Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(784 niezalogowanych)
5 Postów

(photographer)
Wiking
pytanie do "redachtóra": jakie znamy jeszcze dziewczyny, prócz młodych?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wąsy +40 dostali zakaz bo moze probowali whisky zapijac mlekiem i molestowali dj`a o polska muze:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
ja się nie dziwię, że tak zrobili, nie raz widziałem polskich 50-latnich wąsaczy, którzy nie wiedzą co to antyperspirant i próbują rwać laski w wieku swoich córek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Hari napisał:
ja się nie dziwię, że tak zrobili, nie raz widziałem polskich 50-latnich wąsaczy, którzy nie wiedzą co to antyperspirant i próbują rwać laski w wieku swoich córek

Gonić starych dziadów niech wnuki bawią.
Masz rację Hardi czasem obok takiego śmierdziela nie idzie wyrobić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
K T "Ale teraz FrP niepozwoli ograniczac wolnosci kapitalisty do decydowania o wlasnej firmie." Pobożne życzenia. Ta sucha plaża od spraw dyskryminacji i rasizmu zadba o to by wyboru nie było. Bo każdy musi być równy i gdy jakaś grupka etniczna zechce robić bydło to lewactwo zwiąże ręcę ich ofiarom, bo narzekanie jest takie rasistowskie. Uważam że jeśli ktoś nie chce w swoim przybytku Polaków, szatynów, niebieskookich, czy ludzi w zielonych skarpetach powinien mieć do tego prawo. W Krakowie raz mnie nie wpuścili do klubu bo za mocno nawiany byłem. Gdzie jest ochrona alkoholików w tym kraju pytam się?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
A co zrobily kobiety 40+,ze nie beda mogly wchodzic?

p/s:
norwedzy beda wpuszczani,bo zakaz dotyczy ludzi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec

Te nasze sprzataczki tez tak tancuja????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Ten film to wlasnie jeden z dziennikarskich BUBLI o ktorych kiedys mowilem. Dziennikarz zgarnia tirowki stojace obok drogi i potem pisze ze to "blachary" i jest sensacja... Potem dziennikarz idzie do agencji towarzyskiej i pisze ze "to lokalna wiejska dyskoteka".

A prawda jest taka ze na miejscu w Polsce NIE MA NIC TAKIEGO. Chyba ze Swietokrzyskie to jakis wyjatkowy region jako jedyny pozbawiony tego co ma reszta kraju ALE SZCZERZE WATPIE. Nigdzie na dyskotekach nic takiego nie ma ani w Starachowicach ani w Kielcach ani na Rudkach. I nigdzie nie ma zadnych wyimaginowanych "blachar" o ktorych pisuja dziennikarzyny....

Poprostu sensacja zeby ludzie czytali/ogladali i sie emocjonowali czyms.... czego tak naprawde niema. A jak mowilem dziennikarzyna se jedzie i TIRowke opisuje jako blachare, a wizyte w agencji jako dyskoteke wiejska.... Szkoda ze niedopisal ze po TIRowce + Agencji zaliczyl AIDSa

A i jest jeszcze JASTA ktory wierzy ze prostytutki z legitymacja studencka (oglaszajace swoje "uslugi" ) to pierwszy raz z nim I ze nie mialy wczesniej 100 takich jastow, pol akademika + z 10ciu murzynow/beduinow z wymiany studenckiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Gwoli scislosci,mowiac 'jasta' masz na mysli tego

jasta102 napisał:
trzeba znalezc jakas rozrywke gawiedzi[/quote]

forumowego clown'a na 102?!
Zgłoś wpis