Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Piotr L. Katarzyna Pliszka Joanna Kuchnicka Kasia Tłumacz Dominika Wasylka Katarzyna Kabat ayahuazca ayahuazca od urodzenia dumny z pochodzenia Paruna baskak Łukasz Ch Modest89 Z Norwegii (7390 niezalogowanych)
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Co ma wspolnego zamach Brevika z Rutkowskim ?
Zeby udowodnic cos, co akurat Ty uwazasz za sluszne, to gotowa jestes porownywac rower do stekow wolowych....
Porazka....Dodaj jeszcze cos o statoil w Belgii i bedzie juz git

To ja dodam:
Człowiek bez boga jest jak ryba bez roweru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Jasne
Odbiorca nie potrafi zrozumiec glebi twojego przeslania
Tak sobie wlasnie tlumacz [/quote]

Mówiłam, że to kółko różańcowe z helenką - teraz jeszcze dawidek powinien się uaktywnić i mielibyśmy już pełnię szczęścia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Optymus_anihilacja napisał:
Lindemans napisał:
Co ma wspolnego zamach Brevika z Rutkowskim ?
Zeby udowodnic cos, co akurat Ty uwazasz za sluszne, to gotowa jestes porownywac rower do stekow wolowych....
Porazka....Dodaj jeszcze cos o statoil w Belgii i bedzie juz git

To ja dodam:
Człowiek bez boga jest jak ryba bez roweru.

swiete slowa...jak woda bez pustyni....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
sorlandet napisał:
Bizi a jak już nosze przy sobie,to będziesz też się bał...?

bac sie nie bede bal, ale na pewno bede podniecony... hehehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
anetapolak napisał:
Lindemans napisał:
Jasne
Odbiorca nie potrafi zrozumiec glebi twojego przeslania
Tak sobie wlasnie tlumacz

Mówiłam, że to kółko różańcowe z helenką - teraz jeszcze dawidek powinien się uaktywnić i mielibyśmy już pełnię szczęścia [/quote]

Skoro juz optimus na temat boga wjechal, to nazwijmy tych troje "swieta rodzina" (albo trojca )

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
Sierściuch napisał:
Hahaha - wątek z Rutkowskim rozmontował mi konstrukcję na kawałki . Pomijam fakt pożytecznej roboty - pomocy w odzyskaniu dziecka. Ale ta cała otoczka w postaci "pompki" i klamki przy koju, hummerze z dyskoteką, delikatnym szpanie furami no i te "tajemnice" i "nie chciałbym ujawniać szczegółów akcji". Uważam, że jest zwykłym pajacem, klaunem w cyrku pod tytułem "Ratuję Świat". Całą akcję można był zrobić bez rozgłosu - tak robią profesjonaliści. A tu widzimy wyraźne "parcie na szkło". Jestem tylko ciekaw czy te blachy policyjne to takie podróbki dla dodania sobie animuszu czy faktycznie gliniarze dorabiają u niego po godzinach a on każe im paradować z nimi na wierzchu. Dno i siedem metrów mułu - wstyd.

Rozbawiłeś mnie tym postem ,inaczej byś mówił gdyby dał ci się furą karnąć a jak idziesz do domu malarza to też wychodzisz zdruzgotany tym jak to szpanuje ilością pędzli i farb buuuhahaha.

Grono normalnych inaczej powiększa się w zastraszającym tempie -nieudaczników życiowych ,nie mających nawet sensu własnego życia ,pierdzących w krzesła ,bez jakiejkolwiek perspektywy w momencie gdy widza czyjś sukces ,trzeba go szybko sprowadzić do swojego dna -nie martwcie się to typowe zachowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
tonnny napisał:

Rozbawiłeś mnie tym postem ,inaczej byś mówił gdyby dał ci się furą karnąć a jak idziesz do domu malarza to też wychodzisz zdruzgotany tym jak to szpanuje ilością pędzli i farb buuuhahaha.

Grono normalnych inaczej powiększa się w zastraszającym tempie -nieudaczników życiowych ,nie mających nawet sensu własnego życia ,pierdzących w krzesła ,bez jakiejkolwiek perspektywy w momencie gdy widza czyjś sukces ,trzeba go szybko sprowadzić do swojego dna -nie martwcie się to typowe zachowanie
[/quote]

Pewnie przez sukces rozumiesz posiadanie domu, kasy i samochodow.

No i jeszcze wyroku
www.dziennikzachodni.pl/artykul/1064000,...y,id,t.html?cookie=1

Bycia durniem i obiektem kpin. Od pieniedzy do prestizu daleka droga. Staraja sie ja przebyc lepsi od niego, na szczescie raczej z mizernym skutkiem...
Ale probuj , probuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
tonnny napisał:

No i jeszcze wyroku

Bycia durniem i obiektem kpin. Od pieniedzy do prestizu daleka droga. Staraja sie ja przebyc lepsi od niego, na szczescie raczej z mizernym skutkiem...
Ale probuj , probuj[/quote]

No widzisz i tu typowy Polak wyłazi z ciebie bez sukcesu i prestiżu nie ma pieniędzy nikomu nie kapie hehe no a teraz powiesz,że ukradł -typowe dla leni i pismaków forumowych.

Ty za takiego robisz od lat na tym forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
tonnny napisał:
tonnny napisał:

No i jeszcze wyroku

Ale probuj , probuj

No widzisz i tu typowy Polak wyłazi z ciebie bez sukcesu i prestiżu nie ma pieniędzy nikomu nie kapie hehe no a teraz powiesz,że ukradł -typowe dla leni i pismaków forumowych
[/quote]

Przeciez zostal skazany prawomocnym wyrokiem - to ukradl czy nie, bom sie pogubil?
A druga czesc zle odczytales - Od pieniedzy do prestizu daleka droga, nie na odwrot.

Szkda czasu na durnia, ktoremu imponuje strzelba i samochody u wylenialego playboya.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tonnny napisał:No widzisz i tu typowy Polak wyłazi z ciebie bez sukcesu i prestiżu nie ma pieniędzy nikomu nie kapie hehe no a teraz powiesz,że ukradł -
typowe dla leni i pismaków forumowych

HE che ...
FAKTYCZNIE trafiłeś w DZIESIĄTKĘ ...
z tym Leniem w kierunku Optimusa ...
CHA cha ha ...
---
Optimus to leń nad lenie
Ponieważ na tego Lenia ... bez cienia ...
---
To pracują takie żuczki jak ty ... i Ja ...
O ile zechce Nas zatrudnić ...!
---
ECH
skąd ty się pajacu zerwałeś ?
Skąd !?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok