Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
boj fra oszlo LukaszC Ce (5472 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans przez moment jak czytałem Crow miałem wrazenie ze to Ty piszesz nie napisałem ze nie ma racji tylko że nikt w tym wątku nie pisał ze norwedzy to głupi naród

juz ci kiedys pisałem że ja w przeciwienstwie do Ciebie i Tobie podobnych dostrzegam plusy jak i minusy w tym co norweskie czy polskie a dla Ciebie wszystko co polskie jest niedobre a norweskie ubóstwiasz i wcale nie musze lubiec bigosu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Ech.........nic dodac, nic ujac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Zwlaszcza ze nie moge sie doszukac zebym gdzies wychwalal norwegow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
mają problem że klient przychodzi do sklepu i kupuje towar zostawia pieniądze które wcześniej zarobił w Norwegii kupuje zostawia pieniądze,sprzedawca ma obrót (ma więcej pieniędzy dla siebie) fabryka ma zbyt ludzie mają dzięki temu pracę.Nawet jak ktoś przyjedzie i kupi cały zapas to tylko się cieszyć i zamawiać więcej towaru jest popyt jest podaż biznes się kręci ,ale nie tutaj, tutaj reglamentacja jak w czasach komuny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Pawel x
(MikeP)
Początkujący
Hehe to moze byc hit dziennikarstwa tego roku choc dø konca roku jeszcze daleko. Tony ma racje artykuly MN wzbudzaja agresje i sa nieobiektywne.Ma nadzieje ze red MN bedzie sledzic poczynania naszych bohaterow i informowac nas o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(norbi00953)
Wiking
i tak jestesmy lepsi od nich ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
mam nadzieję że human rights będzie śledzić przejawy szowinizmu i dyskryminacji w norweskich sklepach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Polaki do boju
jak wasze dziady pod Monte Cassino, Lenino, Wiedniem i Westerplatte
stańta murem pod REMA 1000
i bez pieluch nie wychodźta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Alez, przepraszam ! Wiadomo przeciez ze norwegowie to glupi narod ! Przeprasza, jak moglem kogokolwiek bronic. Co za glupek ze mnie, znowu nie zrozumialem o co chodzi Glupi ja
nadal muslisz o sobie
ja norweg
utozsamiasz sie z nimi
niestety nigdy nie bedziesz jednym z nich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
patim napisał:
Alez, przepraszam ! Wiadomo przeciez ze norwegowie to glupi narod ! Przeprasza, jak moglem kogokolwiek bronic. Co za glupek ze mnie, znowu nie zrozumialem o co chodzi Glupi ja
nadal muslisz o sobie
ja norweg
utozsamiasz sie z nimi
niestety nigdy nie bedziesz jednym z nich

I nie mam zamiaru
Twoj wpis to przyklad na paranoje nr. 3
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok