z kolega co ze przez te dwa lata tak dobrze bylo??
No i ci co nie znaja jezyka i z rodzinami sa tu to teraz bedziesz im odbierał chleb??Hamm nic wiecej tylko o siebie dbasz !!!!!!!
Typowy Polaczek a mowi ze w tej firmie jest takich dwóch co s[przedaja....No Moze i jest w tym jakas prawda tylko ze przez takie zagrania stracisz za duzo zobaczysz a inni beda mieli to co maja miec.Wiem bo przerabiałem sam to w nie jednej Firmie.
Popłyniesz na dno juz nie długo skoro pusciles ten artykuł tutaj ...Haaaaaaaaaaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok