Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Piotr L. Katarzyna Pliszka Joanna Kuchnicka Kasia Tłumacz Dominika Wasylka Katarzyna Kabat ayahuazca ayahuazca od urodzenia dumny z pochodzenia Paruna baskak Łukasz Ch Modest89 Z Norwegii (7393 niezalogowanych)
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Ha! Długo nie trzeba było czekać - mamy już teraz koło wzajemnej adoracji - baga i helenka zapewnią nam rozrywkę w czasie zbliżającego się weekendu
show must go on
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
anetapolak napisał:
Ha! Długo nie trzeba było czekać - mamy już teraz koło wzajemnej adoracji - baga i helenka zapewnią nam rozrywkę w czasie zbliżającego się weekendu
show must go on

BOŻE ZLITUJ SIĘ I DAJ TYCIU POWAGI DLA "anetapolak" BO DLA NIEJ TEMAT W/W I W NIM ... ŁZY RODZIN I DZIECI ,JEST JEDYNIE ZAPEWNIONĄ ROZRYWKĄ .
AMEN.

ps. ...mówiąc w ( ) baw się dobrze, bo to nie Twoje łzy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Helenko - pytałaś Rambo Rutkowskiego? może ma w swoje dzielnej drużynie jakąś niewymagającą myślenia funkcję, którą mógłby ci powierzyć? zdaje się, że twoja sława mogłaby wyjść poza ramy MN a to chyba coś o czym marzysz?
próbuj - taka szansa może się już nie powtórzyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
anetapolak napisał:
Helenko - pytałaś Rambo Rutkowskiego? może ma w swoje dzielnej drużynie jakąś niewymagającą myślenia funkcję, którą mógłby ci powierzyć? zdaje się, że twoja sława mogłaby wyjść poza ramy MN a to chyba coś o czym marzysz?
próbuj - taka szansa może się już nie powtórzyć

Boże ..., Ona bardziej i szybciej potrzebuje Twej pomocy, niż ja sama oceniłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Cyt: "Zachowują się jak hycle, którzy wyłapują psy na ulicach. Hycle, którzy wyrywają dzieci z objęć matek i ojców"

Nie wyobrażam sobie ,gdyby Barnevernet miałby mi zabrać moje dziecko!!!!
- szczerze..? użyłabym wobec nich broni,a dlaczego..? chociażby dlatego iż ja swoje dziecko urodziłam,które jest TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJĄ WŁASNOŚCIĄ!!!! i żadne Norweskie prawa mnie nie interesują!!!! ponieważ mam je w du*pie!!!
Zabierają rodzicom własne dzieci do rodzin zastępczych,gdzie dalsi wychowankowie mają uszkodzone psychiki,ponieważ Norweski ojciec gwałcił swoją córkę,a matka sypiała z własnym synem (znam obecne panujące tam "zwyczaje" - praktykujące!!!!) z czego wyhodowały się chore wewnętrzne geny! i Wy wielcy Norwegowie chcecie pokazać wzór wychowywania dzieci..??? !!!! kiedy wychowujcie młodzież na ćpunów i pijaczków, młodzież ,która mam częste problemy z depresją??? !!!! młodzież,które nie umie z małymi problemami sobie radzić,nie mówiąc o wielkich...,a gdzie przed nimi całe dorosłe życie..??!!! jeszcze trochę i zaczną się wieszać...
System panujący w tej tematyce jest tam obecnie totalnie chory!!!!
W obronie swojego dziecka stanęłabym tak samo z giwerą jak Rutkowski!!! kto by stracił łeb,ten by stracił... to tyle w temacie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
w Niemczech działa Międzynarodowe Stowarzyszenie Przeciw Dyskryminacji Dzieci przewodniczący Marcin Gall .Helen czy wiesz jak zakończyła się sprawa Nikoli ?? Norwedzy wystąpili do sądu w Szczecinie o oddanie polskiego dziecka , polskiego obywatela z powrotem do Barnvernet?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
baga napisał:
w Niemczech działa Międzynarodowe Stowarzyszenie Przeciw Dyskryminacji Dzieci przewodniczący Marcin Gall .Helen czy wiesz jak zakończyła się sprawa Nikoli ?? Norwedzy wystąpili do sądu w Szczecinie o oddanie polskiego dziecka , polskiego obywatela z powrotem do Barnvernet?
KOBIETO ...
Puchu durny ...!!!
---
Przecież Nikola to CÓRKA tej całej Hellen ...!!! / Przedżycie /
Jedna lepsza od drugiej ..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Piotr L.
(Sierściuch)
Wiking
Hahaha - wątek z Rutkowskim rozmontował mi konstrukcję na kawałki . Pomijam fakt pożytecznej roboty - pomocy w odzyskaniu dziecka. Ale ta cała otoczka w postaci "pompki" i klamki przy koju, hummerze z dyskoteką, delikatnym szpanie furami no i te "tajemnice" i "nie chciałbym ujawniać szczegółów akcji". Uważam, że jest zwykłym pajacem, klaunem w cyrku pod tytułem "Ratuję Świat". Całą akcję można był zrobić bez rozgłosu - tak robią profesjonaliści. A tu widzimy wyraźne "parcie na szkło". Jestem tylko ciekaw czy te blachy policyjne to takie podróbki dla dodania sobie animuszu czy faktycznie gliniarze dorabiają u niego po godzinach a on każe im paradować z nimi na wierzchu. Dno i siedem metrów mułu - wstyd.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Sierściuch napisał:
Hahaha - wątek z Rutkowskim rozmontował mi konstrukcję na kawałki . Pomijam fakt pożytecznej roboty - pomocy w odzyskaniu dziecka. Ale ta cała otoczka w postaci "pompki" i klamki przy koju, hummerze z dyskoteką, delikatnym szpanie furami no i te "tajemnice" i "nie chciałbym ujawniać szczegółów akcji". Uważam, że jest zwykłym pajacem, klaunem w cyrku pod tytułem "Ratuję Świat". Całą akcję można był zrobić bez rozgłosu - tak robią profesjonaliści. A tu widzimy wyraźne "parcie na szkło". Jestem tylko ciekaw czy te blachy policyjne to takie podróbki dla dodania sobie animuszu czy faktycznie gliniarze dorabiają u niego po godzinach a on każe im paradować z nimi na wierzchu. Dno i siedem metrów mułu - wstyd.

no to teraz podpadłeś - helenka cię zje taki dzielny Rambo a ty tu sobie podśmiechujki urządzasz ....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Piotr L.
(Sierściuch)
Wiking
anetapolak napisał:
no to teraz podpadłeś - helenka cię zje taki dzielny Rambo a ty tu sobie podśmiechujki urządzasz ....

Nie pierwszy i nie ostatni raz podpadłem Tak już mam, że nie cierpię bylejakości i sztucznego blasku - "sorry - taki mamy klimat". A to czy ktoś podziela moje zdanie czy nie, to mi to koło pióra lata. Zazwyczaj nie wynurzam się w tego typu dyskusjach, ale nie mogłem się powstrzymać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok