Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
boj fra oszlo LukaszC Ce (5470 niezalogowanych)
65 Postów
Katarzyna ...
(Midnight)
Początkujący
Witam,

Nie pracuję dla REMY 100,ale dla konkurencji więc nie do końca znam ich politykę sprzedaży. Wiem jednak, że my też nie sprzedajmy akurat pieluch ile życzy sobie klient. Maksymalnie można kupić 4 paczki. Dlaczego? Z powodu gwarancji dla klienta. Co czwarta paczka pampersów jest darmowa, a z gwarancji można skorzystać raz dziennie. Taka jest polityka sklepu,o której klient jest informowany przy kasie jeśli chce dokonać większego zakupu. Nie widziałam sytuacji w REMIE, ale wg mnie wzywanie policji było przesadą.W razie wątpliwości można zawsze poprosić o rozmowę z szefem sklepu. Nie wiem, jak w REMIE,ale u nas są dostępni zawsze jeśli nie osobiście to pod telefonem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
AndersB napisał:
Lindemans przez moment jak czytałem Crow miałem wrazenie ze to Ty piszesz nie napisałem ze nie ma racji tylko że nikt w tym wątku nie pisał ze norwedzy to głupi naród

juz ci kiedys pisałem że ja w przeciwienstwie do Ciebie i Tobie podobnych dostrzegam plusy jak i minusy w tym co norweskie czy polskie a dla Ciebie wszystko co polskie jest niedobre a norweskie ubóstwiasz i wcale nie musze lubiec bigosu

Wystarczy, ze podasz odnosniki do takich moich wypowiedzi, ze wszystko co polskie jest niedobre, a wszystko co norweskie, to ubostwiam i bedziemy mogli dyskutowac dalej. Poki co, tluczesz schematami na oslep, bo tak ci akurat pasuje do tematu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Midnight napisał:
Witam,

Nie pracuję dla REMY 100,ale dla konkurencji więc nie do końca znam ich politykę sprzedaży. Wiem jednak, że my też nie sprzedajmy akurat pieluch ile życzy sobie klient. Maksymalnie można kupić 4 paczki. Dlaczego? Z powodu gwarancji dla klienta. Co czwarta paczka pampersów jest darmowa, a z gwarancji można skorzystać raz dziennie. Taka jest polityka sklepu,o której klient jest informowany przy kasie jeśli chce dokonać większego zakupu. Nie widziałam sytuacji w REMIE, ale wg mnie wzywanie policji było przesadą.W razie wątpliwości można zawsze poprosić o rozmowę z szefem sklepu. Nie wiem, jak w REMIE,ale u nas są dostępni zawsze jeśli nie osobiście to pod telefonem.

O masz ! No i rozp.....s cala misterna robote mrowek na forum i jak tu dalej udowadniac, ze ci Norwegowie, to oni nic innego nie robia tylko Polakow dyskryminuja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
AndersB napisał:
Lindemans przez moment jak czytałem Crow miałem wrazenie ze to Ty piszesz nie napisałem ze nie ma racji tylko że nikt w tym wątku nie pisał ze norwedzy to głupi naród

juz ci kiedys pisałem że ja w przeciwienstwie do Ciebie i Tobie podobnych dostrzegam plusy jak i minusy w tym co norweskie czy polskie a dla Ciebie wszystko co polskie jest niedobre a norweskie ubóstwiasz i wcale nie musze lubiec bigosu

Wystarczy, ze podasz odnosniki do takich moich wypowiedzi, ze wszystko co polskie jest niedobre, a wszystko co norweskie, to ubostwiam i bedziemy mogli dyskutowac dalej. Poki co, tluczesz schematami na oslep, bo tak ci akurat pasuje do tematu
a moze Ty podaj odnosniki gdzie napisałaś ze cos polskie jest dobrre lub norweskie niedobre, wtedy mozemy dyskutowac dalej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
AndersB napisał:

a moze Ty podaj odnosniki gdzie napisałaś ze cos polskie jest dobrre lub norweskie niedobre, wtedy mozemy dyskutowac dalej

Poki co, to moze trzymajmy sie logiki. Ty stawiasz zarzuty, to pokaz na podstawie czego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
a moze Ty podaj odnosniki gdzie napisałaś ze cos polskie jest dobrre
to polskie jest dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
kupujcie pieluchy w Polsce, zostawiajcie pieniądze w kraju niech nasi zarobią!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
AndersB napisał:
a moze Ty podaj odnosniki gdzie napisałaś ze cos polskie jest dobrre
to polskie jest dobre
i w dodatku w norwegii to też jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
baga napisał:
kupujcie pieluchy w Polsce, zostawiajcie pieniądze w kraju niech nasi zarobią!

To bardzo patriotyczne, ale nie sadze, zeby ktos chcial pieluchy taszczyc z Polski, majac pod reka tansze w Norwegii Moze zaapeluj do "naszych", zeby cos z tymi cenami zrobili Nie tylko z cenami pieluch
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Oh Karol
(zielonyy)
Wiking
Tak naprawdę nie rozumiem polityki rema1000 skoro nie zarabiają to niech podniosą cenę bo chyba nie tanimi pieluchami chcą przyciągnąć klienta skoro wpadnie po pieluchy to kupi jeszcze inne towary no i nie widać bilbordów z pieluchami jako motywem przewodnim ich działalności. Ja nie bardzo rozumiem o co chodzi no chyba, że o podejście niektórych do obcokrajowców, które nie raz można spotkać i to nie tylko w sklepie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok