Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Teresa Fularczyk Robert Kazimierz GRUDZIŃSKI darek k mateusz911 RICO14102 (5714 niezalogowanych)
8 Postów

(broda)
Wiking
takich przypadków jest coraz więcej i w rożnych firmach, znam osobiście 10 osób zatrudnionych w rożnych firmach które maja podobne problemy jak panowie z tego artykułu ,po prostu to już jest norma w norwegi tego typu podejście do Polaków lub innych pracowników z poza norwegi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie uczysz sie holoto jezykow
chlasz w pracy albo na kacu przychodzisz
kradniesz co sie da
wyciagasz ze smietnika co inni wyrzucili, np zuzyte elektronarzedzia
donosisz na innych
nie trzymasz sie grupy
psujesz normy i stawki
i co holoto polska nie rozumiesz, ze caly swiat toba gardzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
norwedzy to zlodzieje i oszusci zawsze to powtarzalem
ale nedzne polonorki beda ich bronic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty

(Boomi)
Nowicjusz
patim napisał:
norwedzy to zlodzieje i oszusci zawsze to powtarzalem
ale nedzne polonorki beda ich bronic

...... powiedzial stary UBECKI gnoj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
broda napisał:
takich przypadków jest coraz więcej i w rożnych firmach, znam osobiście 10 osób zatrudnionych w rożnych firmach które maja podobne problemy jak panowie z tego artykułu ,po prostu to już jest norma w norwegi tego typu podejście do Polaków lub innych pracowników z poza norwegi

jest coraz wiecej takich przypadkow, this is hard life , norwegow tez wykorzystuja, tylko norweg zna swoje prawa i nie pozwala sobie na to , niestety obcokrajowcy sa idealnym materialem na wykorzystanie(nie tylko polacy)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
GIENEK GIENKOWSKI
(SOMEBODY29)
Wiking
Witam wszystkich.Niestety nie miałem okazji poznac bohaterow artykulu ponieważ zakonczylem swoja karierę w STRAYE trochę wcześniej niż oni ja zaczeli.Moge jedynie potwierdzić,ze wszystko co opisali jest niestety prawda.Przezylem sam większość problemów,ktore opisali i niestety wiele gorszych.Szef,traktuje pracowników tragicznie,brak szacunku zyskuje nowy poziom w jego wykonaniu,nigdy nie placil nadgodzin,czesto dojazdow i diet.Bardziej dba i ceni sobie narzędzia(np.wkretarke) niż ludzi.CO DO SPRZEDAJNYCH SMIECI,KTORZY FAKTYCZNIE TAM SA OD ZAWSZE I BEDA DO KONCA ZYCIA BO NIE SA W STANIE SAMI SOBIE Z NICZYM PORADZIC W NO TO HU... IM W DU..!Faktetem tez jest również,ze większość pracowników zwyczajnie się boi postawić szefowi bo przecież bez znajomości jezyka nie znajda innej pracy a rozpoczęcie nauki jest dla nich trudniejsze niż zdobycie MONT EVERESTU w samej bieliźnie w srodku zimy.Ja po prostu się ewakuowałem ponieważ 70% pracowników na pytanie,czy wszystko jest ok odpowiadalo pracodawcy z wielkim,tepym uśmiechem,ze tak albo używali wtedy poznawanego przez wiele lat niezmiernie trudnego słowa BRAAAAAAA.Podsumowujac chciałem zaznaczyć,ze w firmie tej pracuje również paru chlopakow,ktorzy sa naprawdę w pozadku i do tej pory cenie sobie znajomość z nimi dlatego uwazam,ze powinni walczyc o swoje i mogą bez problemu szukac wsparcia u ludzi,ktorzy już tam nie pracują(jak napisał wcześniej JAN KOWALSKI).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Witam wszystkich.Niestety nie miałem okazji poznac bohaterow artykulu ponieważ zakonczylem swoja karierę w STRAYE trochę wcześniej niż oni ja zaczeli.Moge jedynie potwierdzić,ze wszystko co opisali jest niestety prawda.Przezylem sam większość problemów,ktore opisali i niestety wiele gorszych.Szef,traktuje pracowników tragicznie,brak szacunku zyskuje nowy poziom w jego wykonaniu,nigdy nie placil nadgodzin,czesto dojazdow i diet.Bardziej dba i ceni sobie narzędzia(np.wkretarke) niż ludzi

to dlaczego mu nie zrobiles kolo dupy

tylko pozwalasz zeby inny sie wpierdalali na mine
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
GIENEK GIENKOWSKI
(SOMEBODY29)
Wiking
WLASNIE O TO CHODZI PATI,ZE ZROBILEM.PONAD POL ROKU WALCZYLEM Z NIM O SWOJE I WYWALCZYLEM CO MI SIE NALEZALO.WSZYSCY PRACOWNICY O TYM WIEDZIELI I KAZDEGO NAPOTKANEGO,POTENCJALNEGO,PRZYSZLEGO PRACOWNIKA O TYM ZDARZENIU INFORMUJE WIEC NIE RZUCAJ W MOIM KIERUNKU PODEJRZEN O FRAJERSTWO BO TO NIEZBYT DOBRY ADRES!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wzioles co twoje
ale norweski zlodziej zadnej kary nie poniusl i dalej okrada Polakow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Arne Boks
(tedeor)
Wiking
wcale ich nie żal .u mnie w firmie nasi proszą o to żeby mogli pracować po 10 godz. za zwykłą stawkę i oczywiście w soboty.norki patrzą na nich jak na idiotów.Na pytania dlaczego -A CO MAM ROBIĆ W DOMU
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok