Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2498 niezalogowanych)
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
Plus zajebiosty socjal i ekstra chata od rzadu. a jeszcze jak bymi zonka urodzila czworakow to ja juz bym nie musial chyba pracowac co ty nato ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
a na dodatek wszystkie dzieci typu aryjskiego lub nordyckiego hhhii . Typ blondyn, bialowlosy niebieskie oczka ????taktak taktak. Rod szlachecki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
AndersB napisał:
gargamello napisał:
a swoja droga dlaczego panstwo norweskie ma placic zasilki na dzieci ,ktore przebywaja w Polsce...

a dlatego że państwo pobiera mi takie same podatki jak tobie tępy bucu i h...j ci do tego gdzie moje dzieci są. rozchodzi się o 970nok które nawet na książki do szkoły nie wystarczą. 10 razy w roku wykupuje bilety sobie czy rodzinie żeby sie z nimi widzieć a ciebie boli że zasiłek na dziecko biore a twoja stara jeździ autem na polskich blachach bo jeździ z mopem na czarnucha

p.s. a zresztą h..j, niech mi zabiorą i dadzą ciapatym[/quote]
trzeba bylo sobie h...ja do ula wsadzic a nie dzieci plodzic ,i gowno kogo obchodzi ze ci nie wystarcza ,dorob sobie na mopie pierdolony nieudaczniku,niech ci zal dupy nie sciska ze jezdze porzadnym autem,zobacz bucu ile wynosi zasilek w Polsce...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
gargamello napisał:
qmulus napisał:
Po to zeby pod domem w polszy S klasa stała a tutaj torebka ryżu na 4 dni....
ryz to chyba ty wpierdalasz bo wypasiony nie jestes...

rozwin temat bo jakos nie rozumiem twojej wypowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
EVIL napisał:
gargamello napisał:
qmulus napisał:

a zasiłku na dzieci nie bierze bo kto by mu wniosek wypełnił

nie mam wspolnego zameldowania z dziecmi. to ze ty jestes imbecylem to nie znaczy ze wszyscy wokół tez sa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
EVIL napisał:
gargamello napisał:
qmulus napisał:

a zasiłku na dzieci nie bierze bo kto by mu wniosek wypełnił

czy to bylo do mojej skromnej osoby...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
qmulus napisał:
gargamello napisał:
qmulus napisał:

rozwin temat bo jakos nie rozumiem twojej wypowiedzi

no to po chlopsku moze ;bola byka jaja jak sie krowa cieli,co cie interesuje ile i co kto zjada i czym jezdzi,kazdy jest kowalem swego losu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
gargamello napisał:
AndersB napisał:
gargamello napisał:
a swoja droga dlaczego panstwo norweskie ma placic zasilki na dzieci ,ktore przebywaja w Polsce...

trzeba bylo sobie h...ja do ula wsadzic a nie dzieci plodzic ,i gowno kogo obchodzi ze ci nie wystarcza ,dorob sobie na mopie pierdolony nieudaczniku,niech ci zal dupy nie sciska ze jezdze porzadnym autem,zobacz bucu ile wynosi zasilek w Polsce...[/quote]

nie chodzi tu o to czy wystarcza czy nie pracuje tu tak jak ty i płace tak samo podatki i mam takie same prawa jak inni tu żyjący m.in zasiłek na dziecko mi przysługuje,
założe sie ze pomimo ze jestem tu wiecej czasu sam, wydaje wiecej pieniedzy jak ty na stałe z rodziną skoro cie nie stać tępa pizdo na kupno auta w Norwegii tylko jeździ "furą" PL- obciach i wstyd! takich powinni deportować a nie innym zasiłki zabierać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
AndersB napisał:
gargamello napisał:
AndersB napisał:
gargamello napisał:

trzeba bylo sobie h...ja do ula wsadzic a nie dzieci plodzic ,i gowno kogo obchodzi ze ci nie wystarcza ,dorob sobie na mopie pierdolony nieudaczniku,niech ci zal dupy nie sciska ze jezdze porzadnym autem,zobacz bucu ile wynosi zasilek w Polsce...

nie chodzi tu o to czy wystarcza czy nie pracuje tu tak jak ty i płace tak samo podatki i mam takie same prawa jak inni tu żyjący m.in zasiłek na dziecko mi przysługuje,
założe sie ze pomimo ze jestem tu wiecej czasu sam, wydaje wiecej pieniedzy jak ty na stałe z rodziną skoro cie nie stać tępa pizdo na kupno auta w Norwegii tylko jeździ "furą" PL- obciach i wstyd! takich powinni deportować a nie innym zasiłki zabierać[/quote]
a co ty sie przyjebales do mojej fury,stac mnie i na norweskie auto,niedawno sprzedalem vw touran za 105 tys nok,poniewaz dostalem firmowe auto,a jezdzic dobrym autem nie jest zaden obciach cioto pierdolona ,sandaly i skarpety to dopiero obciach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
przyjebałeś sie do mojego barnetrygd na dziecko " a swoja droga dlaczego panstwo norweskie ma placic zasilki na dzieci ,ktore przebywaja w Polsce." więc próbuje ci wytłumaczyć Bo pracuje i płace podatki w Norwegii
np. nie popieram bezrobotnych siedzących na dupie na zasiłku ale nie mówie: zabrać im!!! tak samo ty, co ci przeszkadza mój zasiłek, bedzisz szczęśliwszy jak mi zabiora? niech najpierw ciapatym socjal ukrócą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok