Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2496 niezalogowanych)
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
jeśli o mnie chodzi to powinno się całkowicie zlikwidować socjal, a też i podatnego dochodowy, bo bardzo nie podoba mi się to, że zabierane są moje pieniądze, aby dawać je innym, to ja powinienem mieć prawo decydować o tym czy i komu chcę pomóc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
miało być "podatek dochodowy"... dlaczego nie ma opcji edytuj?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T. H.
(malynor)
Wiking
sprawa troche sliska bo pewnie moga to zrobic,ale moze sie to odnies do rownouprawnien.poza tym polska nie jest lepsza w tym temacie,ale to na marginesie. nawet jakby,oo ile sie nie myle,rada- wez rodzinke na wakacje do nor,zglos adres pobytu norweskiego- zalatw pozwolenie z policji-tak szybko jak sie da. i sprawa zalatwionanalezec ci sie bedzie i kropka.w razie kontroli,sa u babci w odwiedzinach. + od czasu do czasu wpadnom do ciebie- chodzi o bilet,wizyte,wracasz autem. i koniec zero stresu a kontantstøtte lub barnetrygd wpada tak i tak. wiecie norweg musi oszczedzc zeby leczyc narkomanow. to jest pokrecone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T. H.
(malynor)
Wiking
gdzie jesli chodzi o kontantstøtte to moim zdaniem bedzie latwiej bo-dziecko nie chodzi do przedszkola,jest pod opieka rodzicow i zadko kto bedzie wnikal gdzie jest,gorzej z barnetrygd bo z reguly dzieci chodza do przedszkola.ale po podwyzsce kontantstøtte i tak wielu skozysta z takiej metody,niz zero. JAK TO WEJDZIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
T. H.
(malynor)
Wiking
I nie wyzywajcie sie rodacy bo nawet nie chce sie tego czytac, W ZAMIAN POMAGAJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
gargamello napisał:
qmulus napisał:
gargamello napisał:
qmulus napisał:
Po to zeby pod domem w polszy S klasa stała a tutaj torebka ryżu na 4 dni....
ryz to chyba ty wpierdalasz bo wypasiony nie jestes...

rozwin temat bo jakos nie rozumiem twojej wypowiedzi

no to po chlopsku moze ;bola byka jaja jak sie krowa cieli,co cie interesuje ile i co kto zjada i czym jezdzi,kazdy jest kowalem swego losu...

nie interesuje mnie kto czym jeździ to ze nie jestem wypasiony potraktuje jako komplement bo trochę pracuje zeby nie być tak wypasiony jak ty jeśli cię uraziłem z S klasa to sory, kiedyś kupisz a na razie A klasa ci musi starczyć :-D

ps odnośnie imbecyla pisałem do jakies głupiej laski która się wypowiadała o zeczach o których pojęcia nie ma. Evil czy coś takiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
czyta sie te wypociny, czyta i czyta i co i gowno cie zaczyna obchodzic jak czytasz te wypociny analfabetow, chcecie sie forach wypowiadac to sobie chociaz slownik wlaczcie. Wiem w internecie nie jest w dobrym tonie zwracac uwage na bledy, ale niby dlaczego nie jest i dlaczego normalni ludzie ortograficznych prymitywow maja tolerowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
qmulus napisał:
gargamello napisał:
qmulus napisał:
gargamello napisał:
qmulus napisał:

no to po chlopsku moze ;bola byka jaja jak sie krowa cieli,co cie interesuje ile i co kto zjada i czym jezdzi,kazdy jest kowalem swego losu...

nie interesuje mnie kto czym jeździ to ze nie jestem wypasiony potraktuje jako komplement bo trochę pracuje zeby nie być tak wypasiony jak ty jeśli cię uraziłem z S klasa to sory, kiedyś kupisz a na razie A klasa ci musi starczyć :-D

ps odnośnie imbecyla pisałem do jakies głupiej laski która się wypowiadała o zeczach o których pojęcia nie ma. Evil czy coś takiego

słuchaj niedorobie ,nie dość ,że dzieci narobiłeś nie dajesz im należnego rodzinnego,to jeszcze się q...chwalisz,że nie pobierasz imbecyl to z ciebie i nie pisz nic więcej w moim kierunku bo z plebsem nie rozmawiam - ja nie pobieram bo nie mam dzieci ty pustaku

sam siebie mulusem nazwał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Natola napisał:
czyta sie te wypociny, czyta i czyta i co i gowno cie zaczyna obchodzic jak czytasz te wypociny analfabetow, chcecie sie forach wypowiadac to sobie chociaz slownik wlaczcie. Wiem w internecie nie jest w dobrym tonie zwracac uwage na bledy, ale niby dlaczego nie jest i dlaczego normalni ludzie ortograficznych prymitywow maja tolerowac Przeczytaj swoje 2 zdania bo ni ładu ni składu. Przetłumacz to bo można sie tylko domyślać o co ci chodzło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
EVIL napisał:
qmulus napisał:
gargamello napisał:
qmulus napisał:
gargamello napisał:
qmulus napisał:

słuchaj niedorobie ,nie dość ,że dzieci narobiłeś nie dajesz im należnego rodzinnego,to jeszcze się q...chwalisz,że nie pobierasz imbecyl to z ciebie i nie pisz nic więcej w moim kierunku bo z plebsem nie rozmawiam - ja nie pobieram bo nie mam dzieci ty pustaku

sam siebie mulusem nazwał

Idiotka
Czytaj ze zrozumieniem co pisze. To co moje dzieci maja odemnie to moja prywatna sprawa.nastepnym razem nie pisz w sprawach o których nie masz pojęcia i cię nie dotyczą. Będziesz miała dzieci i dorośniesz do wychowywania ich to zacznij się udzielać. Ps. Dzieci to mozesz ty robic. Prostaczka z ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok