Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Piotr L. Katarzyna Pliszka Joanna Kuchnicka Kasia Tłumacz Dominika Wasylka Katarzyna Kabat ayahuazca ayahuazca od urodzenia dumny z pochodzenia Paruna baskak Łukasz Ch Modest89 Z Norwegii (7394 niezalogowanych)
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
pozazycie napisał:
Optymus_anihilacja napisał:

pozazycie napisał: do...

1. Lindemans napisał:
2. anetapolak napisał:

lecz i bełkotliwy Optymus się odezwał...

więc przepraszam ,jesteś jako ...
3. Optymus

... o tej chyba trójcy, pisała tak samo wierna jak Ty ?

Jelena - powidz no cos "mondrego" nie daj sie prosic, a najlepiej przekopiuj cos o BV.
uwielbiam twoje glupoty, wtedy sie upewniam, ze ignorancja nie ma dna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
tonnny napisał:
Osoby takie jak Lindemans,Gabryjel,optimus nie powinny nigdy mieć możliwości zarobku na komputer ,bo widać jakie są tego skutki ,niestety na granicy nikt nie robi selekcji

Cierpnę na myśl co by było, gdyby mogli posiadać samochód taki jak Rudkowski

Przemku, ty cierpisz ale na cos innego, to sie nazywa zespol Kannera -jest to tautologia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
tonnny napisał:
Osoby takie jak Lindemans,Gabryjel,optimus nie powinny nigdy mieć możliwości zarobku na komputer ,bo widać jakie są tego skutki ,niestety na granicy nikt nie robi selekcji

Przemku, ty cierpisz ale na cos innego, to sie nazywa zespol Kannera -jest to tautologia.

Stary może 5 lat temu twoje mądrości gogolowskie robiły na kimś wrażenie . Żenada

AAALLLeeeee to już było i powraca więcej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
tonnny napisał:
tonnny napisał:

Stary może 5 lat temu twoje mądrości gogolowskie robiły na kimś wrażenie . Żenada

AAALLLeeeee to już było i powraca więcej

Zrodlo nieistotne,wazna diagnoza. A ta jest dla ciebie krytyczna- Jestes durniem omylkowo tylko nazwanym czlowiekiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tonnny napisał:Cierpnę na myśl co by było, gdyby mogli posiadać samochód taki jak Rudkowski
Pracując w Norge , nie jest żadnym nadzwyczajnym problemem , kupić sobie podobny pojazd chociażby i na raty .
Pytanie tylko ..." PO CO ?..."
---
Nie wiem jak u Innych ...!!!
Jednak u Mnie , auto to tylko zwykłe narzędzie , ułatwiające życie ...
---
Auto jest dla Mnie a Nie Ja dla auta ... .
---
Nie rozumiem zwykłego ROBOLA , który wypruwa sobie żyły , by następnie szpanować na wiosce .
---
Ja odkąd pierwszy raz usiadłem za kierownicę "Przerobiłem" na złom , ponad 10 aut różnych marek .
Tu w Norge to już jest czwarte z kolei i ani razu nie miałem żalu , że kupiłem coś za drogiego .
---
OT , TO TYLKO NARZĘDZIE PRACY , KTÓRE TEŻ SIĘ ZUŻYWA ...
---
A czy to jest Biltema czy też Makita to tak samo sa awaryjne i się zużywają ...
Tylko cena Inna ...
---
Biltema zwykła robotnicza
Makita droga i szpanerska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Po pierwsze, tepa strzalo, skad ci przyszlo do glowy, ze jestem katoliczka ?
Po drugie,nawet zakladajac, ze jestem i aneta rowniez, to nie nasmiewamy sie z wiary, tylko z ciebie i tobie podobnych
Jasne ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów

(monia37)
Początkujący
Ktoś musi bronić naszych dzieci , skoro nasze państwo nas olało , ambasada też , i bardzo dobrze że jest Rudkowski , niech szpanuje , wyrywa zakonnice, lansuje swój image , pławi się w kasie, facet jest skuteczny i to jest najważniejsze .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Profesor Nina Witoszek z Uniwerystetu sprawa państwa Kozikowskich którym odebrano bliźniaki jedno z dzieci ma autyzm , dzieci odebrano 4 tyg od przybycia do Norwegii ktoś telefonicznie powiadomił Barnvernet cyt,,Dwie sprawy z Barnvernet przegrali a kolejną wygrali.Jednak synów nie odzyskali .Po kolejnym odwołaniu norweskich służb znów przegrali bliźniaki zostały rozdzielone i skierowane do różnych rodzin.Rodzice maja je prawo widywać 4 razy do roku. Pani profesor wypowiada się tak na ten tema ,, Nie argumentuję za tym by urząd ochrony dzieci lekceważył takie zgłoszenia i nie przejmował się losem dzieci moja krytyka dotyczy dwóch poważnych zaniedbań Pierwszy błąd polega na tym ,że urząd nigdy nawet nie spróbował dać biologicznym rodzicom dzieci szansy ,a i sąd również nie wziął takiej możliwości pod uwagę .Aby usprawiedliwić konfiskatę dzieci dobrano selektywną i samo potwierdzającą się argumentację a poza tym założono klapki na oczy by nie dopuścić nawet widoku argumentów drugiej strony . W drugim zaniedbaniu przesłuchanie autystycznego dziecka -przesłuchanie tego dziecka miało tragiczne skutki dla rodziny - odbyło się po norwesku bez żadnego dodatkowego przygotowania
W 2005 roku ONZ sporządziła raport w którym krytykowano Norwegię za to że zbyt wiele dzieci odbiera się rodzinom z błahych powodów mówiło się o liczbie 20 tys dzieci .Sprawa nadużyć Norwegii była znana już kilkanaście lat wcześniej w 1994 Brenda Scott napisała książkę ,,POZA KONTROLA KTO KONTROLUJE NASZE ORGANIZACJE OCHRONY PRAW DZIECKA ,,art ukazał się na nportal.no autor Łukasz Jakub Kędzierski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
pozazycie napisał:

... napisz jeszcze na forum, że nie podszywasz się nawet pod katolickie święta, a swoje 4 kąty nie zdobisz na Boże Narodzenie, ani na Wielkanoc... bo nie jesteś katoliczką!!!

MOŻE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ ,KTO CIEBIE ZNA i dopisze więcej o Tobie ...

Więc jak nie jesteś katoliczką?! to choć uszanuj innych wyznawców tej religii i z ich religii tzw. ŚWIĘTĄ RODZINE i TRÓJCE, bo nie Twoje jest, byś tym się posługiwała i ŚWIĘTYMI INNYCH nazywała...

Tyle do Ciebie i wracaj do swoich rzygowin, bo Tobie wystygną i nie będą się ciągnąć ,a zrywać ... SMACZNEGO [/quote]

helenko...
nie wiem co bierzesz ... ale z dobrego serca radzę ci - szybko zmień dealera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
urzednicza machina
dzieci zabrane pieniadze wziete i mozna za<pomniec i zabierac inne dzieci
tak dziala BV